• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sen neden hala banyo setini almıyosun kuzu kaç kere alcak gibi olmuştun aslında o önemli onu al, sehpasız az da olsa oluyosa onsuz olmaz :KK70:
sehpasız gene bir kaç gün idare edilebiliyor :D
Kızlarr @zeroglu ndan mesaj var albümümde :KK70:
canlı yayın heee :D maşallah ya :) gözleirm doldu sanki kendimide hatırladım :) ne güzel inş hep bu anki gibi heyecanlı ve mutlu olur. maşşallah çokda güzel olmuş gerçekten

HAkkaten deli :KK70: Ay şimdi yazılmaz da yahu kız orada heyecan içinde zaten. Yazayım mı kızlar çok beğendi diye :p
Ay yaz tabiii bakabildiğinde görür kızcağız :D Arada bir bişeylerele oyalanma ihtiyacı duyuyor hem insan öyle durumlarda :D
Neden durdun peki bana bi sebep söyleyebilir misin :KK70: Bitir artık şu işkenceyi :KK70:
Söylerim tabii "param yok" :D
Kart borcu boyumu aştı alamıyorum ya :(

canlı yayın heee :KK70: maşallah ya :) gözleirm doldu sanki kendimide hatırladım :) ne güzel inş hep bu anki gibi heyecanlı ve mutlu olur. maşşallah çokda güzel olmuş gerçekten

Ay çok tatlı olmuuuş
Ay kendimi altın günü ev sahibesi gibi hissettim niyeyse :D Ben de çok beğendim çok heyecanlı görünüyor :)

kuzu nerdesin meraklandık

Nerelerdesiiin sen ?

hahahah çatlak ya altın günü ev sahibesi :KK70::KK70:

o kadar yoğun geçiyor ki günler, iş yerinden fırsat bulamıyorum.. şef izne gitti..onun işlerde bana kaldı.. kendimi bir yere kapatıp 1 ay sonra çıkmak istiyorum..

siz nasılsınız?

curlygirl curlygirl canım çok güzel görünüyordun, instagramdan gördüm..Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir ömür boyu çok mutlu olun inşallahhhh

@blisss sen nasılsın?

o kadar yoğun geçiyor ki günler, iş yerinden fırsat bulamıyorum.. şef izne gitti..onun işlerde bana kaldı.. kendimi bir yere kapatıp 1 ay sonra çıkmak istiyorum..

siz nasılsınız?

curlygirl curlygirl canım çok güzel görünüyordun, instagramdan gördüm..Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir ömür boyu çok mutlu olun inşallahhhh

@blisss sen nasılsın?

İyiyim canım koşturmaca az kaldı işte biliyorsun :-) Merak ettik seni uğramayınca

düğündaş merhaba :KK52:

nasılsın :KK24: ben hiç iyi değilim..sanki her şey sarpa saracak gibi
Ahh ben de pek iyi sayılmam kuzu. Tam olarak ben öyle hissediyorum.
Sanki hiçbir şey yapmadım çok hazırlıksızım ve o yüzden hiçbişey istediğim gibi olmayacak gibi.
Vakit daraldı hiçbişeye zaman yok, artık düşünemiyorum bile o kıvamdayım :(

Ahh ben de pek iyi sayılmam kuzu. Tam olarak ben öyle hissediyorum.
Sanki hiçbir şey yapmadım çok hazırlıksızım ve o yüzden hiçbişey istediğim gibi olmayacak gibi.
Vakit daraldı hiçbişeye zaman yok, artık düşünemiyorum bile o kıvamdayım :KK43:

aynen bende öyle hissediyorum haddinden fazla.. düşünmek bile içimden gelmiyor ya..bıkmışım, yorulmuşum

Back