- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çok heycanlı hadi bakalımmm :)Herkeslere günaydııııın :)
Benim artık 10 günüm bile kalmadı tek haneye düştüm kızlar neler oluyor yahuuuson 9
![]()
maşallah sana :)
Eveet çok heyecanlıııı hala başkasının kınası düğünü için heyecanlanıyor gibiyim amaayyy çok heycanlı hadi bakalımmm :)
Kızlar ev için aylık ne kadar taksit ödüyorsunuz. Kafam çorba ya ne kadar zor ev almak
Günaydıın 9 gün sonra evli olacaksın haha seninde kocan olacakHerkeslere günaydııııın :)
Benim artık 10 günüm bile kalmadı tek haneye düştüm kızlar neler oluyor yahuuuson 9
![]()
hihihih o 9 gün boyunca ben daha çooook hava atarım hihihihKuzucum peşinat olmadan çok zor malesef ne kadar ödeniyor bilgim yok ama çok fazla duyduğum kadarıyla
Günaydıın 9 gün sonra evli olacaksın haha seninde kocan olacakcurlygirl gibi dersin kocam var benim diye
![]()
Hahahha bunu yapmak için bile heyecanlanabilirimGünaydıın 9 gün sonra evli olacaksın haha seninde kocan olacakcurlygirl gibi dersin kocam var benim diye
![]()
Vuhuuhihihih o 9 gün boyunca ben daha çooook hava atarım hihihih
mesela dün kocam eve gelirken aradı beni bişi lazımmı dedi hihihihidikkatinizi çekerim kocam aradı
![]()
hahahahahha ayyy ne güldümmhihihih o 9 gün boyunca ben daha çooook hava atarım hihihih
mesela dün kocam eve gelirken aradı beni bişi lazımmı dedi hihihihidikkatinizi çekerim kocam aradı
![]()
hihihih o 9 gün boyunca ben daha çooook hava atarım hihihih
![]()
Hahahha bunu yapmak için bile heyecanlanabilirim
Vuhuu![]()
![]()
"Kocası" aramış, bişey lazım mı demiş "kocası"Ay öldüreceksin sen beni kuzu
![]()
Hahahha bunu yapmak için bile heyecanlanabilirim
Vuhuu![]()
![]()
"Kocası" aramış, bişey lazım mı demiş "kocası"Ay öldüreceksin sen beni kuzu
![]()
hahahahahha ayyy ne güldümm![]()
![]()
insanne hallere düşüyoHahahah sizinkiler kocada bizimkiler ne olacak benimde nişanlım var![]()
Ay evet çok saçma ama yine iyi karı yazmamışlarinsanne hallere düşüyokoca kelimesinide hiç sevmem halbuki hihihi
ay buarada evlilik cüzdanında erkeğin tarafında "koca" kadının tarafında "kadın" yazıyor ya ne saçma bir betimleme değilmi
insanne hallere düşüyokoca kelimesinide hiç sevmem halbuki hihihi
ay buarada evlilik cüzdanında erkeğin tarafında "koca" kadının tarafında "kadın" yazıyor ya ne saçma bir betimleme değilmi
evet oda bişidirAy evet çok saçma ama yine iyi karı yazmamışlar![]()
![]()
hiç dikkat etmemiştim
Bende öyle gördüm bir kaç davetiyede neyse artık yazdık bir kere
Canım hoşgeldin hayırdır ne oldu
Aman ona kafa patlatamıcam bir de gelen gelsin oturdum hazırladım o kadar![]()
Hayırdır kuzu
kuzu bence dolgu topuk olmaz o elbiseye :)
kuzu bu noktada bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. tartışmaların neden kaynaklandığını iyi ölç tart. stresten olduğuna eminsen düğünden sonra asla kavga etmiyorsun. ama stres değil başka sebeplerse emin ol düğünden sonra daha çok artıyor.
canım ne oldu sana bu kadarda az kalmışken anlat rahatla![]()
Kıyamam yaa , sorun necurlygirl dediği gibi strestense böyle kavga edilmicek şeylere kavga ediyosanız gerçekten düğün sonrasında hiç bişey kalmıyo ama başka bi sebep varsa o ayrı tabi
ayy yok valla hiç dikkatli incelemedim kütüğü nüfus cüzdanında gördüm zatenevet oda bişidirinsan erkek kadın yazar ya yada ne bilim koca-kadın nedemek
kütüğüne falandamı bakmadın canımben hemen soyada baktım yazmışlarmı die
garantiye alalım
iyi hadi düzelmenize sevindim kuzu :)Teşekkür ederim yavrular sağolun mahkeme olayları koltukların eve olmayışı vs baya bi gerilmiştim. Haftasonuda kavga etmiştik mobilyalarıda iptal etmiştik. Dün nişanlımın yanına gittim iş çıkışı konuştuk barıştık şuan iyiyim. Çok şükür :)
Teşekkür ederim yavrular sağolun mahkeme olayları koltukların eve olmayışı vs baya bi gerilmiştim. Haftasonuda kavga etmiştik mobilyalarıda iptal etmiştik. Dün nişanlımın yanına gittim iş çıkışı konuştuk barıştık şuan iyiyim. Çok şükür :)
iyi hadi düzelmenize sevindim kuzu :)
İyi bakalım sevindim düzelmenize oluyor böyle gerginlikler
senin adına sevindim canım :)Teşekkür ederim yavrular sağolun mahkeme olayları koltukların eve olmayışı vs baya bi gerilmiştim. Haftasonuda kavga etmiştik mobilyalarıda iptal etmiştik. Dün nişanlımın yanına gittim iş çıkışı konuştuk barıştık şuan iyiyim. Çok şükür :)
hım sen direkt değişmişsin kuzuayy yok valla hiç dikkatli incelemedim kütüğü nüfus cüzdanında gördüm zaten![]()
izinliyken halledelim dedik :) bidaha onun için izin almıyalım diye ehliyetim aynı ama onu değişmiyorumm :)senin adına sevindim canım :)
hım sen direkt değişmişsin kuzuben daha değiştirmedim
![]()