- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin kuzuu :)merhaba kızlar
Kızlar ben bernardodan bir yemek takımı beğenmiştim resimde koymuştum ama yine eklerim geçen karacaya gittiğimde bir yemek takımı vardı bir bardakları vardı o setten bayıldım ve almak şstedim fakat ayrı satılmıyormuş modeli koysam buna benEr veya aynısı sizin varmı bana öneriniz bunu nasıl ve ucuza alabilirimHahah ciddimisin konuştuklaırımızdan tekrarmı yardım aldn ahha
Yok yok ideal bence kuzu onu bulamayanlarda var
Koy koy birlikte bakalım hepsine
Merhaba hoşgeldinmerhaba kızlar
Hoşgeldin kuzuu :)
Merhaba hoşgeldin
Hoşgeldiinnmerhaba kızlar
Ayrı satılmayan yemek takımımı ? Bu su takımları çok pahalı ya 600 lira falanKızlar ben bernardodan bir yemek takımı beğenmiştim resimde koymuştum ama yine eklerim geçen karacaya gittiğimde bir yemek takımı vardı bir bardakları vardı o setten bayıldım ve almak şstedim fakat ayrı satılmıyormuş modeli koysam buna benEr veya aynısı sizin varmı bana öneriniz bunu nasıl ve ucuza alabilirim
Gülme kız napalım yani insan her şeyi hatırlayamıyorHahaha hadi yaaaa![]()
Ay çok güldüm buna valla![]()
![]()
Hihihi en kötüyü daha bi sevdimEn kötüye bak sen hahaha![]()
Yaa boş konuşmuyoruz buradane kadar faydalı insanlarız![]()
Dalga geçme yaa davetiye çiçeği ararken çıktıHahah ciddimisin konuştuklaırımızdan tekrarmı yardım aldn ahha![]()
Genelde n11de her şey daha ucuz oluyor oradan faydalan derim :)Kızlar ben bernardodan bir yemek takımı beğenmiştim resimde koymuştum ama yine eklerim geçen karacaya gittiğimde bir yemek takımı vardı bir bardakları vardı o setten bayıldım ve almak şstedim fakat ayrı satılmıyormuş modeli koysam buna benEr veya aynısı sizin varmı bana öneriniz bunu nasıl ve ucuza alabilirim
Yok ayol hoşuma gitti durum hahahaGülme kız napalım yani insan her şeyi hatırlayamıyor![]()
Ben albüme koşuyorumKızlar albüm oluşturdum
ay kuzu deidğin gibi ramazandan önce diye dolmuştur. önceye al madem ertelenirse ramazan sonuna kalır çünkü hiç gerek yok
bir bakayım ozaman orayaGülme kız napalım yani insan her şeyi hatırlayamıyor
Hihihi en kötüyü daha bi sevdim
Yaa boş konuşmuyoruz burada
Dalga geçme yaa davetiye çiçeği ararken çıktıO şişeleri aldığımız zamanlar falan. Kağıt çiçek mi lateks çiçek mi tartışmaları
Nişanlımla çiçek arıyorduk bi baktım aa bizim sayfa ne konuşmuşuz acaba diye girdim bi daha okudum yardımcı oldunuz kızlar
Ama
curlygirl senin tavsiyeler baya işe yaradı oradan tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim
Genelde n11de her şey daha ucuz oluyor oradan faydalan derim :)
Kızlar albüm oluşturdum
Hoşgeldiinn
Ayrı satılmayan yemek takımımı ? Bu su takımları çok pahalı ya 600 lira falan![]()
Evet sordum ayrı alabiliyormuyum su bardk takımını diye hayır yemek takımının içinde bu ayrı alamazsınız dedi buldum biryerden dediğin gibi fahiş fiyatı sadece 12 tane su bardağını alsam o bile yeter kadehi ve sürahisine gerek bile yok ben kombin ederim zaten ama bulamıyorum sizin bir internet siteniz varmı renkli cam bardak satılan yerlerHoşgeldiinn
