• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

14ü kına 16sı düğün kuzu
E o zaman iyiymiş senin. Kınadan bir gün öncende boş 2 gün öncesinin de yarım günü.
Benimki çok sıkışık geliyo şuan bana amaaan
Haftaya Pazartesi Salı da gelicem. Çarşamba fotoğraf çekimi ,Perşembe kına, Cumartesi düğün Pazartesi de en sevdiğim kısım olan balayı! :D

E o zaman iyiymiş senin. Kınadan bir gün öncende boş 2 gün öncesinin de yarım günü.
Benimki çok sıkışık geliyo şuan bana amaaan
Haftaya Pazartesi Salı da gelicem. Çarşamba fotoğraf çekimi ,Perşembe kına, Cumartesi düğün Pazartesi de en sevdiğim kısım olan balayı! :KK70:
Benim öncesinde hafta sonu olduğu için rahat kuzu ama seninde sıkışık değil ya normal bence

Ay şaka gibi ya şimdiden dolmuş demek, ee napalım erken olsun daha iyi :KK70:

ay kuzu deidğin gibi ramazandan önce diye dolmuştur. önceye al madem ertelenirse ramazan sonuna kalır çünkü hiç gerek yok

Evet yaa erken olması iyi :D
Hahaha Nasrettin hoca gibiyim o zaman baya ben :KK70: Ne yapayım kızlar taktik geliştirdim bundan sonra böyle, sağ gösterip sol vurucam :KK70: :KK70:
Deli ya :D

Kızlar hepimizin ortak olarak beğendiği yerlerden birinden teklif geldi, yer var, fiyat da uygun gibi duruyor bakiciğiz :)

Hepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.
Aa bomba demişkeeen. Ben düğün yeri bulamıyorum mayısta ona ne diyeceksiniz :KK70:

Yapmayın etmeyin bak ileride pişman olursunuz bu hevesler gelip geçici :KK70: He yapıyosanız da böyle ulu orta yapmayın rica ediyorum :KK70: Bak bunu bir zamanlar her gün üşenmeyip farklı çeşit bir turta yapan insan söylüyor. Dinleyin beni :KK70: Yağmadığım çeşit turta kalmadı dükkan açıcaktım artık :KK70:
nasıl bulamıyosuuunnn

ay kızlar instagramdan @endless love gördüm düğünü olmuş. maşallah çok güzel olmuş :) artık aramıza uğramıyor ama olurda gelir görürse diye yazım dedim :)
En son bir gelip gelinliğini göstermiştii :) İşlerden yoğunluktan gelemiyordur, ay hadi hayırlı olsun birini daha verdik gitti :D

Ay evet katılıyorum o konuda :KK70:

Bamya sevilmez miii bol limonlu zeytinyağlı, güzel de pişiririm ayıptır söylemesi :p Zeytinyağlı olsun her öğün ne güzel mis :)

Mutlu olmak hakkı dedi yaaa :KK70::KK70::KK70:D:KK70: Ay ağlatırken güldürüp güldürürken düşündürüyorsun :KK70::KK70:

Kız poğaça dedin sabah sabah, bamya mı zor geldi :KK70:
ayy yok ben mecbur kalmadıkca yemiyorum kendilerini :D

Ay durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasın :D Ne yazsam burası çıkıyor karşıma :D Düğünle ilgili ne ararsan bizde varmış :D Googledan arayıp bu sayfa çıkınca geçmiş konuşmalarımızdan yardım almışlığım oldu yani çok komik :D

Benim öncesinde hafta sonu olduğu için rahat kuzu ama seninde sıkışık değil ya normal bence
Değil di mi, öyle düşünmek istiyorum ben de :D
Yani aslında yeterli ama tabii öncesinde 1-2 günüm boş olsa süper olurdu da hayaller hayatlar işte :D
Deli ya :KK70:

Kızlar hepimizin ortak olarak beğendiği yerlerden birinden teklif geldi, yer var, fiyat da uygun gibi duruyor bakiciğiz :)
Eee süper bu. Değerlendirin hemen orayı da kaptırmadaan :)

hangisiii :) ne kadarmış, gidin hemen tutun bari dolmasın

ahahhaah :KK70: :KK70: dedim amaaa bi sene önceden tutmak lazım dedim amaaa nerde
İzin alamadım kii hem tarih bile net değildii :( Dur bakayım en kötü tanıdık sokucaz araya, bir de fotoğrafta güzel olan yakından olmayabilir haftaya bi gidip görücez inşallah hepsini. Ben size albüm yapayım beraber de değerlendirelim fiyatlarla. Direk elediklerimi de koyayım ister misiniz :D

Ay durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasın :KK70: Ne yazsam burası çıkıyor karşıma :KK70: Düğünle ilgili ne ararsan bizde varmış :KK70: Googledan arayıp bu sayfa çıkınca geçmiş konuşmalarımızdan yardım almışlığım oldu yani çok komik :KK70:
Hahaha hadi yaaaa :D :D
Ay çok güldüm buna valla :D :D

Ay durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasın :KK70: Ne yazsam burası çıkıyor karşıma :KK70: Düğünle ilgili ne ararsan bizde varmış :KK70: Googledan arayıp bu sayfa çıkınca geçmiş konuşmalarımızdan yardım almışlığım oldu yani çok komik :KK70:
ne kadar faydalı insanlarız :D

Hahah ciddimisin konuştuklaırımızdan tekrarmı yardım aldn ahha :D

Değil di mi, öyle düşünmek istiyorum ben de :KK70:
Yani aslında yeterli ama tabii öncesinde 1-2 günüm boş olsa süper olurdu da hayaller hayatlar işte :KK70:

Eee süper bu. Değerlendirin hemen orayı da kaptırmadaan :)
Yok yok ideal bence kuzu onu bulamayanlarda var :D

İzin alamadım kii hem tarih bile net değildii :KK43: Dur bakayım en kötü tanıdık sokucaz araya, bir de fotoğrafta güzel olan yakından olmayabilir haftaya bi gidip görücez inşallah hepsini. Ben size albüm yapayım beraber de değerlendirelim fiyatlarla. Direk elediklerimi de koyayım ister misiniz :KK70:

Koy koy birlikte bakalım hepsine

Back