- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Kızlar ikinizde şuan kötüsünüz farkındayım,birbirinize destek olmanızda çok güzel.Ama üzgünsünüz ikinizde lütfen sakinleşin böyle birden bire düşüncelerinizi dile getirmeyin sırtınızı dönmeyin onlara karşı.Hatalarını anlıcaklardır.Siz kalbinizi ferah tutun lütfen
Sırtımı dönmedim, hatta bu kadar konuştuğuma bile şaşıyorum. Olanlardan sonra hiç konuşmasam yeriydi. Ben ilişkiyi bitirmeyi aklımın ucundan geçirmedim zaten, tekrar eskiye döneceğiz biliyorum ama bu uzun zaman alacak..
Aileleri olanca uzak tutmak lazım ilişkilerden aile değerlerinide ben hc karısmam benm nişanlm braz yorum yapar ve benzer bi durum yasadık sennle bnmde annemle ilgili bişer soyledi salon tutma zamanında ve dediğin gibi adım atmadı normal olduğunu düşündü konusmadm bende sessiz kaldım soğuk durdum kırgınlığımn ciddiyetini anlaması için gün gecti anladı şimdi hersey normal ama aile konusu cok hassas artık aramzda
Bizim de konunun çıkış noktası evlendikten sonra nerde yaşayacağımızdı, sadece bu konuda fikirlerimizi söylüyorduk ve birden böyle bir tartışma çıkıverdi. Bundan sonra birbirimizin ailesi hakkında yorum yapmama kararı aldık.