Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah seni çok beğendim, çok tatlısın :) Yaşın kaçtı bu arada?
Çok teşekkür ederim canım sözümde doğum günümdü 24 oldum
kızlar ben şimdi mugtasarıma bakıp alıncakların bi listesini yaptım :)
böyle kapıda ödeme olan bildiğiniz başka sayfa var mı
enerjiniz yükselsin biraz :)
Çok güzel kareler.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. :)
Çok teşekkür ederim canım sözümde doğum günümdü 24 oldum
mutluluklar cnm,ne güzel gözleriniz parlıyor.ayrıca elbisenin rengi benim ki ile aynı.saks mavisi :) benimki de düz dardı :) orkidelerimizde çok benziyor :) herşey hep gönlünüzce olsun
Çok ortak yanımız var ama sen sözünü hatırlamıyordun dimi :) sabah muhabbet etmiştik öyle kaldı aklımda .. ama bunları hatırlaman güzell heheh inşallah herşey hepimizin istediği gibi olsun
ya hiç hatırlamıyorum değil ama çoğu sahne flu :) bide sürekli yemek,bulaşık,servis,çay,kahve vs o kdr çok koşturmaca vardı ki nerdeyse mutfaktan cıkamadım.birde heyecan tabi :) hep bi koşturma halinde olunca çoğu sahne flu o yüzden :) değişik bi duyguydu ama ya heyecanlı ve güzel :) nişanda da öyle heyecanlı olmam umarım da,bu sefer herşey hep aklımda olur :)
Anladım canım sağolsun herkes yardım etti bana sanada etmişlerdir muhakkak hiçbirşey yaptırmadılar ben bi tek kahveler ve misafirlere hizmet :)
evlenen arkadaslarım düğünde de öyle olacak diyor ama düğünde öyle olmasın yaaa :) ben düğünümün her anını hatırlamak istiyorum :)
Kızlar birbirimizi izlemeye alalım, benim arkadaşlarımın aktiviteleri bölümüne düşmeyince bu konuyu kaçırıyorum yazdıklarınızı falan..
İzlemedeyim senii :)
Ee neler yapıyorsunuz bakalım? Şu forumda takıldığım 2 grup var, bir burası bir de ameliyat grubu.. 2 yer arasında mekik dokuyorum