Ay nolur böyle resimdeki gibi çıksıın çok güzel tam hayalimdeki gibi oluurKuzucum kesinlike altınpark git canlı canlı gör sonra seçersin zaten.
Aahha altınla naptın diyen çok olur evet
tamam o zaman kuzu :)Kuzucum ben de hala ondayım :) Sandalyeleri bile tam hayalimdeki gibi, masa süslemeleri çok şık. Bu kafamdaki yargıyı yıkacak bir şeyler görmezsem canlı gördüğümde de ben de kesin kararlı gibiyim. Ama sonuçta ihtimalleri de değerlendirmek lazım, b,c,d,e planlarım onlar benim :)
Bazı şeyler komik olmalı bence bugünhahaha böyle düşününce çok komik oluyor ama
Haha bu b,c,d,e hatta gerekirse f,g,h planların falan dursun tabi ki köşede ama Altınparka bi koşaraktan git yaniiKuzucum ben de hala ondayım :) Sandalyeleri bile tam hayalimdeki gibi, masa süslemeleri çok şık. Bu kafamdaki yargıyı yıkacak bir şeyler görmezsem canlı gördüğümde de ben de kesin kararlı gibiyim. Ama sonuçta ihtimalleri de değerlendirmek lazım, b,c,d,e planlarım onlar benim :)
Azıcık gülelim yaa :))
Ay kıyamam yaaAh şu adetlerimiz ah şu ağlak damarlarımız. Babam da kabul etmez zaten evden çıkarmadan düğünü, benim de kafamda öyle bi yargı olmuş ki zaten, öyle olmazsa yarım olurmuş gibi geliyor.
oyyy tamam yetti bugünlük kızlarrAyy bi yandan güzel de işte napıcaz ki o an bilmiyorum . Aman yaa valla şuan herşey daha bi zor geldi yaşlandım ben bugün resmen
Hahah ay o ne ya. Ama aktarmış kadar oldu gözümün önünde çok garip görüntüler varBazı şeyler komik olmalı bence bugünBol bol bunu düşün nasıl malak göründüğümüzü o zaman eğlenirsin Ben mesela beynimin içinde uydu görünümünde bi yukarı doğru çıkıp illeri tek tek seçtim, ayrı ekranlarda o illerdeki bizlere zumladım ve ağladığımızı kaydettim, keşke o kafamdakini de aktarabilsem şuraya
ayyy düşününce çok komik evet :)Çok ağladık ya. Türkiyenin dört bi köşesinde bilgisayar başına oturmuş ekrana baka baka ağlıyoruz şu an bi hayal etsenize halimizi
Amaaan tamam ya hadi unutalımoyyy tamam yetti bugünlük kızlarr
Bazı şeyler komik olmalı bence bugünBol bol bunu düşün nasıl malak göründüğümüzü o zaman eğlenirsin Ben mesela beynimin içinde uydu görünümünde bi yukarı doğru çıkıp illeri tek tek seçtim, ayrı ekranlarda o illerdeki bizlere zumladım ve ağladığımızı kaydettim, keşke o kafamdakini de aktarabilsem şuraya
ayyy nasıl bir dönüş yaptık böyleAmaaan tamam ya hadi unutalım
Ayy bu cümleyi şuan gördüm ölebilirim hahahahÇok ağladık ya. Türkiyenin dört bi köşesinde bilgisayar başına oturmuş ekrana baka baka ağlıyoruz şu an bi hayal etsenize halimizi
Ay nolur böyle resimdeki gibi çıksıın çok güzel tam hayalimdeki gibi oluur
hahahahaBazı şeyler komik olmalı bence bugünBol bol bunu düşün nasıl malak göründüğümüzü o zaman eğlenirsin Ben mesela beynimin içinde uydu görünümünde bi yukarı doğru çıkıp illeri tek tek seçtim, ayrı ekranlarda o illerdeki bizlere zumladım ve ağladığımızı kaydettim, keşke o kafamdakini de aktarabilsem şuraya
Biraz ani oldu değil mi?ayyy nasıl bir dönüş yaptık böyle
Ayy gelsenize ne güzel oluur :) Gelin hatta kesin ay yaşasın bekarlığa vedaya da beklerimHaha bu b,c,d,e hatta gerekirse f,g,h planların falan dursun tabi ki köşede ama Altınparka bi koşaraktan git yanii
Burdan oraya düğüne bile gelir bi köşede fotoğraf çektiririm ben de hatta
Hahah ay o ne ya. Ama aktarmış kadar oldu gözümün önünde çok garip görüntüler var
Gülünecek haldeyizayyy düşününce çok komik evet :)
Heh işte aradığım ruhAmaaan tamam ya hadi unutalım
Seviyorum sizlerianladım ben seni
Düğünde de böyle bi dönüş olmuyor mu zatenayyy nasıl bir dönüş yaptık böyle
Ayyy öldüm burdaaa
Beni de bu konuşmaları okurken böyle hayal edin mademBiraz ani oldu değil mi?Auralee o illerden istanbul avrupa yakasındaki kızı şuan ekrana bakarak mezdeke oynuyor hayal etmelisin
Ahahahah ay hepimiz tılattık ne değişik bir günAyy gelsenize ne güzel oluur :) Gelin hatta kesin ay yaşasın bekarlığa vedaya da beklerim
Gülünecek haldeyiz
Heh işte aradığım ruh
Seviyorum sizleri
Düğünde de böyle bi dönüş olmuyor mu zatenKapıdan çıkarken ağla, kapıda davul zurnayla oyna
Ayyy öldüm burdaaa
Beni de bu konuşmaları okurken böyle hayal edin madem
Eki Görüntüle 1617904
ama çok güzelmiş gerçekteeennAyrıca kabul etmeyeceğim bir teklif daha geldi albümdeÇok güzeldi yazık oldu
Çılgın bir teklifmiş bu da tabiiiAyrıca kabul etmeyeceğim bir teklif daha geldi albümdeÇok güzeldi yazık oldu
Gerçekten öyle ama içimdeki duygusallığı atamadım o ayrı.Ahahahah ay hepimiz tılattık ne değişik bir gün
Mikemmel ama fiyatı görünce altınlı olan daha bi çekiyor beniama çok güzelmiş gerçekteeenn
Ay çok çılgın ama bakarsın ben de bi çılgınlık yapar orada düğün yaparım sen de o zaman kesin gelirsinÇılgın bir teklifmiş bu da tabiii
Amaan a planı dururken hıııh
Hahha beğenmedik zaten biz boşverGerçekten öyle ama içimdeki duygusallığı atamadım o ayrı.
Mikemmel ama fiyatı görünce altınlı olan daha bi çekiyor beni
Ay çok çılgın ama bakarsın ben de bi çılgınlık yapar orada düğün yaparım sen de o zaman kesin gelirsinSırf foto çekmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?