• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Valla nolsun faceden gelen beğenileri ve yorumları takip ediyorum cvp yazıyorum :) ablamla konuşuyorum bi yandan bir yandan da sevdiceğimle mesajlaşıyorum ..Çok uykum geldi yatıcam birazdan şimdiden iyi geceler diliyorum hepinize öpüldünüz :) :)

Peki canım iyi geceler sana da :)

Ya ben deli oluyorum mugtasarima, o hanıma da bayılıyorum çok tatlı dilli, çok ilgileniyor. Sürekli bir şeyler alasım var, yine kafamda var bir şeyler ama tutuyorum kendimi..

İyi ki varsınız hepiniz :)

ayyy bayıldım ya çok güzel şeyler var ay başında ilk işim burdan sipariş vermek olucak :)

İyi geceler kızlar :) yine yoğunum giremiyorum nete. Misafirim var çok yakın arkadaşımın nişanlısı bende kalıyoda.

Bu arada ben sevdiceğimin facenin şifresini biliyorum. Ama kolay kolay girmem. Yada onun yanında bakarım asla mesajlarına bakmam. O benim şifremi bilmez. İstemedi de zaten. Ama ikimizin tel.i de ortadadır. İstediği zamn bakabilir ama hiç görmedim elinde telefonumu.

Benimde annem hep der anlatma bizim ailemizi diye haklıda zaten.

Sevdiceğiyle arası kötü olan arkadaşlar inşallah düzelirsiniz hemencecik

merhaba hanımlar.. bende 2015 söz nişan düğün kervanına katıldım hayırlısıyla, sohbetinize dahil olmak istedim =)
sanırım burda herkes bu hazırlıklar içinde nasıl gidiyor hazırlıklarınız, ben hep plan içerisindeyim heniz=)

merhaba hanımlar.. bende 2015 söz nişan düğün kervanına katıldım hayırlısıyla, sohbetinize dahil olmak istedim =)
sanırım burda herkes bu hazırlıklar içinde nasıl gidiyor hazırlıklarınız, ben hep plan içerisindeyim heniz=)
hoşgeldin canım katıl tabi aramıza :)
valla plansız olmuyor bu işler yavaş yavaş :)

Günaydın kızlar. O kadar kötüyüm ki :( bademciklerim şişmiş sesim çıkmıyo :( napacam ben ya:(

hoşgeldin aramızaaa :)

Hoşgeldiinn canım :)

Günaydın kızlarrr :KK73::KK73: bende hastayım faranjit oldum hiç konuşamıyorum ve sürekli gıcık oluyo boğazım hep ılık şeyler iç ıhlamur limonlu çay gibi..Gece yatarkende bogazına vicks sür tülbent ile boğazını sar sabah kalkınca anlıyosun farkı biraz yumuşamış oluyo boğazın dene ben 2 gündür böyle yapıyorum ;)

Kızlar günaydın, yarın güya tatil ama yine sabahın nurunda okula gelecekmisiz, milli eğitim müdürü öyle emretmişler. Hadi merkezde olsak neyse de kalk köye gel bide.. Sinir oldum.

Bu arada hasta arkadaşlar geçmiş olsun, vicks iyi geliyor evet, aynı zamanda balın içine zencefil rendeleyin sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyin.

kızzlarr napıyonuz ay bnm içimde bi sıkntı var wallaha atcam kndimi bi yerlerden bgun hiç iyi başlamadım güne tam sersem tavuğum :(

Günaydın mutluu resimleri ekledim gördün mü ? :)

herkeslere günaydın gelincikler bugün nasılsınız :)
kızzlarr napıyonuz ay bnm içimde bi sıkntı var wallaha atcam kndimi bi yerlerden bgun hiç iyi başlamadım güne tam sersem tavuğum :KK43:
havalardandır canım bi günde kış geldi resmen totom donuyo valla:KK70:

Back