- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
aaa nasıl yok yaa bakalım hemenAy biliyomusun senin gönderdiklerin artık yokkkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa nasıl yok yaa bakalım hemenAy biliyomusun senin gönderdiklerin artık yokkkk![]()
:) ihtiyaç ama kuzu al kurtulAh kuzu ya o kadar salmışım ki herşeyi sanki hiç istediğim gibi olmayacak gibi geliyo. ilgilenmiyorum öyle olması da muhtemel zaten ama umarım güzel olur herşsey
HAha ay evet kaç kere alacak gibi oldum bir türlü kıyıp da alamadım resmen ya. Sona bıraktım ya paraya da kıyamıyorum çok pahalılar yaaa![]()
![]()
evet tabiki olmassa olmazlarımız var kuzuBanyo setini al ama artııkyavaş değiliz bence hızlı bile girmiştik işin içine neden böyle oldu alacak şey çok ondan ya
Evet doğru söylüyorsun birtek biz ayrıntı görüyoruz ama mesela gelin ayakkabısı olmadan olmaz dimi![]()
Ben de onu ve diğer somonu pek sevdim. Ayy alıcam elim gitmiyo yaikinci güzelmişMrs Pink
Ayyy bayada fiyatı varmış polyester hafif bi malzeme değil mi niye böyle fiyatBen de onu ve diğer somonu pek sevdim. Ayy alıcam elim gitmiyo ya![]()
Param yok Allahımmm!
![]()
![]()
Ay ne bileyim yaa çok gıcık oluyorum benAyyy bayada fiyatı varmış polyester hafif bi malzeme değil mi niye böyle fiyat
öyle yap bari belki daha uyguna bulursun kuzu bende bilemedimAy ne bileyim yaa çok gıcık oluyorum ben
Tam kart bilgilerimi girdim yine durdum
İçim el vermiyor yani nedense. Aklımda bi mağaza var önce oraya mı baksam , zaten çok fena sıkıştık![]()
Şansımı deneyeyim ya evetöyle yap bari belki daha uyguna bulursun kuzu bende bilemedim
aaaa ne güzel olmuş maşallah :) ben heycan yaptım burda nedenseKızlarr @zeroglu ndan mesaj var albümümde![]()
Ay ben saftirik gibi unutmuşum kıza ekmek kutusu soruyorumaaaa ne güzel olmuş maşallah :) ben heycan yaptım burda nedense![]()
ahahahhaAy ben saftirik gibi unutmuşum kıza ekmek kutusu soruyorumAma ben akşam gelecekler sanmıştım ya şu an resmen evdelermiş
![]()
Haha