• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah ciddimisin konuştuklaırımızdan tekrarmı yardım aldn ahha :KK70:

Yok yok ideal bence kuzu onu bulamayanlarda var :KK70:

Koy koy birlikte bakalım hepsine
Kızlar ben bernardodan bir yemek takımı beğenmiştim resimde koymuştum ama yine eklerim geçen karacaya gittiğimde bir yemek takımı vardı bir bardakları vardı o setten bayıldım ve almak şstedim fakat ayrı satılmıyormuş modeli koysam buna benEr veya aynısı sizin varmı bana öneriniz bunu nasıl ve ucuza alabilirim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 40
Hoşgeldiinn
Kızlar ben bernardodan bir yemek takımı beğenmiştim resimde koymuştum ama yine eklerim geçen karacaya gittiğimde bir yemek takımı vardı bir bardakları vardı o setten bayıldım ve almak şstedim fakat ayrı satılmıyormuş modeli koysam buna benEr veya aynısı sizin varmı bana öneriniz bunu nasıl ve ucuza alabilirim
Ayrı satılmayan yemek takımımı ? Bu su takımları çok pahalı ya 600 lira falan:KK12:

Hahaha hadi yaaaa :KK70: :KK70:
Ay çok güldüm buna valla :KK70: :KK70:
Gülme kız napalım yani insan her şeyi hatırlayamıyor :D
En kötüye bak sen hahaha :KK70:
Hihihi en kötüyü daha bi sevdim :P
ne kadar faydalı insanlarız :KK70:
Yaa boş konuşmuyoruz burada :D
Hahah ciddimisin konuştuklaırımızdan tekrarmı yardım aldn ahha :KK70:
Dalga geçme yaa davetiye çiçeği ararken çıktı :D O şişeleri aldığımız zamanlar falan. Kağıt çiçek mi lateks çiçek mi tartışmaları :D Nişanlımla çiçek arıyorduk bi baktım aa bizim sayfa ne konuşmuşuz acaba diye girdim bi daha okudum yardımcı oldunuz kızlar :P Ama curlygirl curlygirl senin tavsiyeler baya işe yaradı oradan tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim :D
Genelde n11de her şey daha ucuz oluyor oradan faydalan derim :)

Kızlar albüm oluşturdum

ay kuzu deidğin gibi ramazandan önce diye dolmuştur. önceye al madem ertelenirse ramazan sonuna kalır çünkü hiç gerek yok
Gülme kız napalım yani insan her şeyi hatırlayamıyor :KK70:

Hihihi en kötüyü daha bi sevdim :p

Yaa boş konuşmuyoruz burada :KK70:

Dalga geçme yaa davetiye çiçeği ararken çıktı :KK70: O şişeleri aldığımız zamanlar falan. Kağıt çiçek mi lateks çiçek mi tartışmaları :KK70: Nişanlımla çiçek arıyorduk bi baktım aa bizim sayfa ne konuşmuşuz acaba diye girdim bi daha okudum yardımcı oldunuz kızlar :p Ama curlygirl curlygirl senin tavsiyeler baya işe yaradı oradan tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim :KK70:

Genelde n11de her şey daha ucuz oluyor oradan faydalan derim :)

Kızlar albüm oluşturdum
bir bakayım ozaman oraya

Hoşgeldiinn

Ayrı satılmayan yemek takımımı ? Bu su takımları çok pahalı ya 600 lira falan:KK12:
Evet sordum ayrı alabiliyormuyum su bardk takımını diye hayır yemek takımının içinde bu ayrı alamazsınız dedi buldum biryerden dediğin gibi fahiş fiyatı sadece 12 tane su bardağını alsam o bile yeter kadehi ve sürahisine gerek bile yok ben kombin ederim zaten ama bulamıyorum sizin bir internet siteniz varmı renkli cam bardak satılan yerler

