2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Auralee kuzu daha öncede dediğim gibi altınparka bayıldım fiyatda diğerleriyle aynıymış kaçırmayıın pazarlıkta yapın

bende dün son kalan kıyafetlerimi toparladım, kendimden bile bktım ya, Ay hayırlısı ile atlatalım...Balayını düşün
Ayy bi tek onu düşününce teselli bulabiliyorum zaten yaaa, balayı da olmasa kafayı yerdim gerçekten eminim.
Vallahi öyle kuzu ya çok güzel. Salonda çok güzel zaten de hani madem aynı para tabi ki altınpark yani
Evet az bi rakam değil 6500 de ama buraya göre düşünürsen öyle bi mekan için gayet iyi kuzu biliyosun.
O açıdan bakmaya çalış

aaa o konuşmayı hatırlıyorum ben sormuştum curlygirl baya bişeyler söylemişti

Offfff kızlar ya valla dayanamicam ben.
Nişanlımın bana hatırlattığı şeye bakın, işteyim falan ama yok dayanamıyorum saldım.

Auralee kuzu daha öncede dediğim gibi altınparka bayıldım fiyatda diğerleriyle aynıymış kaçırmayıın pazarlıkta yapın

Kızlar canlı göreyim biraz inerlerse olabilir tabi :)
çok konuşmuşum herlade ama ne dediğimi be n htaırlamıom inş faydalı olmuştur
Evett faydalıydı
Nişanlımın bana hatırlattığı şeye bakın, işteyim falan ama yok dayanamıyorum saldım.
Yaaaaaaa Kızım deli misin sen ya napıyosun burda resmen hönkürücem şimdi izlemedim bile daha

İzlemeyi de reddediyorum ayrıca insan evladı niye kendine bu işkenceyi yapar ki yaa neden bu kadar dramatize ediyoruz yani niye niye

İzlemeyi de reddediyorum ayrıca insan evladı niye kendine bu işkenceyi yapar ki yaa neden bu kadar dramatize ediyoruz yani niye niye
Çok salağım gerçekten. O espri olsun diye konuşurken söyledi babana o şarkıyı açalım diye. Sonra ben de izledim işte.
Ve şuan aptal gbiiyim duramıyorum da. Burnunun direği sızlıyomuş insanın ben böyle olacağımı hiç tahmin etmemiştim gerçekten ya

10 saniye izledim sadece ben ve böyleyim şu an Eve gidip koltuğa gömülüp hönküresim var sadece

10 saniye izledim sadece ben ve böyleyim şu an Eve gidip koltuğa gömülüp hönküresim var sadece
Benim de öyle ki şuan tutamıyorum kendimi zaten burda da öyleyim. İnanılmaz da bir baş ağrısı başladı tabii şimdi.
Yok ben gülemem düğünde falan galiba

Benim de öyle ki şuan tutamıyorum kendimi zaten burda da öyleyim. İnanılmaz da bir baş ağrısı başladı tabii şimdi.
Yok ben gülemem düğünde falan galiba
Saçmalama amaa mutlu gününü işkenceye çeviriyorsun şu an. Nişanlın da azıcık eşşeklik etmiş yani düğün öncesi yapılacak şey değil o

Saçmalama amaa mutlu gününü işkenceye çeviriyorsun şu an. Nişanlın da azıcık eşşeklik etmiş yani düğün öncesi yapılacak şey değil o
Sonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaa
Yaa amaa vazgeçicem evlenmekten o olucak
Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))

Sonucunu tahmin edemedi tabii espri yaptı güyaaa

Ayy geçme kuzu geçme o an ben de öyle oldum ama toparladım tekrar evlenmeye karar verdim şuan :)))
Kararını vermen iyi olmuş Erkek milleti azıcık duygusuz olabiliyor aile konusunda, biz sulugözüz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…