Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzucum yaa yetişmiyor ki çok haklısınKızlar hala patates soğan için sepet, ütü masam yok mutfağın evyesini değiştirmek istiyorum gelin ayakkabısı damat ayakkabısı damat yaka çiçeği saat, düğün günü takılacak takım yok çok eksik var![]()
Kuzu ya bu arada sen kese süslemesi için mazlemelerini nerden almıştın?Kızlar hala patates soğan için sepet, ütü masam yok mutfağın evyesini değiştirmek istiyorum gelin ayakkabısı damat ayakkabısı damat yaka çiçeği saat, düğün günü takılacak takım yok çok eksik var![]()
Ah kuzucum yaa yetişmiyor ki çok haklısın
İlk ikisi bende de yok mesela.. he takacak takım da yok düğün günü için.
Ayakkabıyı geçen gün hallettik. İnci de inanılmaz bir indirim vardı oraya bir bak derim kuzu
Kuzu ya bu arada sen kese süslemesi için mazlemelerini nerden almıştın?
Ay kına çok özensiz olacak gibi hissediyorum hiçbişey yapamadım ki![]()
Kuzu o zaman hızlanıyoruzz hadii :)Kızlar hala patates soğan için sepet, ütü masam yok mutfağın evyesini değiştirmek istiyorum gelin ayakkabısı damat ayakkabısı damat yaka çiçeği saat, düğün günü takılacak takım yok çok eksik var![]()
Vakit bulamıyorum ya dün ayakkabı bakmaya çıktım bulamadım elim boş dönünce de sinir oluyorumKuzu o zaman hızlanıyoruzz hadii :)
Nasıl bişey arıyosun ?Vakit bulamıyorum ya dün ayakkabı bakmaya çıktım bulamadım elim boş dönünce de sinir oluyorum![]()
Sağol kuzu bakayım bi.İnciye baktım şimdi baya indirim var evet gidip bakmak lazım geçen baktık damatlık için 280e çok yüksek
Barmardan aldım ama ben kendi yerine gittim kuzum siteside var ordan bakabilirsin dantel keseleride gittigidiyordan almıştım.
bende görmüştüm incide kuzu topuk sıkıntın yoksa güzel ayakkabılar var gayette uygunduİnciye baktım şimdi baya indirim var evet gidip bakmak lazım geçen baktık damatlık için 280e çok yüksek
Barmardan aldım ama ben kendi yerine gittim kuzum siteside var ordan bakabilirsin dantel keseleride gittigidiyordan almıştım.
Nasıl bişey arıyosun ?
Damat ayakkabısı arıyoruz kuzucum nasıl birşey istediğimizdende emin değiliz ondan bulamıyoruz zaten çok zor ayakkabı seçer birde kendisibende görmüştüm incide kuzu topuk sıkıntın yoksa güzel ayakkabılar var gayette uygundu
Sağol kuzu bakayım bi.
Biz de 180 e aldık damat ayakkabısını oradan işte 450 den düşmüştü .
Daha uyguna da vardı bi aralar ama tabi indirim bayadır devam edince seçenek çok kalmamıştı neyseki şansımıza istediğimizi bulduk. Siz de bulursunuz oradan inşallah kuzu.
VAkit bulamamak zorlaştırdı herşeyi zaten ya , gerçekten sudan çıkmış balık olduk sanırım. Ne yapacağımı şaşırdım o yüzden hiçbişey de yapamıyorum![]()
Çok mu yavaş davranmışız acaba ya onu düşünüyorum bu ara valla. Bu kadar sıkışmış olmamalıydıık.Hmm bakalım ozaman inciye belki buluruz birşeyler.
Evet vakitsizlik bu hale getiren, hangi birine koşacağız bilmiyorum.
Kına benimde sanki özensiz olacak ya ilgilenemiyorum hiç![]()
Hiç sıkmayın canınızı kızlarDamat ayakkabısı arıyoruz kuzucum nasıl birşey istediğimizdende emin değiliz ondan bulamıyoruz zaten çok zor ayakkabı seçer birde kendisi
Kendime de topuklu olmayacak boylarımız aynı olduğu için
Hmm bakalım ozaman inciye belki buluruz birşeyler.
Evet vakitsizlik bu hale getiren, hangi birine koşacağız bilmiyorum.
Kına benimde sanki özensiz olacak ya ilgilenemiyorum hiç![]()
sen neden hala banyo setini almıyosun kuzu kaç kere alcak gibi olmuştun aslında o önemli onu al, sehpasız az da olsa oluyosa onsuz olmazÇok mu yavaş davranmışız acaba ya onu düşünüyorum bu ara valla. Bu kadar sıkışmış olmamalıydıık.
Bak hala banyo seti almadım heÇiçekli taç alacaktım yok ütü masası çamaşır askısı yok. Kına için ayakkabım yok babet alıcaktım çekimler için o da yok. Nasıl olucak bu işler hiç bilmiyorum ya.
Hiç sıkmayın canınızı kızlarMrs Pink bi şekilde herşey güzel oluyo gayette, sıkmayın kendinizi olduğu kadar diyin valla bi siz bu detayları görüyosunuz çünkü :)
HAha ay evet kaç kere alacak gibi oldum bir türlü kıyıp da alamadım resmen ya. Sona bıraktım ya paraya da kıyamıyorum çok pahalılar yaaasen neden hala banyo setini almıyosun kuzu kaç kere alcak gibi olmuştun aslında o önemli onu al, sehpasız az da olsa oluyosa onsuz olmaz![]()
Çok mu yavaş davranmışız acaba ya onu düşünüyorum bu ara valla. Bu kadar sıkışmış olmamalıydıık.
Bak hala banyo seti almadım heÇiçekli taç alacaktım yok ütü masası çamaşır askısı yok. Kına için ayakkabım yok babet alıcaktım çekimler için o da yok. Nasıl olucak bu işler hiç bilmiyorum ya.
Hiç sıkmayın canınızı kızlarMrs Pink bi şekilde herşey güzel oluyo gayette, sıkmayın kendinizi olduğu kadar diyin valla bi siz bu detayları görüyosunuz çünkü :)
Ay biliyomusun senin gönderdiklerin artık yokkkkBanyo setini al ama artııkyavaş değiliz bence hızlı bile girmiştik işin içine neden böyle oldu alacak şey çok ondan ya
![]()