• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

model aynı ama ve kına bu yani gerek var mı bilmiyorum.
Kötü niyet hiç görmedim bu güne kadar ondan ama bu olmaz yani çok düşüncesizce değilmi
kuzu daha önce bişi sezmediysen takılma. aynı olacağını düşünmemiştir.
Ay nasıl ya :KK57::KK57:

Ya aslında açıcı ama jel kıvamda bişey ve saça zarar vermiyor. Sürüyosun saçına, fön makinesiyle kurutuyosun o ısıyla aktive oluyo, istersen güneşte de kurutabilirsin. Çok da güzel kokuyor. Amonyak yokmuş içinde, ben hiç boyatmadım saçlarımı ama değişiklik de yapayım diyordum böyle bir şey oldu çıktı :KK70: Az daha açayım diyorum bakıcam sonuca.
ben beğendim kuzu ama bence dah aabartma :D

Mrs Pink Mrs Pink art niyet aramıyorsun sanırım ama bozulmakta haklısın kuzu samimiyetinize güveniyorsan şaka yollu söyle aynı oldu kıyafetlerimiz gelin görümce vs de

Ayy sinir oldum bu nasıl kasmaktır site de ya :KK11: ancak görebildim resmi çok güzel olmuş kuzu kendin nasıl açtın ya şu boya işlerinden hiç anlamam bir kere ombre yaptırdım o kadar :KK70:
Ben de anlamam ki hiç boyayla haşır neşir olmadım hayatımda :D Bu da boya değil zaten, çok yavaş açıyor rengi, istediğin yerde durabiliyorsun o yüzden :D
Ayyy anca görebildim doğal duruyo gerçekten bencede biraz daha açabilirsin kuzu
Ya çok zor açtı zaten 2 haftadır uğraşıyorum :D İnsanlar 1 tüple bütün saçlarını açıyormuş ben 2. tüpü bitirmek üzereyim ve tüm saçıma sürmedim :D Açılsın az daha belli olsun yaa :D
ben beğendim kuzu ama bence dah aabartma :KK70:
Kuzu imkanı yok sarıya kadar gitmez 2 tüple anca bu kadar oldu :D Birazcık daha belirginleşsin sadece ışıkta görünüyo :D

Mrs Pink Mrs Pink art niyet aramıyorsun sanırım ama bozulmakta haklısın kuzu samimiyetinize güveniyorsan şaka yollu söyle aynı oldu kıyafetlerimiz gelin görümce vs de
Bu saatten sonra da değiştirilir mi ki ama. Mrs Pink Mrs Pink ya kuzu şöyle düşün sana örtü örtülcek tacın vs zaten sen önde olucaksın her türlü, bindallında olacak. Takılma bence ya

Ben de anlamam ki hiç boyayla haşır neşir olmadım hayatımda :KK70: Bu da boya değil zaten, çok yavaş açıyor rengi, istediğin yerde durabiliyorsun o yüzden :KK70:

Ya çok zor açtı zaten 2 haftadır uğraşıyorum :KK70: İnsanlar 1 tüple bütün saçlarını açıyormuş ben 2. tüpü bitirmek üzereyim ve tüm saçıma sürmedim :KK70: Açılsın az daha belli olsun yaa :KK70:

Kuzu imkanı yok sarıya kadar gitmez 2 tüple anca bu kadar oldu :KK70: Birazcık daha belirginleşsin sadece ışıkta görünüyo :KK70:
Hmm okudum yukarıda yazdığını :-) Güzel birşeymiş ozaman istediğin kadar açabiliyorsan bende yaptırsammı düğün öncesi acaba herhangi birşey:KK51:

