- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Şanssızlık olmuş gerçekten benimde oda arkadaşım izinde izin alamıyorum anlıyorum seni![]()
direniyorum bakalım.. düğünden iki gün önce çıkıcam izine inşallah ..işi bırakmayı bile ciddi ciddi düşündüm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şanssızlık olmuş gerçekten benimde oda arkadaşım izinde izin alamıyorum anlıyorum seni![]()
Aha bir detay daha. Hatırlatma böyle şeyler kuzu.Kızlaar testi kırma yaptınızmı - yapıcakmısınız ?![]()
Ayy hem de ne yorgunluk böyle durup durup çığlık atasım var bitmedi gitti.aynen bende öyle hissediyorum haddinden fazla.. düşünmek bile içimden gelmiyor ya..bıkmışım, yorulmuşum
Aman canım ani kararlar verme geçecek bu günler :)direniyorum bakalım.. düğünden iki gün önce çıkıcam izine inşallah ..işi bırakmayı bile ciddi ciddi düşündüm ya
Aha bir detay daha. Hatırlatma böyle şeyler kuzu.
Yapılsa güzel olurdu aslında diyerek cevap verebilirim buna anca![]()
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun önce :) Ben çelik ve beyaz almıştım küçük ev aletlerimi diğerlerini kombinlemek zor olur tabiMerhaba, bende aranıza yeni katıldım tecrübelerinizi ve yazılarınızı güvenerek ve severek takip ederken kendimi üye olurken buldum. Bende 2016 bahar gelini olacağım ve çeyiz alışverişi için sizden yardım alacağım. Hiçbirşeye bu kadar takıntılı davranmamıştım. ( mutfak küçük ev aletleri) kararsızlığımda kirada oturacağım için mutfağımın nasıl ve ne renk olacağını bilmiyorum o yüzden de alamıyorum ne renk aldam kombin edip uyarlasam bilemedim sizler neler yaşadınız böyle bir durumda ne yaptınız lütfen yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler..
Hoşgeldinnn aramızaa :)Merhaba, bende aranıza yeni katıldım tecrübelerinizi ve yazılarınızı güvenerek ve severek takip ederken kendimi üye olurken buldum. Bende 2016 bahar gelini olacağım ve çeyiz alışverişi için sizden yardım alacağım. Hiçbirşeye bu kadar takıntılı davranmamıştım. ( mutfak küçük ev aletleri) kararsızlığımda kirada oturacağım için mutfağımın nasıl ve ne renk olacağını bilmiyorum o yüzden de alamıyorum ne renk aldam kombin edip uyarlasam bilemedim sizler neler yaşadınız böyle bir durumda ne yaptınız lütfen yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler..
Hahah son madde çok mühim bakHahah zor bişey değil ya bir testi iki üç şeker birde azıcık kıvırtmaya bakıyor![]()
hoşgeldinn kaçak :)selam kızlar
Teşekkür ediyorum sağolun.Aman canım ani kararlar verme geçecek bu günler :)
Hahah zor bişey değil ya bir testi iki üç şeker birde azıcık kıvırtmaya bakıyor
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun önce :) Ben çelik ve beyaz almıştım küçük ev aletlerimi diğerlerini kombinlemek zor olur tabi
teşekkür ederim sağolun evet gerçekten çok zormuş nişanlım küçük ev aletleri dstribitörAman canım ani kararlar verme geçecek bu günler :)
Hahah zor bişey değil ya bir testi iki üç şeker birde azıcık kıvırtmaya bakıyor
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun önce :) Ben çelik ve beyaz almıştım küçük ev aletlerimi diğerlerini kombinlemek zor olur tabi
amin canım saol. darısı hepinizin başına. uygun vaktinde bak albümde fotolarımız var :)o kadar yoğun geçiyor ki günler, iş yerinden fırsat bulamıyorum.. şef izne gitti..onun işlerde bana kaldı.. kendimi bir yere kapatıp 1 ay sonra çıkmak istiyorum..
siz nasılsınız?
