Ne gelmiş kuzumKızlar yeni bir teklif daha geldi mekandan
hahah tekrar karar verdiysen sorun yokSonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaa
Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))
Sadistlik yapıyoruz resmen şuanİzlemeee bak 10 saniye izlemedim biliyorum başıma gelecekelri çünkü, sizin hiç izlememeniz lazım yapmayın kızlar
Of babamda ağlattı hepimizi nişanlım bile ağladııayyy bunu ben düğünden önce izlemiştim ne ağlamıştım
ay dinledinmi çok fena yaaBak hala napıyor yaaa kızlar nolur amaKaçıp gidicem şimdi memlekete valla çok özledim
Bencede çalmayın kuzuBuda babamın düğünde çaldırmak istediği benim kabul etmediğim şarkı
hangisinden ne teklifi kuzuKızlar yeni bir teklif daha geldi mekandan
Yok ya eve giderim tekrar yoksa düğün sonundaBencede çalmayın kuzu
Ayyy hadi biraz gülelim madem,Mrs Pink in gönderdiği video alıntı yapınca küçük resim çıkıyor ya, oradaki adam geri dön tülay sensiz yapamıyom diyen adama benzememiş mii
Albümde kuzucum, çok düzenli bir mekan albümü yaptım kolları sıvadım ya haniNe gelmiş kuzum
Evet yaa yapılmamalıSadistlik yapıyoruz resmen şuan
Kuzucum beynimi yemedim sabahtan beri ağlıyorum tıkladığım an çeşmeler yine açılacakay dinledinmi çok fena yaa
Albümde cicim :)hangisinden ne teklifi kuzu
Ayy evet yaa gerçi kızlar böyle şeyler çalmasına gerek yok babanız size sarıldığı an başlıyosunuz ağlamaya zaten.. ben tatilden sonra gittiğimde sarılıp öptüğünde bile gözlerim dolmuştu ağlamıştım ne sulugözüm ayy aklıma geldiKadın milleti olarak kendimize işkence etmeye bayılıyoruz çünkü
Ahahahah düğünde kesin öyle bi teyze de olur bakAhahah çatlak yaa evet aynı o birde bizim teyzenin adı neydi sen 3 milyar 5 yüz diyen
Aaay ama bunu da izledim işte arkasındann, ama göndermedim size tabii ben burda x2 kez fena oluncaBuda babamın düğünde çaldırmak istediği benim kabul etmediğim şarkı
Kuzu ben açık mekanda ısrarcıyım hala o altınpark mıydı :) ama kapalı bi mekan düşünüceksen burasıda hoş uygundaAlbümde kuzucum, çok düzenli bir mekan albümü yaptım kolları sıvadım ya hani
Evet yaa yapılmamalı
Kuzucum beynimi yemedim sabahtan beri ağlıyorum tıkladığım an çeşmeler yine açılacakBöyle bişey yapsak benden önce babam çok kötü olur o istemez zaten. Nişanda bile yüzükleri kesti kayboldu ortadan dayanamadı Herkes çok duygulandı babamı görünce Ben allahtan farketmemişim kalabalıktan yoksa istemedeki gibi salya sümük olurdum yine, ne ağlak çıktı gelin derlerdi.
Albümde cicim :)
Bizim bugün ağlama günümüz galibaAyy evet yaa gerçi kızlar böyle şeyler çalmasına gerek yok babanız size sarıldığı an başlıyosunuz ağlamaya zaten.. ben tatilden sonra gittiğimde sarılıp öptüğünde bile gözlerim dolmuştu ağlamıştım ne sulugözüm ayy aklıma geldi
ayyy buna güldümmm :)Ahahahah düğünde kesin öyle bi teyze de olur bakSeen 20 milyar beş yüüz altın taktın sen onla ne yaptığn
Adetmiş kuzu olmassa olmaz, bende hıçkıra hıçkıra ağlamıştım zatennBizim bugün ağlama günümüz galibaBen o günü düşünemiyorum tutamıyorum da ağlamalarımı, direk burnumun içi bi sızlıyor sonra hoop bir koyveriyorum ki tutabilene aşkolsun. Yapmasak mı evden alma kurdele merasimi falan. Direk göbek atalım yani nolucak sanki, hayat aynı değişiklik yok sonuçta, sadece yanıma arkadaş gelecek. Öf yaa
Kuzucum ben de hala ondayım :) Sandalyeleri bile tam hayalimdeki gibi, masa süslemeleri çok şık. Bu kafamdaki yargıyı yıkacak bir şeyler görmezsem canlı gördüğümde de ben de kesin kararlı gibiyim. Ama sonuçta ihtimalleri de değerlendirmek lazım, b,c,d,e planlarım onlar benim :)Kuzu ben açık mekanda ısrarcıyım hala o altınpark mıydı :) ama kapalı bi mekan düşünüceksen burasıda hoş uygunda
Azıcık gülelim yaa :))ayyy buna güldümmm :)
Ay kıyamam yaaAdetmiş kuzu olmassa olmaz, bende hıçkıra hıçkıra ağlamıştım zatenn
Ayy bi yandan güzel de işte napıcaz ki o an bilmiyorum . Aman yaa valla şuan herşey daha bi zor geldi yaşlandım ben bugün resmenAdetmiş kuzu olmassa olmaz, bende hıçkıra hıçkıra ağlamıştım zatenn
Albümde kuzucum, çok düzenli bir mekan albümü yaptım kolları sıvadım ya hani
Evet yaa yapılmamalı
Kuzucum beynimi yemedim sabahtan beri ağlıyorum tıkladığım an çeşmeler yine açılacakBöyle bişey yapsak benden önce babam çok kötü olur o istemez zaten. Nişanda bile yüzükleri kesti kayboldu ortadan dayanamadı Herkes çok duygulandı babamı görünce Ben allahtan farketmemişim kalabalıktan yoksa istemedeki gibi salya sümük olurdum yine, ne ağlak çıktı gelin derlerdi.
Albümde cicim :)
Kuzucum kesinlike altınpark git canlı canlı gör sonra seçersin zaten.Ahahahah düğünde kesin öyle bi teyze de olur bakSeen 20 milyar beş yüüz altın taktın sen onla ne yaptığn
Off bu çok damar birdeAaay ama bunu da izledim işte arkasındann, ama göndermedim size tabii ben burda x2 kez fena olunca
Çok ağladık ya. Türkiyenin dört bi köşesinde bilgisayar başına oturmuş ekrana baka baka ağlıyoruz şu an bi hayal etsenize halimiziAyy bi yandan güzel de işte napıcaz ki o an bilmiyorum . Aman yaa valla şuan herşey daha bi zor geldi yaşlandım ben bugün resmen
hahaha böyle düşününce çok komik oluyor amaÇok ağladık ya. Türkiyenin dört bi köşesinde bilgisayar başına oturmuş ekrana baka baka ağlıyoruz şu an bi hayal etsenize halimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?