Valla baya öyle işte ...
Seninkini görmedimi daha öncee :KK12:
Gördü canım geçen hafta gördü ama benimkini gördüğünde onun henüz elbisesi yoktu kına için yeni almış yani.
Belki aynı gözükmiceğini düşünmüştür kuzu bilemedim şimdi, peki çok aynı mı durursunuz bi de alakasız ama aklıma geldi şimdi bindallı giymicekmisin
kuzu daha önce bişi sezmediysen takılma. aynı olacağını düşünmemiştir.
Şöyle ki bunu beni sinir etmek için falan yapmayacağını biliyorum ama mesele o değil ki kendi kınamda neden biriyle çok benzer bir elbise giyeyim yani . Çok sinir bozucu bi durum. Ayrıca kınada balık giymek de saçma değil mi kına yani bu ne gerek var! Bir de hamile kendisi zaten o açıdan da balık hiç olmaz da.. Orası beni ilgilendirmiyo tabi.
@Conchiglia bindallı giyicem canım ama neticede kısa bi süre o :(

Valla baya öyle işte ...

Gördü canım geçen hafta gördü ama benimkini gördüğünde onun henüz elbisesi yoktu kına için yeni almış yani.

Şöyle ki bunu beni sinir etmek için falan yapmayacağını biliyorum ama mesele o değil ki kendi kınamda neden biriyle çok benzer bir elbise giyeyim yani . Çok sinir bozucu bi durum. Ayrıca kınada balık giymek de saçma değil mi kına yani bu ne gerek var! Bir de hamile kendisi zaten o açıdan da balık hiç olmaz da.. Orası beni ilgilendirmiyo tabi.
@Conchiglia bindallı giyicem canım ama neticede kısa bi süre o :KK43:
hımm hamile olmasından dolayı balık giyme ısrarına takıldım ben.. hamile arkadaşlarım vardı özellikle bol ve rahat elbiseler aldılar. görümce olunca ister istemez şık olmaya çalışıyorlar heralde ama amacını aştıklarını farkedemiyorlardır. şimdiye kadar aranızda ters bişi olmadıysa bence önemseme. çünkü sesini çıkartırsan kıskandığını düşüneceklerdir eminim. gerçektende sen farklı duracaksın yani aynısı gibi olucaz diye düşünme. içini rahatlat. foto varsada görmek isterim onun elbisesinide

Of ben hiç beceremem öyle şeyleri ne direkt söyleyebilirim ne öyle . Çok yeteneksizim o konuda.

Bu saatten sonra da değiştirilir mi ki ama. Mrs Pink Mrs Pink ya kuzu şöyle düşün sana örtü örtülcek tacın vs zaten sen önde olucaksın her türlü, bindallında olacak. Takılma bence ya
Ay çok sinirlendim ama çok düşüncesizce elbise bakayım o zaman ben başka başım apğrıdı vallla aşkam vakti ya.

Valla baya öyle işte ...

bilemedim kuzu , şakayla karışık söylesen mi acaba aynı olduk falan diye, hatta değişsem mi diye zarfla istersen belki o anlar aynı olduğunu değişmek ister neticede yeni almış

Valla baya öyle işte ...

bilemedim kuzu , şakayla karışık söylesen mi acaba aynı olduk falan diye, hatta değişsem mi diye zarfla istersen belki o anlar aynı olduğunu değişmek ister neticede yeni almış

hımm hamile olmasından dolayı balık giyme ısrarına takıldım ben.. hamile arkadaşlarım vardı özellikle bol ve rahat elbiseler aldılar. görümce olunca ister istemez şık olmaya çalışıyorlar heralde ama amacını aştıklarını farkedemiyorlardır. şimdiye kadar aranızda ters bişi olmadıysa bence önemseme. çünkü sesini çıkartırsan kıskandığını düşüneceklerdir eminim. gerçektende sen farklı duracaksın yani aynısı gibi olucaz diye düşünme. içini rahatlat. foto varsada görmek isterim onun elbisesinide
Normalde tarzlarımız asla uyuşmaz onunla o çok abartı sever ben sade falan hiç böyle bişey aklıma gelmemişti o yüzden .
Düğün elbisesi de öyle rahat bir elbise deüğil yine balık gibi aslında. Ama model bambaşka.
Şöylekşi elbiseye baktığında aa aynı falan demiyosun ama renkler yakın e bi de balık zaten yeterli.
Onunki straplez ve mürdüm benimkini zaten biliyosunuz.
Fotoğraf var gösteririm kuzu