Kızlar albüm oluşturdum
Ayy salon da çok güzel ama madem orayla hepimizin beğendiği yerin kokteyl fiyatı aynı (gerçi onda kişi sayısı söylememişsin ama aynıdır diye tahmin ettim) kesinlikle altınpark yani. Rüya gibi bi yer vallahi. Bunu kaçırmamak için hastaneden rapor ayarlar giderdim oraya gerekirse :D :D

Evet sordum ayrı alabiliyormuyum su bardk takımını diye hayır yemek takımının içinde bu ayrı alamazsınız dedi buldum biryerden dediğin gibi fahiş fiyatı sadece 12 tane su bardağını alsam o bile yeter kadehi ve sürahisine gerek bile yok ben kombin ederim zaten ama bulamıyorum sizin bir internet siteniz varmı renkli cam bardak satılan yerler
Seti ayrı bulmak çok zor canım. Sadece çay bardaklarını ayrı satıyorlar sanırım . 12 tane su bardağını ayrı bulsan bile gereksiz olur bence o kadar parayı ona vermen. Yani uydurmak da zor olur çünkü. Ya kendin başka şekilde ayrı ayrı set oluştur ya da daha daha uygun bir set bak derim . He bütçe meselesi tabii bunun setini de alabilirsin ama çok pahalı ya

değişik bir ruh halim var, stresten midem bulanıyor, panik oluyorum , bayılmazsam iyidir :KK51:
sende durum ne :KK17:
Benim de ruh halim hiiç sağlıklı değil vallahi.
Saçma sapan hallere büründüm. 2 -3 saat uyuyabildiysem araalrda uyudum akşam işte. Gözlerim nasıl yanıyo şuan.
Dün akşam kıyafetlerimi toparladık yarın götürmek için. Çok değişik oldum.
Stres zaten hiç eksik olmuyor hala birsürü eksik var ama vakit yok. Gerçekten köşeye sıkışmış kurtulamıyo gibiyim.
Ve hala hiçbişey yapmayıp sadece bunları geçiriyorum aklımdan. Haliyle ilerleme de yok ...

Benim de ruh halim hiiç sağlıklı değil vallahi.
Saçma sapan hallere büründüm. 2 -3 saat uyuyabildiysem araalrda uyudum akşam işte. Gözlerim nasıl yanıyo şuan.
Dün akşam kıyafetlerimi toparladık yarın götürmek için. Çok değişik oldum.
Stres zaten hiç eksik olmuyor hala birsürü eksik var ama vakit yok. Gerçekten köşeye sıkışmış kurtulamıyo gibiyim.
Ve hala hiçbişey yapmayıp sadece bunları geçiriyorum aklımdan. Haliyle ilerleme de yok ...

bende dün son kalan kıyafetlerimi toparladım, kendimden bile bktım ya, Ay hayırlısı ile atlatalım...Balayını düşün :KK49:

Ayy salon da çok güzel ama madem orayla hepimizin beğendiği yerin kokteyl fiyatı aynı (gerçi onda kişi sayısı söylememişsin ama aynıdır diye tahmin ettim) kesinlikle altınpark yani. Rüya gibi bi yer vallahi. Bunu kaçırmamak için hastaneden rapor ayarlar giderdim oraya gerekirse :KK70: :KK70:
Değil mi yaa rüya gibi acaba canlı da öyle mi :) Salon çok iddialı konuştu gidip bi görüşmek lazım hepsiyle ama ben beğendiğimizdeyim şu an çok fena. Sayı olarak da hepsine verilen aynı o konuda sıkıntı yok. Ama işte 6500 de çok gibi, bütçeyi sarsmadan halletmek lazım.

az kaldı ya ne zaman geçti ben hiç anlamadım :KK51: hoşbuldum bu arada

Sorma ya ne çabuk geldi eylül ayı

Su takımını ayrı bulamazsın malesef :( biz genelde n11den alıyoruz uygun oluyor

Back