• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu çekimlerde kullanıcam ben ruhumda 50'ler yatıyor biliyorsun :KK70:
Kuzu o zaman daha 50ler bişey bulalım sana, bu çok fileli gibi geldi bana. Daha kibar danteller oluyor ya böyle belli belirsiz onlar da olabilir. Hani bazı gelinliklerde kullanıyorlar incecik kibar danteller

Kuzu buda vintage ya bir de danteller çok caf caflı ya :KK70:
Yaa danteller genelde çok cafcaflı evet de bunu sevemedim sanki çok düz değil mi? Bi fiyonk falan eklersin olmazsa.
Hani sargıların üstüne deri hava alsın diye takılan fileler kadar sade :)
Ama bilek kısmına bi fiyonk falan ekelrsen çözülür kesin :D

Kuzu o zaman daha 50ler bişey bulalım sana, bu çok fileli gibi geldi bana. Daha kibar danteller oluyor ya böyle belli belirsiz onlar da olabilir. Hani bazı gelinliklerde kullanıyorlar incecik kibar danteller
Bulalım bulalım da nerede :D Ben ilk önce öyle baktım ama bulamıyorum kuzu uygun fiyatlı
Yaa danteller genelde çok cafcaflı evet de bunu sevemedim sanki çok düz değil mi? Bi fiyonk falan eklersin olmazsa.
Hani sargıların üstüne deri hava alsın diye takılan fileler kadar sade :)
Ama bilek kısmına bi fiyonk falan ekelrsen çözülür kesin :KK70:
Hahaha "Hani sargıların üstüne deri hava alsın diye takılan fileler kadar sade :)" iyimiş :D
Fiyonk olabilir evet kuzu

Mrs Pink Mrs Pink nasılll
gelin-eldiveni-2013.jpg

Bu arada o elmaların 10 tanesi 1.5 ya da 20 tanesi 1.5 tam emin olamadım ama çok ucuza gelmiyor mu :KK70:
http://www.enginsus.com/metal-urunler/663-minik-tel-elma-10-lu.html#/renk-gumus
Aaa çok ucuzmuş ama :rolleyes:
Buarada ikinci gösterdiğin eldiveni daha çok beğendim ama seni zorlayacak gibi :D
Bizde hakiki nostaljik eldiven var bak mesela haha :KK70: Nikah esnasında imza atarken takayım demiştim ben bi ara unutmuşum bak
Annemin nikahtan kalma tee 30 senelik :KK70:
Off tam benliik mutlaka kullan kuzu

Back