• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tuzsuz kahve olur mu? :) Adet yerini bulsun ;)
IMG_0781.JPG

Sevdiceğimmm kahvesini bitirmiş beni o kadar çok seviyor :)
IMG_0834.JPG

kızlar ben şimdi mugtasarıma bakıp alıncakların bi listesini yaptım :)
böyle kapıda ödeme olan bildiğiniz başka sayfa var mı
enerjiniz yükselsin biraz :)

Canım bir de lemanokan var, ordan da alışveriş yapmıştım, kız mı diim kadın mı diim çok güzel ve sağlam paketliyor.

Çok teşekkür ederim canım :oops: sözümde doğum günümdü 24 oldum :KK28:

mutluluklar cnm,ne güzel gözleriniz parlıyor.ayrıca elbisenin rengi benim ki ile aynı.saks mavisi :) benimki de düz dardı :) orkidelerimizde çok benziyor :) herşey hep gönlünüzce olsun

mutluluklar cnm,ne güzel gözleriniz parlıyor.ayrıca elbisenin rengi benim ki ile aynı.saks mavisi :) benimki de düz dardı :) orkidelerimizde çok benziyor :) herşey hep gönlünüzce olsun

Çok ortak yanımız var ama sen sözünü hatırlamıyordun dimi :) sabah muhabbet etmiştik öyle kaldı aklımda .. ama bunları hatırlaman güzell heheh :D inşallah herşey hepimizin istediği gibi olsun

ya hiç hatırlamıyorum değil ama çoğu sahne flu :) bide sürekli yemek,bulaşık,servis,çay,kahve vs o kdr çok koşturmaca vardı ki nerdeyse mutfaktan cıkamadım.birde heyecan tabi :) hep bi koşturma halinde olunca çoğu sahne flu o yüzden :) değişik bi duyguydu ama ya heyecanlı ve güzel :) nişanda da öyle heyecanlı olmam umarım da,bu sefer herşey hep aklımda olur :)

Çok ortak yanımız var ama sen sözünü hatırlamıyordun dimi :) sabah muhabbet etmiştik öyle kaldı aklımda .. ama bunları hatırlaman güzell heheh :D inşallah herşey hepimizin istediği gibi olsun

sana msj atmaya çalıştım ama olmadı.özel msj alımına kapalı mı senin gizlilik ayarların?

ya hiç hatırlamıyorum değil ama çoğu sahne flu :) bide sürekli yemek,bulaşık,servis,çay,kahve vs o kdr çok koşturmaca vardı ki nerdeyse mutfaktan cıkamadım.birde heyecan tabi :) hep bi koşturma halinde olunca çoğu sahne flu o yüzden :) değişik bi duyguydu ama ya heyecanlı ve güzel :) nişanda da öyle heyecanlı olmam umarım da,bu sefer herşey hep aklımda olur :)

Anladım canım sağolsun herkes yardım etti bana sanada etmişlerdir muhakkak hiçbirşey yaptırmadılar ben bi tek kahveler ve misafirlere hizmet :)

Anladım canım sağolsun herkes yardım etti bana sanada etmişlerdir muhakkak hiçbirşey yaptırmadılar ben bi tek kahveler ve misafirlere hizmet :)

evlenen arkadaslarım düğünde de öyle olacak diyor ama düğünde öyle olmasın yaaa :) ben düğünümün her anını hatırlamak istiyorum :)

Kızlar birbirimizi izlemeye alalım, benim arkadaşlarımın aktiviteleri bölümüne düşmeyince bu konuyu kaçırıyorum yazdıklarınızı falan..

Ee neler yapıyorsunuz bakalım? Şu forumda takıldığım 2 grup var, bir burası bir de ameliyat grubu.. 2 yer arasında mekik dokuyorum :P

Ee neler yapıyorsunuz bakalım? Şu forumda takıldığım 2 grup var, bir burası bir de ameliyat grubu.. 2 yer arasında mekik dokuyorum :p

Valla nolsun faceden gelen beğenileri ve yorumları takip ediyorum cvp yazıyorum :) ablamla konuşuyorum bi yandan bir yandan da sevdiceğimle mesajlaşıyorum ..Çok uykum geldi yatıcam birazdan şimdiden iyi geceler diliyorum hepinize öpüldünüz :) :)

Back