Ayrı satılmayan yemek takımımı ? Bu su takımları çok pahalı ya 600 lira falan![]()
Ayy salon da çok güzel ama madem orayla hepimizin beğendiği yerin kokteyl fiyatı aynı (gerçi onda kişi sayısı söylememişsin ama aynıdır diye tahmin ettim) kesinlikle altınpark yani. Rüya gibi bi yer vallahi. Bunu kaçırmamak için hastaneden rapor ayarlar giderdim oraya gerekirseKızlar albüm oluşturdum
Seti ayrı bulmak çok zor canım. Sadece çay bardaklarını ayrı satıyorlar sanırım . 12 tane su bardağını ayrı bulsan bile gereksiz olur bence o kadar parayı ona vermen. Yani uydurmak da zor olur çünkü. Ya kendin başka şekilde ayrı ayrı set oluştur ya da daha daha uygun bir set bak derim . He bütçe meselesi tabii bunun setini de alabilirsin ama çok pahalı yaEvet sordum ayrı alabiliyormuyum su bardk takımını diye hayır yemek takımının içinde bu ayrı alamazsınız dedi buldum biryerden dediğin gibi fahiş fiyatı sadece 12 tane su bardağını alsam o bile yeter kadehi ve sürahisine gerek bile yok ben kombin ederim zaten ama bulamıyorum sizin bir internet siteniz varmı renkli cam bardak satılan yerler
Sayılı gün çabuk geçer derlerdi de bu kadarını ben de beklemiyordum vallahi kuzuaz kaldı ya ne zaman geçti ben hiç anlamadımhoşbuldum bu arada
Sayılı gün çabuk geçer derlerdi de bu kadarını ben de beklemiyordum vallahi kuzu
Jet hızıyla geçti sanki yaa
Benim de ruh halim hiiç sağlıklı değil vallahi.değişik bir ruh halim var, stresten midem bulanıyor, panik oluyorum , bayılmazsam iyidir
sende durum ne![]()
Benim de ruh halim hiiç sağlıklı değil vallahi.
Saçma sapan hallere büründüm. 2 -3 saat uyuyabildiysem araalrda uyudum akşam işte. Gözlerim nasıl yanıyo şuan.
Dün akşam kıyafetlerimi toparladık yarın götürmek için. Çok değişik oldum.
Stres zaten hiç eksik olmuyor hala birsürü eksik var ama vakit yok. Gerçekten köşeye sıkışmış kurtulamıyo gibiyim.
Ve hala hiçbişey yapmayıp sadece bunları geçiriyorum aklımdan. Haliyle ilerleme de yok ...
Değil mi yaa rüya gibi acaba canlı da öyle mi :) Salon çok iddialı konuştu gidip bi görüşmek lazım hepsiyle ama ben beğendiğimizdeyim şu an çok fena. Sayı olarak da hepsine verilen aynı o konuda sıkıntı yok. Ama işte 6500 de çok gibi, bütçeyi sarsmadan halletmek lazım.Ayy salon da çok güzel ama madem orayla hepimizin beğendiği yerin kokteyl fiyatı aynı (gerçi onda kişi sayısı söylememişsin ama aynıdır diye tahmin ettim) kesinlikle altınpark yani. Rüya gibi bi yer vallahi. Bunu kaçırmamak için hastaneden rapor ayarlar giderdim oraya gerekirse![]()
![]()
az kaldı ya ne zaman geçti ben hiç anlamadımhoşbuldum bu arada
Su takımını ayrı bulamazsın malesefEvet sordum ayrı alabiliyormuyum su bardk takımını diye hayır yemek takımının içinde bu ayrı alamazsınız dedi buldum biryerden dediğin gibi fahiş fiyatı sadece 12 tane su bardağını alsam o bile yeter kadehi ve sürahisine gerek bile yok ben kombin ederim zaten ama bulamıyorum sizin bir internet siteniz varmı renkli cam bardak satılan yerler