• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Auralee Auralee kuzu daha öncede dediğim gibi altınparka bayıldım fiyatda diğerleriyle aynıymış kaçırmayıın pazarlıkta yapın :D

bende dün son kalan kıyafetlerimi toparladım, kendimden bile bktım ya, Ay hayırlısı ile atlatalım...Balayını düşün :KK49:
Ayy bi tek onu düşününce teselli bulabiliyorum zaten yaaa, balayı da olmasa kafayı yerdim gerçekten eminim.
Değil mi yaa rüya gibi acaba canlı da öyle mi :) Salon çok iddialı konuştu gidip bi görüşmek lazım hepsiyle ama ben beğendiğimizdeyim şu an çok fena. Sayı olarak da hepsine verilen aynı o konuda sıkıntı yok. Ama işte 6500 de çok gibi, bütçeyi sarsmadan halletmek lazım.
Vallahi öyle kuzu ya çok güzel. Salonda çok güzel zaten de hani madem aynı para tabi ki altınpark yani :D
Evet az bi rakam değil 6500 de ama buraya göre düşünürsen öyle bi mekan için gayet iyi kuzu biliyosun.
O açıdan bakmaya çalış :D

Gülme kız napalım yani insan her şeyi hatırlayamıyor :KK70:

Hihihi en kötüyü daha bi sevdim :p

Yaa boş konuşmuyoruz burada :KK70:

Dalga geçme yaa davetiye çiçeği ararken çıktı :KK70: O şişeleri aldığımız zamanlar falan. Kağıt çiçek mi lateks çiçek mi tartışmaları :KK70: Nişanlımla çiçek arıyorduk bi baktım aa bizim sayfa ne konuşmuşuz acaba diye girdim bi daha okudum yardımcı oldunuz kızlar :p Ama curlygirl curlygirl senin tavsiyeler baya işe yaradı oradan tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim :KK70:

Genelde n11de her şey daha ucuz oluyor oradan faydalan derim :)

Kızlar albüm oluşturdum
aaa o konuşmayı hatırlıyorum ben sormuştum curlygirl curlygirl baya bişeyler söylemişti :D

Offfff kızlar ya valla dayanamicam ben.
Nişanlımın bana hatırlattığı şeye bakın, işteyim falan ama yok dayanamıyorum saldım.

Auralee Auralee kuzu daha öncede dediğim gibi altınparka bayıldım fiyatda diğerleriyle aynıymış kaçırmayıın pazarlıkta yapın :KK70:

Vallahi öyle kuzu ya çok güzel. Salonda çok güzel zaten de hani madem aynı para tabi ki altınpark yani :KK70:
Evet az bi rakam değil 6500 de ama buraya göre düşünürsen öyle bi mekan için gayet iyi kuzu biliyosun.
O açıdan bakmaya çalış :KK70:
Kızlar canlı göreyim biraz inerlerse olabilir tabi :)
çok konuşmuşum herlade ama ne dediğimi be n htaırlamıom :KK70: inş faydalı olmuştur :KK70:
Evett faydalıydı :D
Nişanlımın bana hatırlattığı şeye bakın, işteyim falan ama yok dayanamıyorum saldım.

Yaaaaaaa :(:(:(:( Kızım deli misin sen ya napıyosun burda resmen hönkürücem şimdi izlemedim bile daha

İzlemeyi de reddediyorum ayrıca insan evladı niye kendine bu işkenceyi yapar ki yaa neden bu kadar dramatize ediyoruz yani niye niye :KK61:

İzlemeyi de reddediyorum ayrıca insan evladı niye kendine bu işkenceyi yapar ki yaa neden bu kadar dramatize ediyoruz yani niye niye :KK61:
Çok salağım gerçekten. O espri olsun diye konuşurken söyledi babana o şarkıyı açalım diye. Sonra ben de izledim işte.
Ve şuan aptal gbiiyim duramıyorum da. Burnunun direği sızlıyomuş insanın ben böyle olacağımı hiç tahmin etmemiştim gerçekten ya

Çok salağım gerçekten. O espri olsun diye konuşurken söyledi babana o şarkıyı açalım diye. Sonra ben de izledim işte.
Ve şuan aptal gbiiyim duramıyorum da. Burnunun direği sızlıyomuş insanın ben böyle olacağımı hiç tahmin etmemiştim gerçekten ya
10 saniye izledim sadece ben ve böyleyim şu an :KK61: Eve gidip koltuğa gömülüp hönküresim var sadece :cry:

10 saniye izledim sadece ben ve böyleyim şu an :KK61: Eve gidip koltuğa gömülüp hönküresim var sadece :cry:
Benim de öyle ki şuan tutamıyorum kendimi zaten burda da öyleyim. İnanılmaz da bir baş ağrısı başladı tabii şimdi.
Yok ben gülemem düğünde falan galiba

Benim de öyle ki şuan tutamıyorum kendimi zaten burda da öyleyim. İnanılmaz da bir baş ağrısı başladı tabii şimdi.
Yok ben gülemem düğünde falan galiba
Saçmalama amaa mutlu gününü işkenceye çeviriyorsun şu an. Nişanlın da azıcık eşşeklik etmiş yani düğün öncesi yapılacak şey değil o :D

Saçmalama amaa mutlu gününü işkenceye çeviriyorsun şu an. Nişanlın da azıcık eşşeklik etmiş yani düğün öncesi yapılacak şey değil o :KK70:
Sonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaa :(
Yaa amaa :KK42::KK42: vazgeçicem evlenmekten o olucak :KK43::KK43:
Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))

Sonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaa :KK43:

Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))
Kararını vermen iyi olmuş :D:D Erkek milleti azıcık duygusuz olabiliyor aile konusunda, biz sulugözüz napalım :(

Back