Onu deme ama ben üstünü kapamaya çalışıyorum burda haha ihihi diyerekten.Gerçekten öyle ama içimdeki duygusallığı atamadım o ayrı.
İkisi de olur bana hiç fark etmez bak fazla masraf yapma yani hahahaAy çok çılgın ama bakarsın ben de bi çılgınlık yapar orada düğün yaparım sen de o zaman kesin gelirsinSırf foto çekmek için
Ay beğendik şimdi kendimizi kandırmayalım yaaHahha beğenmedik zaten biz boşver
I ıh gönderme şarkı. Sen bugün müzik falan dinleme. Kendini de dinlemeOnu deme ama ben üstünü kapamaya çalışıyorum burda haha ihihi diyerekten.
Yine mi göndereyim acıklı bir şarkı?
İkisi de olur bana hiç fark etmez bak fazla masraf yapma yani hahaha
Şuanda da romana bağladım mesela . sandalyede roman nasıl oynanır adlı videoyu uzman tv ye yükleyebilirim uzmanlaşmama az kaldıI ıh gönderme şarkı. Sen bugün müzik falan dinleme. Kendini de dinlemeMezdeke dinle sen ya da
Aa ayrıca olur mu sana özel menü de yaparız canım denizde kum bizde para hahaytt
Enee hadi yaKızlar yarın dövmeciye gidiyorum korku sardı
Hallederiz kuzuŞuanda da romana bağladım mesela . sandalyede roman nasıl oynanır adlı videoyu uzman tv ye yükleyebilirim uzmanlaşmama az kaldı
Ay canımsın ayrıca bana balıklı bir sofra kurdururmusun o zaman, sen şaaparsın onu
Ayy çok iyi hee çok beğendim bu fikri ben
kalsın canım deseydinnAyrıca kabul etmeyeceğim bir teklif daha geldi albümdeÇok güzeldi yazık oldu
Tırsıyorum accıkHallederiz kuzu
Ayy çok iyi hee çok beğendim bu fikri ben
Benim izin yine yalan olduuu
Çok sevimliymiiiş.Tırsıyorum accık
AAaa neden yalan olduu
Ama nedeennBenim izin yine yalan olduuu
Kuzucum düşüncelisi halden anlayanı yok zaten bunların malesef ki.
Kuzum
Hemde nasıl pahalı hayatta ona o kadar para veremem 800 tlSeti ayrı bulmak çok zor canım. Sadece çay bardaklarını ayrı satıyorlar sanırım . 12 tane su bardağını ayrı bulsan bile gereksiz olur bence o kadar parayı ona vermen. Yani uydurmak da zor olur çünkü. Ya kendin başka şekilde ayrı ayrı set oluştur ya da daha daha uygun bir set bak derim . He bütçe meselesi tabii bunun setini de alabilirsin ama çok pahalı ya
ahhaha şaka gibi yaAy ben naptııım
BAktığım saç makyaj fotolarını fb'dan kendime gödnereyim ki kaydolsun dediiim. Güzelce gönderdim bir de baktım kii ne göreyim?
Arkadaş listemdeki adaşıma göndermişim kendime değil!
Ay rezalet!
Hiç de sohbetim yoktur yani
Ayy ben fark edince hemen açıklama yaptım. Kendime gönderecekelrimi sana göndermişim ya kusura bakma diyeahhaha şaka gibi yaCevap geldimi barii hem hani bizde görsek ya
Allahım buneydi yarabbimKızlar canlı göreyim biraz inerlerse olabilir tabi :)
Evett faydalıydı
YaaaaaaaKızım deli misin sen ya napıyosun burda resmen hönkürücem şimdi izlemedim bile daha
Aynen sana katılıyorum uğurlama feryat figan yok salona gerek yok daha evinden çıkana kadar pert oluyorsun benim arkadşım söz verdi kendi kendine sarılmıcam dedi ver gerçekten de oyle oldu sarılma falan olmadı jükendine güvenemiyordu çünkü oda sulu göz bende baktım başarılı bir sonuç aynısını yapacağımBizim bugün ağlama günümüz galibaBen o günü düşünemiyorum tutamıyorum da ağlamalarımı, direk burnumun içi bi sızlıyor sonra hoop bir koyveriyorum ki tutabilene aşkolsun. Yapmasak mı evden alma kurdele merasimi falan. Direk göbek atalım yani nolucak sanki, hayat aynı değişiklik yok sonuçta, sadece yanıma arkadaş gelecek. Öf yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?