• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sakınca görmesi gerekirdi işte. Yoksa ben inatla art niyetli değildir diyorum kendi kendime. Çünkü onunla da en az 7 senedir tanışıyruz çok sıkda vakit geçiririz birlikte hiç bi anlaşmazlık yaşamadık hep yardım etti sağolsun hala da yardım etmeye çalışıyo o yüzden kötü düşünemem ama düşüncesizliğine çok üzüldüm ve moralim bozuldu durum bu
kuzu olabiliyor işte boşver. hiççç üzülme. boşuna kendine dert etme düşünmen gerken okadar çok şey varki. enazından kötü niyetli olmadığını biliyorsun. etrafımızda birsürü kötü görümce varken :D şükret bence :D

İşte onu ilk an yapmam gerekirdi sanırım. Ayakkabı almış internetten bu elbiseyle olur mu dedi bakakaldım öyle olur dedim ayakkabı elbiseyle dedim.
Kendisi de farkında herhalde çünkü 3 kere falan senin elbise bordoydu dimi diye sordu
Çok huzursuz olduysan başka bişey bak kuzu, hemende canını sıkma öyle yani farkındaysa aslında sana sorması da lazım rahatsız olurmusun diye

YA eğer hamileyse söyle bence rahat edemezsin böyle bebeği de sıkıştırmasın orda ne gereği var. Ya da nişanlın söylesin çok benzemiş başka al diye, bu strese senin girmemen gerek zaten yapacak bi ton iş var.
Ay hayır canım sen niye değiştiriyosun zor buldun zaten, bırak onlar uğraşsın. Değiştirmek falan yok kıyafeti bak, stres yaratma kendine durduk yere, söyle nişanlın desin kayınvaliden desin, rahat edemeyeceğini söylesinler ne bileyim ama sen değiştirme.
Nişanlımda öyle dedi ben anneme söylerim o söyler çok benzemiş olmaz bu diye dedi. Öyle yapsınlar ya da dediğin gibi..
kuzu olabiliyor işte boşver. hiççç üzülme. boşuna kendine dert etme düşünmen gerken okadar çok şey varki. enazından kötü niyetli olmadığını biliyorsun. etrafımızda birsürü kötü görümce varken :KK70: şükret bence :KK70:
Haha valla şu durumda da nasıl şükredeyim bilmiyorum ki.
Çok huzursuz olduysan başka bişey bak kuzu, hemende canını sıkma öyle yani farkındaysa aslında sana sorması da lazım rahatsız olurmusun diye
Evet sorması gerekirdi hatta düşünse hiç sormasına bile egrek kalmazdı da..
Canım sen o gün ki saçın makyajın kaftanın vs herşeyinle oradaki herkesten farklı olacaksın hiç sıkma canını
Pofff haklısınız ki bulmam gerçekten çok zor şuan başka elbise.
En iyisi başkaları söylemeye çalışsın olmazsa da bilmiyorum yapıcak bişey yok kalacak öyle ne yapayım

Canım dene istersen çok kolay bi değişiklik yapmıyor zaten saçta, baktın olmuyor kullanmazsın. Ama düğün sonrasına da bırakabilirsin tabi :) Sevdiğim yanı hiç saçlarım yıpranmadı ve çok güzel kokuyor :KK70:

YA eğer hamileyse söyle bence rahat edemezsin böyle bebeği de sıkıştırmasın orda ne gereği var. Ya da nişanlın söylesin çok benzemiş başka al diye, bu strese senin girmemen gerek zaten yapacak bi ton iş var.

Ay hayır canım sen niye değiştiriyosun zor buldun zaten, bırak onlar uğraşsın. Değiştirmek falan yok kıyafeti bak, stres yaratma kendine durduk yere, söyle nişanlın desin kayınvaliden desin, rahat edemeyeceğini söylesinler ne bileyim ama sen değiştirme.

Bakalım uçlarından aldırıcam cesaret edebilirsem onu da uygulayabilirim :-)

Hahaha beterin beteri var haline şükret diyosun.
Derin derin nefes alıyorum o zaman.
All nefeeef, veeeer! :KK70: Sakinleşicem
kesinlikleeee :D al ver al ver iyi olacaksın :D

ayrıca şekerim banada kimse sormadı ne giyeceksin falan dieç kendilerine göre elbise aradılar aldılar giydiler. benimkinide o gün gördüler :D aynısı bile olabilirdi yani :D

Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüm bu eldiveni nasıl sizce ?
http://www.aksesuare.com.tr/ProductDetails/1137/gelin-eldiveni-e009.html
dantelli falan bişey mi baksan acaba kuzu ? Nostaljik nostaljik senin konsepte daha güzel olur sanki :)
kesinlikleeee :KK70: al ver al ver iyi olacaksın :KK70:

ayrıca şekerim banada kimse sormadı ne giyeceksin falan dieç kendilerine göre elbise aradılar aldılar giydiler. benimkinide o gün gördüler :KK70: aynısı bile olabilirdi yani :KK70:
HAha bilmeden yapmaları daha kabul edilebilir ama kesinlikle :D

Nişanlımda öyle dedi ben anneme söylerim o söyler çok benzemiş olmaz bu diye dedi. Öyle yapsınlar ya da dediğin gibi..

Haha valla şu durumda da nasıl şükredeyim bilmiyorum ki.

Evet sorması gerekirdi hatta düşünse hiç sormasına bile egrek kalmazdı da..

Pofff haklısınız ki bulmam gerçekten çok zor şuan başka elbise.
En iyisi başkaları söylemeye çalışsın olmazsa da bilmiyorum yapıcak bişey yok kalacak öyle ne yapayım
Eh bi zahmet şükret canım haline en azından nişanlın olaya müdahale ediyor :D
Bakalım uçlarından aldırıcam cesaret edebilirsem onu da uygulayabilirim :-)
İlk uygulamada bişey anlaşılmıyo zaten ya, senin saçlar da koyu :D
Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüm bu eldiveni nasıl sizce ?
http://www.aksesuare.com.tr/ProductDetails/1137/gelin-eldiveni-e009.html
Ben niyeyse eldiven sevemiyorum pek ya bilemedim kuzu

bencedee :-)
dantelli falan bişey mi baksan acaba kuzu ? Nostaljik nostaljik senin konsepte daha güzel olur sanki :)

HAha bilmeden yapmaları daha kabul edilebilir ama kesinlikle :KK70:
Kuzu buda vintage ya bir de danteller çok caf caflı ya :KK70:

Eh bi zahmet şükret canım haline en azından nişanlın olaya müdahale ediyor :KK70:

İlk uygulamada bişey anlaşılmıyo zaten ya, senin saçlar da koyu :KK70:

Ben niyeyse eldiven sevemiyorum pek ya bilemedim kuzu

Kuzu çekimlerde kullanıcam ben ruhumda 50'ler yatıyor biliyorsun :KK70:

kuzu burdan çıkarman gereken şey en aızndan ilgili bir görümcen olduğuydu hihihih :KK70:
Hahahah ay valal güldürdün beni :D
Şimdi böyle bişey yaptı diye hakkını yemeyelim değil mi , ilgilidir evet bak ben çekimde olucam diye kına mekananı bile süsleyecekmiş gidip :D Birlikte yaparız dedim günah hamile hamile :D

Back