Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bi tek onu düşününce teselli bulabiliyorum zaten yaaa, balayı da olmasa kafayı yerdim gerçekten eminim.bende dün son kalan kıyafetlerimi toparladım, kendimden bile bktım ya, Ay hayırlısı ile atlatalım...Balayını düşün![]()
Vallahi öyle kuzu ya çok güzel. Salonda çok güzel zaten de hani madem aynı para tabi ki altınpark yaniDeğil mi yaa rüya gibi acaba canlı da öyle mi :) Salon çok iddialı konuştu gidip bi görüşmek lazım hepsiyle ama ben beğendiğimizdeyim şu an çok fena. Sayı olarak da hepsine verilen aynı o konuda sıkıntı yok. Ama işte 6500 de çok gibi, bütçeyi sarsmadan halletmek lazım.
aaa o konuşmayı hatırlıyorum ben sormuştumGülme kız napalım yani insan her şeyi hatırlayamıyor
Hihihi en kötüyü daha bi sevdim
Yaa boş konuşmuyoruz burada
Dalga geçme yaa davetiye çiçeği ararken çıktıO şişeleri aldığımız zamanlar falan. Kağıt çiçek mi lateks çiçek mi tartışmaları
Nişanlımla çiçek arıyorduk bi baktım aa bizim sayfa ne konuşmuşuz acaba diye girdim bi daha okudum yardımcı oldunuz kızlar
Ama
curlygirl senin tavsiyeler baya işe yaradı oradan tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim
Genelde n11de her şey daha ucuz oluyor oradan faydalan derim :)
Kızlar albüm oluşturdum
çok konuşmuşum herlade ama ne dediğimi be n htaırlamıom
Auralee kuzu daha öncede dediğim gibi altınparka bayıldım fiyatda diğerleriyle aynıymış kaçırmayıın pazarlıkta yapın
![]()
Kızlar canlı göreyim biraz inerlerse olabilir tabi :)Vallahi öyle kuzu ya çok güzel. Salonda çok güzel zaten de hani madem aynı para tabi ki altınpark yani
Evet az bi rakam değil 6500 de ama buraya göre düşünürsen öyle bi mekan için gayet iyi kuzu biliyosun.
O açıdan bakmaya çalış![]()
Evett faydalıydıçok konuşmuşum herlade ama ne dediğimi be n htaırlamıominş faydalı olmuştur
![]()
Offfff kızlar ya valla dayanamicam ben.
Nişanlımın bana hatırlattığı şeye bakın, işteyim falan ama yok dayanamıyorum saldım.
Nişanlımın bana hatırlattığı şeye bakın, işteyim falan ama yok dayanamıyorum saldım.
Çok salağım gerçekten. O espri olsun diye konuşurken söyledi babana o şarkıyı açalım diye. Sonra ben de izledim işte.İzlemeyi de reddediyorum ayrıca insan evladı niye kendine bu işkenceyi yapar ki yaa neden bu kadar dramatize ediyoruz yani niye niye![]()
10 saniye izledim sadece ben ve böyleyim şu anÇok salağım gerçekten. O espri olsun diye konuşurken söyledi babana o şarkıyı açalım diye. Sonra ben de izledim işte.
Ve şuan aptal gbiiyim duramıyorum da. Burnunun direği sızlıyomuş insanın ben böyle olacağımı hiç tahmin etmemiştim gerçekten ya
Benim de öyle ki şuan tutamıyorum kendimi zaten burda da öyleyim. İnanılmaz da bir baş ağrısı başladı tabii şimdi.10 saniye izledim sadece ben ve böyleyim şu anEve gidip koltuğa gömülüp hönküresim var sadece
![]()
Saçmalama amaa mutlu gününü işkenceye çeviriyorsun şu an. Nişanlın da azıcık eşşeklik etmiş yani düğün öncesi yapılacak şey değil oBenim de öyle ki şuan tutamıyorum kendimi zaten burda da öyleyim. İnanılmaz da bir baş ağrısı başladı tabii şimdi.
Yok ben gülemem düğünde falan galiba
Sonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaaSaçmalama amaa mutlu gününü işkenceye çeviriyorsun şu an. Nişanlın da azıcık eşşeklik etmiş yani düğün öncesi yapılacak şey değil o![]()
Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))Yaa amaavazgeçicem evlenmekten o olucak
![]()
İzlemeee bak 10 saniye izlemedim biliyorum başıma gelecekelri çünkü, sizin hiç izlememeniz lazım yapmayın kızlarYaa amaavazgeçicem evlenmekten o olucak
![]()
Kararını vermen iyi olmuşSonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaa
Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))
Buda babamın düğünde çaldırmak istediği benim kabul etmediğim şarkı
Kadın milleti olarak kendimize işkence etmeye bayılıyoruz çünküayyy bunu ben düğünden önce izlemiştim ne ağlamıştım![]()