hihhihi bencede açtırmayın ağzımıayy sayma yüreğim dayanmaz sende bi sürü var heralde
kuzu kesinlikle daha uyguna mal olur.Ben de bu nikah şekerini çok beğendiim. Daha ucuza da getirebilirim kendim yaparak diyorum. O elmalardan buldum
http://www.olegcassini.com.tr/nikah-sekeri-davetiye/tel-elma-nikah-sekeri-gumus-yby123.html
heh işte böyle gül yoksa ben daha neler anlatırım kadına gidip sarılıp öpersin valla noluyoruz derHahahah ay valal güldürdün beni
Şimdi böyle bişey yaptı diye hakkını yemeyelim değil mi , ilgilidir evet bak ben çekimde olucam diye kına mekananı bile süsleyecekmiş gidipBirlikte yaparız dedim günah hamile hamile
Evet yaa fiyat süper hemen alıp yapasım geldi de daha çook var
Kuzu sen beğen beni zorlamaz
Hahah ozaman onu istiyorum dirseğe kadar olsun
Alayımmııı ?E çok tatlı bu işte kısası gayette güzel oluuur
Ben çok sevdim vallahi hemi de çok uygunmuş al gitsin diyorumm! :)Alayımmııı ?
Ay çok beğendim belki birileri bulur diye şeyettimHahah ozaman onu istiyorum dirseğe kadar olsun
Kuzu hani bunun satışı yok
Alıyorum ozaman aldım gittiiBen çok sevdim vallahi hemi de çok uygunmuş al gitsin diyorumm! :)
Ayrıca bendeki gerçek nostaljik olana baya benziyor da, belkide aynıdır net hatırlamıyorum şuan ama çok benzediği net :)
Ay çok beğendim belki birileri bulur diye şeyettimBulamadım ben
ne evi kuzu :)Kızlar ev için aylık ne kadar taksit ödüyorsunuz. Kafam çorba ya ne kadar zor ev almak
Huff ev mi alsak diye dertlerdeyim, almamız lazım ama nasıl ne zaman bilmiyorum. Kredilere bakıyorum deli gibi faiz biniyor şaşırdım artık iyicene evi kuzu :)
Kuzu faiziler zaten yüksek ama bu ara çok çok yüksek bu ara bakmamak lazım o yüzden ama bizim fazla birkmiş yoktu o yüzden baya ödüyoruz 2 binden aşağı ödeme olmaz sanırımHuff ev mi alsak diye dertlerdeyim, almamız lazım ama nasıl ne zaman bilmiyorum. Kredilere bakıyorum deli gibi faiz biniyor şaşırdım artık iyice
100 000 peşinat olsa bile 8 yıl 2800 ödeme diyor yaKuzu faiziler zaten yüksek ama bu ara çok çok yüksek bu ara bakmamak lazım o yüzden ama bizim fazla birkmiş yoktu o yüzden baya ödüyoruz 2 binden aşağı ödeme olmaz sanırım
kuzu evin fiyatı ne kadar ki öyle olmaması lazım100 000 peşinat olsa bile 8 yıl 2800 ödeme diyor ya2+1 ev bu.
260 000, yok yani daha ucuz olanlar ya giriş katı ya -1, -2kuzu evin fiyatı ne kadar ki öyle olmaması lazım
Ben mi yanlış araştırıyorum hiç bilmiyorum ki bu işlerikuzu evin fiyatı ne kadar ki öyle olmaması lazım
kuzu ev için acele etmeden. hem faizler düştüğünde hemde uyguna güzel bir yer bulduğunda girmek lazım. almak için hemen girme yanlış yaparsın. o istediğin özellikteki evlerden uygun fiyatlı bulmaya bakıcaksın.Ben mi yanlış araştırıyorum hiç bilmiyorum ki bu işleri
maşallah sana :)Herkeslere günaydııııın :)
Benim artık 10 günüm bile kalmadı tek haneye düştüm kızlar neler oluyor yahuuuson 9
260000 se dediğin rakam yüksek kuzu ödeme için ben sana özelden yaziim bak260 000, yok yani daha ucuz olanlar ya giriş katı ya -1, -2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?