curlygirl canım çok güzel görünüyordun, instagramdan gördüm..Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir ömür boyu çok mutlu olun inşallahhhh
@blisss sen nasılsın?
arkadaşlar bana yapalım dedi ama benim oda takatim kalmamıştı almadımKızlaar testi kırma yaptınızmı - yapıcakmısınız ?![]()
Hoşbulduk bende pembe ve gri kombin etmek istiyordum yada limon sarısı beyaz tarzında ama işte mutfak nasıl olacak şimdi düşünüyorum beklesem son ana kadar mutfak belli oluncaalsam diyorum ama bu seferde son ana kalacak masraf olmasın istiyorum rahat rahat ödeyelim istiyorum zaten tezgahın üztünde tost makinesi çaycı kahve makinesi vs gibiler duruyor bende sabırsızlanıyorum onlar belli olsa diğer alacağım herşey otomatik belli olacakHoşgeldinnn aramızaa :)
Hepimiz öyleyiz sanırım seçim konusunda. En zoru kararsızlık.
Kira olunca onu kestirmek imkansız tabi ama risksiz seçimler yapmaya çalışarak kurtarabilirsin anca.
Ben herşeyi pembe yaparak kendimi yeterince riske atmıştım mesela
Ev tutulduğunda mutfak dolaplarının eşyaarımla uyumsuzluğu çok sinirimi bozmuştu amaa ne yapıp edip uydurdum gayette oldu neyse ki :)
Umarım herşey gönlüne göre olur senin de :)
en mühimi hattaHahah son madde çok mühim bak![]()
Teşekkür ediyorum sağolun.
teşekkür ederim sağolun evet gerçekten çok zormuş nişanlım küçük ev aletleri dstribitör
firmasında ve o almaya karar verdi ben çeyizime hiç bir küçük ev aleti almadım onun için bakıyorum o markada hep ya metal çelik yada beyaz bende biraz renkli olsun istiyorum aslında beyaz eşyamı parmak izi bırakmayan gri alacağım
amin canım saol. darısı hepinizin başına. uygun vaktinde bak albümde fotolarımız var :)
arkadaşlar bana yapalım dedi ama benim oda takatim kalmamıştı almadım![]()
yap ozmaan kuzu güzel oluyoren mühimi hatta
Yani dediğim gibi renkli alırsan kombinlemesi kolay birşeyler almalısın risk oluyor malesef.
Beyaz eşyalar malesef parmak izi bırakıyor benimkiler de öyle ama kalıyor buzdolabında
Benim nişanlı beyde istiyor ya![]()
İşte pembe-griydi benim küçük elektronikler başta baya sinirim bozuldu dediğim gibi sonra uydurdum neyseki içime sindi.Hoşbulduk bende pembe ve gri kombin etmek istiyordum yada limon sarısı beyaz tarzında ama işte mutfak nasıl olacak şimdi düşünüyorum beklesem son ana kadar mutfak belli oluncaalsam diyorum ama bu seferde son ana kalacak masraf olmasın istiyorum rahat rahat ödeyelim istiyorum zaten tezgahın üztünde tost makinesi çaycı kahve makinesi vs gibiler duruyor bende sabırsızlanıyorum onlar belli olsa diğer alacağım herşey otomatik belli olacak
Hahah ay evet resmenn!
Bencede tam avatarlıkHahah ay evet resmenn!
Bence hepimiz avatarlara bunu koymalıyız hahaha![]()
Öylemi dersin evet bende bırakmak istemiyorum biz elektrolux almak istiyoruz ama blisse de bakarım arkadaşlar beyaz veya gri al diyorlar ama pfff istemiyorum o renkİşte pembe-griydi benim küçük elektronikler başta baya sinirim bozuldu dediğim gibi sonra uydurdum neyseki içime sindi.
Bunalr yine de riskli şeyler . Son ana bırakma derim çünkü son anda şuan aklından geçmeyecek bin türlü ihtiyaç doğuyor ve o aşamada bunları da halletmek çok zor olur.
O parmak izi bırakmayanlar konusunda da @blisss e katılıyorum benimkiler de öyle ama yine de iz kalıyor malesef