İşte onu ilk an yapmam gerekirdi sanırım. Ayakkabı almış internetten bu elbiseyle olur mu dedi bakakaldım öyle olur dedim ayakkabı elbiseyle dedim.
Kendisi de farkında herhalde çünkü 3 kere falan senin elbise bordoydu dimi diye sordu

Normalde tarzlarımız asla uyuşmaz onunla o çok abartı sever ben sade falan hiç böyle bişey aklıma gelmemişti o yüzden .
Düğün elbisesi de öyle rahat bir elbise deüğil yine balık gibi aslında. Ama model bambaşka.
Şöylekşi elbiseye baktığında aa aynı falan demiyosun ama renkler yakın e bi de balık zaten yeterli.
kadın inatla balık istiyor ozmaan kuzu. bence sende elbiseni değiştirme. boşver giysin oda.

Canım çok gerilme yapacak birşey yok onun için elbisemi değiştireceksin şimdi :(

İşte onu ilk an yapmam gerekirdi sanırım. Ayakkabı almış internetten bu elbiseyle olur mu dedi bakakaldım öyle olur dedim ayakkabı elbiseyle dedim.
Kendisi de farkında herhalde çünkü 3 kere falan senin elbise bordoydu dimi diye sordu
ya işte hesapta dikkat etmiş ona göre aynı tarz değiller ve sakınca görmemiş. yada kötü niyetli olduğunu düşünürsem. senin söyleyebileceğin lafları kesmek için demiştir. ben düşündüm die. ama iyi niyetli olalım.

ya işte hesapta dikkat etmiş ona göre aynı tarz değiller ve sakınca görmemiş. yada kötü niyetli olduğunu düşünürsem. senin söyleyebileceğin lafları kesmek için demiştir. ben düşündüm die. ama iyi niyetli olalım.
Sakınca görmesi gerekirdi işte. Yoksa ben inatla art niyetli değildir diyorum kendi kendime. Çünkü onunla da en az 7 senedir tanışıyruz çok sıkda vakit geçiririz birlikte hiç bi anlaşmazlık yaşamadık hep yardım etti sağolsun hala da yardım etmeye çalışıyo o yüzden kötü düşünemem ama düşüncesizliğine çok üzüldüm ve moralim bozuldu durum bu

Hmm okudum yukarıda yazdığını :-) Güzel birşeymiş ozaman istediğin kadar açabiliyorsan bende yaptırsammı düğün öncesi acaba herhangi birşey:KK51:
Canım dene istersen çok kolay bi değişiklik yapmıyor zaten saçta, baktın olmuyor kullanmazsın. Ama düğün sonrasına da bırakabilirsin tabi :) Sevdiğim yanı hiç saçlarım yıpranmadı ve çok güzel kokuyor :D
YA eğer hamileyse söyle bence rahat edemezsin böyle bebeği de sıkıştırmasın orda ne gereği var. Ya da nişanlın söylesin çok benzemiş başka al diye, bu strese senin girmemen gerek zaten yapacak bi ton iş var.
Ay çok sinirlendim ama çok düşüncesizce elbise bakayım o zaman ben başka başım apğrıdı vallla aşkam vakti ya.
Ay hayır canım sen niye değiştiriyosun zor buldun zaten, bırak onlar uğraşsın. Değiştirmek falan yok kıyafeti bak, stres yaratma kendine durduk yere, söyle nişanlın desin kayınvaliden desin, rahat edemeyeceğini söylesinler ne bileyim ama sen değiştirme.

Back