• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ev için aylık ne kadar taksit ödüyorsunuz. Kafam çorba ya ne kadar zor ev almak

Kuzucum peşinat olmadan çok zor malesef ne kadar ödeniyor bilgim yok ama çok fazla duyduğum kadarıyla

Herkeslere günaydııııın :)
Benim artık 10 günüm bile kalmadı tek haneye düştüm kızlar neler oluyor yahuuu :KK70: son 9 :KK51:
Günaydıın 9 gün sonra evli olacaksın haha seninde kocan olacak curlygirl curlygirl gibi dersin kocam var benim diye :D

Kuzucum peşinat olmadan çok zor malesef ne kadar ödeniyor bilgim yok ama çok fazla duyduğum kadarıyla

Günaydıın 9 gün sonra evli olacaksın haha seninde kocan olacak curlygirl curlygirl gibi dersin kocam var benim diye :KK70:
hihihih o 9 gün boyunca ben daha çooook hava atarım hihihih :D
mesela dün kocam eve gelirken aradı beni bişi lazımmı dedi hihihihi :D dikkatinizi çekerim kocam aradı :D

Günaydıın 9 gün sonra evli olacaksın haha seninde kocan olacak curlygirl curlygirl gibi dersin kocam var benim diye :KK70:
Hahahha bunu yapmak için bile heyecanlanabilirim :D
hihihih o 9 gün boyunca ben daha çooook hava atarım hihihih :KK70:
mesela dün kocam eve gelirken aradı beni bişi lazımmı dedi hihihihi :KK70: dikkatinizi çekerim kocam aradı :KK70:
Vuhuu :D :D :D
"Kocası" aramış, bişey lazım mı demiş "kocası" :D Ay öldüreceksin sen beni kuzu :D

hihihih o 9 gün boyunca ben daha çooook hava atarım hihihih :KK70:
mesela dün kocam eve gelirken aradı beni bişi lazımmı dedi hihihihi :KK70: dikkatinizi çekerim kocam aradı :KK70:

Hahahha bunu yapmak için bile heyecanlanabilirim :KK70:

Vuhuu :KK70: :KK70: :KK70:
"Kocası" aramış, bişey lazım mı demiş "kocası" :KK70: Ay öldüreceksin sen beni kuzu :KK70:

Hahahah sizinkiler kocada bizimkiler ne olacak benimde nişanlım var :63::p

Hahahha bunu yapmak için bile heyecanlanabilirim :KK70:

Vuhuu :KK70: :KK70: :KK70:
"Kocası" aramış, bişey lazım mı demiş "kocası" :KK70: Ay öldüreceksin sen beni kuzu :KK70:

hahahahahha ayyy ne güldümm :KK70: :KK70:

Hahahah sizinkiler kocada bizimkiler ne olacak benimde nişanlım var :63::p
insanne hallere düşüyo :D koca kelimesinide hiç sevmem halbuki hihihi :D
ay buarada evlilik cüzdanında erkeğin tarafında "koca" kadının tarafında "kadın" yazıyor ya ne saçma bir betimleme değilmi

insanne hallere düşüyo :KK70: koca kelimesinide hiç sevmem halbuki hihihi :KK70:
ay buarada evlilik cüzdanında erkeğin tarafında "koca" kadının tarafında "kadın" yazıyor ya ne saçma bir betimleme değilmi
Ay evet çok saçma ama yine iyi karı yazmamışlar :KK12:

Bende öyle gördüm bir kaç davetiyede neyse artık yazdık bir kere :-)

Canım hoşgeldin hayırdır ne oldu :KK43:

Aman ona kafa patlatamıcam bir de gelen gelsin oturdum hazırladım o kadar :KK70:

kuzu bence dolgu topuk olmaz o elbiseye :)

kuzu bu noktada bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. tartışmaların neden kaynaklandığını iyi ölç tart. stresten olduğuna eminsen düğünden sonra asla kavga etmiyorsun. ama stres değil başka sebeplerse emin ol düğünden sonra daha çok artıyor.

canım ne oldu sana bu kadarda az kalmışken anlat rahatla:KK43:

Kıyamam yaa , sorun ne curlygirl curlygirl dediği gibi strestense böyle kavga edilmicek şeylere kavga ediyosanız gerçekten düğün sonrasında hiç bişey kalmıyo ama başka bi sebep varsa o ayrı tabi

Teşekkür ederim yavrular sağolun mahkeme olayları koltukların eve olmayışı vs baya bi gerilmiştim. Haftasonuda kavga etmiştik mobilyalarıda iptal etmiştik. Dün nişanlımın yanına gittim iş çıkışı konuştuk barıştık şuan iyiyim. Çok şükür :)

Teşekkür ederim yavrular sağolun mahkeme olayları koltukların eve olmayışı vs baya bi gerilmiştim. Haftasonuda kavga etmiştik mobilyalarıda iptal etmiştik. Dün nişanlımın yanına gittim iş çıkışı konuştuk barıştık şuan iyiyim. Çok şükür :)
iyi hadi düzelmenize sevindim kuzu :)

İyi bakalım sevindim düzelmenize oluyor böyle gerginlikler

senin adına sevindim canım :)
ayy yok valla hiç dikkatli incelemedim kütüğü nüfus cüzdanında gördüm zaten :KK70:
hım sen direkt değişmişsin kuzu :D ben daha değiştirmedim :D

Back