• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzucum kesinlike altınpark git canlı canlı gör sonra seçersin zaten.
Aahha altınla naptın diyen çok olur evet :KK70:
Ay nolur böyle resimdeki gibi çıksıın çok güzel tam hayalimdeki gibi oluur :KK28:

Kuzucum ben de hala ondayım :) Sandalyeleri bile tam hayalimdeki gibi, masa süslemeleri çok şık. Bu kafamdaki yargıyı yıkacak bir şeyler görmezsem canlı gördüğümde de ben de kesin kararlı gibiyim. Ama sonuçta ihtimalleri de değerlendirmek lazım, b,c,d,e planlarım onlar benim :)
tamam o zaman kuzu :)

hahaha böyle düşününce çok komik oluyor ama :KK70::KK70:
Bazı şeyler komik olmalı bence bugün :D Bol bol bunu düşün nasıl malak göründüğümüzü o zaman eğlenirsin :D Ben mesela beynimin içinde uydu görünümünde bi yukarı doğru çıkıp illeri tek tek seçtim, ayrı ekranlarda o illerdeki bizlere zumladım ve ağladığımızı kaydettim, keşke o kafamdakini de aktarabilsem şuraya :D

Kuzucum ben de hala ondayım :) Sandalyeleri bile tam hayalimdeki gibi, masa süslemeleri çok şık. Bu kafamdaki yargıyı yıkacak bir şeyler görmezsem canlı gördüğümde de ben de kesin kararlı gibiyim. Ama sonuçta ihtimalleri de değerlendirmek lazım, b,c,d,e planlarım onlar benim :)
Haha bu b,c,d,e hatta gerekirse f,g,h planların falan dursun tabi ki köşede ama Altınparka bi koşaraktan git yanii :D
Burdan oraya düğüne bile gelir bi köşede fotoğraf çektiririm ben de hatta :D :D :D

Azıcık gülelim yaa :))

Ay kıyamam yaa :KK43: Ah şu adetlerimiz ah şu ağlak damarlarımız. Babam da kabul etmez zaten evden çıkarmadan düğünü, benim de kafamda öyle bi yargı olmuş ki zaten, öyle olmazsa yarım olurmuş gibi geliyor.

Ayy bi yandan güzel de işte napıcaz ki o an bilmiyorum . Aman yaa valla şuan herşey daha bi zor geldi yaşlandım ben bugün resmen
oyyy tamam yetti bugünlük kızlarr

Bazı şeyler komik olmalı bence bugün :KK70: Bol bol bunu düşün nasıl malak göründüğümüzü o zaman eğlenirsin :KK70: Ben mesela beynimin içinde uydu görünümünde bi yukarı doğru çıkıp illeri tek tek seçtim, ayrı ekranlarda o illerdeki bizlere zumladım ve ağladığımızı kaydettim, keşke o kafamdakini de aktarabilsem şuraya :KK70:
Hahah ay o ne ya. Ama aktarmış kadar oldu gözümün önünde çok garip görüntüler var :D

Bazı şeyler komik olmalı bence bugün :KK70: Bol bol bunu düşün nasıl malak göründüğümüzü o zaman eğlenirsin :KK70: Ben mesela beynimin içinde uydu görünümünde bi yukarı doğru çıkıp illeri tek tek seçtim, ayrı ekranlarda o illerdeki bizlere zumladım ve ağladığımızı kaydettim, keşke o kafamdakini de aktarabilsem şuraya :KK70:
:D anladım ben seni

Ay nolur böyle resimdeki gibi çıksıın çok güzel tam hayalimdeki gibi oluur :KK28:

hahahaha :D:D şimdide ekran başında izmirden gülemeyen beni düşün lütfen
11359000_822923491149245_74566153_n.jpg

Haha bu b,c,d,e hatta gerekirse f,g,h planların falan dursun tabi ki köşede ama Altınparka bi koşaraktan git yanii :KK70:
Burdan oraya düğüne bile gelir bi köşede fotoğraf çektiririm ben de hatta :KK70: :KK70: :KK70:
Ayy gelsenize ne güzel oluur :) Gelin hatta kesin ay yaşasın bekarlığa vedaya da beklerim :D
Hahah ay o ne ya. Ama aktarmış kadar oldu gözümün önünde çok garip görüntüler var :KK70:
:KK76:
ayyy düşününce çok komik evet :)
Gülünecek haldeyiz :D
Amaaan tamam ya hadi unutalım :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:

Heh işte aradığım ruh :KK76:
:KK70: anladım ben seni
Seviyorum sizleri :D
ayyy nasıl bir dönüş yaptık böyle :KK70:
Düğünde de böyle bi dönüş olmuyor mu zaten :D Kapıdan çıkarken ağla, kapıda davul zurnayla oyna :D
hahahaha :KK70::KK70: şimdide ekran başında izmirden gülemeyen beni düşün lütfen
Eki Görüntüle 1617894
Ayyy öldüm burdaaa :D:D:D
Biraz ani oldu değil mi? :KK70: Auralee Auralee o illerden istanbul avrupa yakasındaki kızı şuan ekrana bakarak mezdeke oynuyor hayal etmelisin :KK70: :KK70:
Beni de bu konuşmaları okurken böyle hayal edin madem :D
gar.JPG

Ayrıca kabul etmeyeceğim bir teklif daha geldi albümde :D Çok güzeldi yazık oldu :D

Ayy gelsenize ne güzel oluur :) Gelin hatta kesin ay yaşasın bekarlığa vedaya da beklerim :KK70:

:KK76:

Gülünecek haldeyiz :KK70:

Heh işte aradığım ruh :KK76:

Seviyorum sizleri :KK70:

Düğünde de böyle bi dönüş olmuyor mu zaten :KK70: Kapıdan çıkarken ağla, kapıda davul zurnayla oyna :KK70:

Ayyy öldüm burdaaa :KK70::KK70::KK70:

Beni de bu konuşmaları okurken böyle hayal edin madem :KK70:
Eki Görüntüle 1617904
Ahahahah ay hepimiz tılattık ne değişik bir gün :D

Ahahahah ay hepimiz tılattık ne değişik bir gün :KK70:
Gerçekten öyle ama içimdeki duygusallığı atamadım o ayrı.
ama çok güzelmiş gerçekteeenn :KK43:
Mikemmel ama fiyatı görünce altınlı olan daha bi çekiyor beni :D
Çılgın bir teklifmiş bu da tabiii :KK70: :KK70:
Amaan a planı dururken hıııh :KK70:
Ay çok çılgın ama bakarsın ben de bi çılgınlık yapar orada düğün yaparım sen de o zaman kesin gelirsin :D Sırf foto çekmek için :D

Gerçekten öyle ama içimdeki duygusallığı atamadım o ayrı.

Mikemmel ama fiyatı görünce altınlı olan daha bi çekiyor beni :KK70:

Ay çok çılgın ama bakarsın ben de bi çılgınlık yapar orada düğün yaparım sen de o zaman kesin gelirsin :KK70: Sırf foto çekmek için :KK70:
Hahha beğenmedik zaten biz boşver :D

Back