• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahahah ay valal güldürdün beni :KK70:
Şimdi böyle bişey yaptı diye hakkını yemeyelim değil mi , ilgilidir evet bak ben çekimde olucam diye kına mekananı bile süsleyecekmiş gidip :KK70: Birlikte yaparız dedim günah hamile hamile :KK70:
heh işte böyle gül yoksa ben daha neler anlatırım kadına gidip sarılıp öpersin valla noluyoruz der :D

Ben çok sevdim vallahi hemi de çok uygunmuş al gitsin diyorumm! :)
Ayrıca bendeki gerçek nostaljik olana baya benziyor da, belkide aynıdır net hatırlamıyorum şuan ama çok benzediği net :)
Alıyorum ozaman aldım gittii :D Ay benziyormu nostaljikmi buda :D
Ay çok beğendim belki birileri bulur diye şeyettim :KK70: Bulamadım ben

hahah kolaya konayım dedin demek :D yok kuzu ben çok aradım bu tarz en son gödterdiğimi alıcam

Kızlar ev için aylık ne kadar taksit ödüyorsunuz. Kafam çorba ya ne kadar zor ev almak

Huff ev mi alsak diye dertlerdeyim, almamız lazım ama nasıl ne zaman bilmiyorum. Kredilere bakıyorum deli gibi faiz biniyor şaşırdım artık iyice :KK43:
Kuzu faiziler zaten yüksek ama bu ara çok çok yüksek bu ara bakmamak lazım o yüzden ama bizim fazla birkmiş yoktu o yüzden baya ödüyoruz 2 binden aşağı ödeme olmaz sanırım

Ben mi yanlış araştırıyorum hiç bilmiyorum ki bu işleri
kuzu ev için acele etmeden. hem faizler düştüğünde hemde uyguna güzel bir yer bulduğunda girmek lazım. almak için hemen girme yanlış yaparsın. o istediğin özellikteki evlerden uygun fiyatlı bulmaya bakıcaksın.

Back