2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın herkese yeni haberlerle geldim pazartesi günü istemeye geliyorlar

hayırlı olsun canım :)
sağol kuzu

Kuzu mağazaları gezdin geçen sefer hiç gözüne çarpan birşey yokmuydu belden bollaşan bir elbise olabilir
bir tane vardı rengi çok soluktu pudra pembesi gibi desem değil ya sezon geçişi çok can alıcı şeyler var ama çok kalın derler kış mı geldi sıkıntı orada birazcık ne yapsam bilemedim söz takılmayacak onun için bir daha gelecekler bende diyorum ki çok şık bol beyaz pantolonum vardı kenarları sarı bilyeli saks mavisi bluzumla onu mu kombinlesem

kuzu böyle durumlar için pantolonu ben nedense uygun bulmuyorum nekadar şık olsada

Canım bende curlygirl gibi pantolon sevmiyorum özel günlerde, kalem etek göstermiştin öyle birşey daha iyi olur bence

Canım bende curlygirl gibi pantolon sevmiyorum özel günlerde, kalem etek göstermiştin öyle birşey daha iyi olur bence
aslında o eteğimide giyebilirim birde önden yırtmaçlı ama nasıl desem yürüdükçe belli oluyor diz üstüne kadar bir eteğim var belkide onu mu giymeliyim

evde olan sade düz bir etek olabilir.ekstra bişi almasan bile. sözde alırsın olmadı.

aslında o eteğimide giyebilirim birde önden yırtmaçlı ama nasıl desem yürüdükçe belli oluyor diz üstüne kadar bir eteğim var belkide onu mu giymeliyim

Ozaman eteklerinden birini kombinle kuzu yeni elbise alma sözde alırsın artık

Ozaman eteklerinden birini kombinle kuzu yeni elbise alma sözde alırsın artık
galiba öyle yapacağım canım sözde zaten alırım kombinler pazartesi paylasırım sabah işe geleceğim ay sonu toplu kapama yapıyoruz çok sıkıştım iş bari olmasaydı

galiba öyle yapacağım canım sözde zaten alırım kombinler pazartesi paylasırım sabah işe geleceğim ay sonu toplu kapama yapıyoruz çok sıkıştım iş bari olmasaydı
Sıkma canını ya erken çıkma şansın varsa halledersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…