• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar yeni bir teklif daha geldi mekandan
Ne gelmiş kuzum
Sonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaa :KK43:

Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))
hahah tekrar karar verdiysen sorun yok :-)
İzlemeee bak 10 saniye izlemedim biliyorum başıma gelecekelri çünkü, sizin hiç izlememeniz lazım yapmayın kızlar :KK43:
Sadistlik yapıyoruz resmen şuan :(
ayyy bunu ben düğünden önce izlemiştim ne ağlamıştım :cry::cry:
Of babamda ağlattı hepimizi nişanlım bile ağladıı

Ayyy hadi biraz gülelim madem, Mrs Pink Mrs Pink in gönderdiği video alıntı yapınca küçük resim çıkıyor ya, oradaki adam geri dön tülay sensiz yapamıyom diyen adama benzememiş mii :D:D:D

Ne gelmiş kuzum
Albümde kuzucum, çok düzenli bir mekan albümü yaptım kolları sıvadım ya hani :D
Sadistlik yapıyoruz resmen şuan :KK43:
Evet yaa yapılmamalı
ay dinledinmi çok fena yaa :KK43:
Kuzucum beynimi yemedim sabahtan beri ağlıyorum tıkladığım an çeşmeler yine açılacak :( Böyle bişey yapsak benden önce babam çok kötü olur o istemez zaten. Nişanda bile yüzükleri kesti kayboldu ortadan dayanamadı :cry: Herkes çok duygulandı babamı görünce :( Ben allahtan farketmemişim kalabalıktan yoksa istemedeki gibi salya sümük olurdum yine, ne ağlak çıktı gelin derlerdi.
hangisinden ne teklifi kuzu
Albümde cicim :)

Kadın milleti olarak kendimize işkence etmeye bayılıyoruz çünkü :cry:
Ayy evet yaa gerçi kızlar böyle şeyler çalmasına gerek yok babanız size sarıldığı an başlıyosunuz ağlamaya zaten.. ben tatilden sonra gittiğimde sarılıp öptüğünde bile gözlerim dolmuştu ağlamıştım ne sulugözüm ayy aklıma geldi :cry::cry:

Albümde kuzucum, çok düzenli bir mekan albümü yaptım kolları sıvadım ya hani :KK70:

Evet yaa yapılmamalı

Kuzucum beynimi yemedim sabahtan beri ağlıyorum tıkladığım an çeşmeler yine açılacak :KK43: Böyle bişey yapsak benden önce babam çok kötü olur o istemez zaten. Nişanda bile yüzükleri kesti kayboldu ortadan dayanamadı :cry: Herkes çok duygulandı babamı görünce :KK43: Ben allahtan farketmemişim kalabalıktan yoksa istemedeki gibi salya sümük olurdum yine, ne ağlak çıktı gelin derlerdi.

Kuzu ben açık mekanda ısrarcıyım hala o altınpark mıydı :) ama kapalı bi mekan düşünüceksen burasıda hoş uygunda

Ayy evet yaa gerçi kızlar böyle şeyler çalmasına gerek yok babanız size sarıldığı an başlıyosunuz ağlamaya zaten.. ben tatilden sonra gittiğimde sarılıp öptüğünde bile gözlerim dolmuştu ağlamıştım ne sulugözüm ayy aklıma geldi :cry::cry:
Bizim bugün ağlama günümüz galiba :cry: Ben o günü düşünemiyorum tutamıyorum da ağlamalarımı, direk burnumun içi bi sızlıyor sonra hoop bir koyveriyorum ki tutabilene aşkolsun. Yapmasak mı evden alma kurdele merasimi falan. Direk göbek atalım yani nolucak sanki, hayat aynı değişiklik yok sonuçta, sadece yanıma arkadaş gelecek. Öf yaa :cry:

Bizim bugün ağlama günümüz galiba :cry: Ben o günü düşünemiyorum tutamıyorum da ağlamalarımı, direk burnumun içi bi sızlıyor sonra hoop bir koyveriyorum ki tutabilene aşkolsun. Yapmasak mı evden alma kurdele merasimi falan. Direk göbek atalım yani nolucak sanki, hayat aynı değişiklik yok sonuçta, sadece yanıma arkadaş gelecek. Öf yaa :cry:
Adetmiş kuzu olmassa olmaz, bende hıçkıra hıçkıra ağlamıştım zatenn

Kuzu ben açık mekanda ısrarcıyım hala o altınpark mıydı :) ama kapalı bi mekan düşünüceksen burasıda hoş uygunda
Kuzucum ben de hala ondayım :) Sandalyeleri bile tam hayalimdeki gibi, masa süslemeleri çok şık. Bu kafamdaki yargıyı yıkacak bir şeyler görmezsem canlı gördüğümde de ben de kesin kararlı gibiyim. Ama sonuçta ihtimalleri de değerlendirmek lazım, b,c,d,e planlarım onlar benim :)

ayyy buna güldümmm :)
Azıcık gülelim yaa :))
Adetmiş kuzu olmassa olmaz, bende hıçkıra hıçkıra ağlamıştım zatenn
Ay kıyamam yaa :( Ah şu adetlerimiz ah şu ağlak damarlarımız. Babam da kabul etmez zaten evden çıkarmadan düğünü, benim de kafamda öyle bi yargı olmuş ki zaten, öyle olmazsa yarım olurmuş gibi geliyor.

Albümde kuzucum, çok düzenli bir mekan albümü yaptım kolları sıvadım ya hani :KK70:

Evet yaa yapılmamalı

Kuzucum beynimi yemedim sabahtan beri ağlıyorum tıkladığım an çeşmeler yine açılacak :KK43: Böyle bişey yapsak benden önce babam çok kötü olur o istemez zaten. Nişanda bile yüzükleri kesti kayboldu ortadan dayanamadı :cry: Herkes çok duygulandı babamı görünce :KK43: Ben allahtan farketmemişim kalabalıktan yoksa istemedeki gibi salya sümük olurdum yine, ne ağlak çıktı gelin derlerdi.

Ahahahah düğünde kesin öyle bi teyze de olur bak :KK70: Seen 20 milyar beş yüüz altın taktın sen onla ne yaptığn
Kuzucum kesinlike altınpark git canlı canlı gör sonra seçersin zaten.
Aahha altınla naptın diyen çok olur evet :D
Aaay ama bunu da izledim işte arkasındann, ama göndermedim size tabii ben burda x2 kez fena olunca :KK43:
Off bu çok damar birde

Ayy bi yandan güzel de işte napıcaz ki o an bilmiyorum . Aman yaa valla şuan herşey daha bi zor geldi yaşlandım ben bugün resmen
Çok ağladık ya. Türkiyenin dört bi köşesinde bilgisayar başına oturmuş ekrana baka baka ağlıyoruz şu an bi hayal etsenize halimizi :D

Back