• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar tabi ki daha önce de tartıştık ama bu kadar ciddi değildi o zamankiler.. Dün uzun bir süre konuşmadık zaten.. O da biliyor beni mahvettiğini, isteyerek yapmadım ama tekrar olmayacağının sözünü veremem diyor bana.. Özür de dilemedi. Şu an iki soğuk insanız birbirimize.. Eskisi gibi olmak istiyorum ama bu uzun zaman alacak.

:( :(

Kızlar tabi ki daha önce de tartıştık ama bu kadar ciddi değildi o zamankiler.. Dün uzun bir süre konuşmadık zaten.. O da biliyor beni mahvettiğini, isteyerek yapmadım ama tekrar olmayacağının sözünü veremem diyor bana.. Özür de dilemedi. Şu an iki soğuk insanız birbirimize.. Eskisi gibi olmak istiyorum ama bu uzun zaman alacak.
koz olarak kullandığı şey çok özel bi durum mu
bende yapıyorum bazen bunu demiştin bana şöyle yapmıştın filan diye ama ben tamamen yaptığı saçmalığı farketsin diye böyle davranıyorum
belki o da gerçekten senin hatalı olduğunu düşünüyodur canım

koz olarak kullandığı şey çok özel bi durum mu
bende yapıyorum bazen bunu demiştin bana şöyle yapmıştın filan diye ama ben tamamen yaptığı saçmalığı farketsin diye böyle davranıyorum
belki o da gerçekten senin hatalı olduğunu düşünüyodur canım

Yok canım öyle değil. Önceden annemle aramızdaki bir tartışmayı anlatmıştım, orda (o anlık öfke ile) söylediğim bir sözü yüzüme vurdu zaten senin annen de şöyle bir kadındı gibi (şöyle bir kadın derken yanlış anlaşılmasın o anlamda şöyle değil, bir huyundan bahsediyordum..), ben demiyorum sen kendin demiştin dedi. Kızgınlıkla söylemiştim ben onu oysa ki.. Konu ailem olunca hepten üzüldüm, belki sadece benimle ilgili bir şey olsa bu kadar üzülmezdim. Hata benimdi ama bir daha asla ailemle aramda olan şeyleri anlatmayacağım.

Yok canım öyle değil. Önceden annemle aramızdaki bir tartışmayı anlatmıştım, orda (o anlık öfke ile) söylediğim bir sözü yüzüme vurdu zaten senin annen de şöyle bir kadındı gibi (şöyle bir kadın derken yanlış anlaşılmasın o anlamda şöyle değil, bir huyundan bahsediyordum..), ben demiyorum sen kendin demiştin dedi. Kızgınlıkla söylemiştim ben onu oysa ki.. Konu ailem olunca hepten üzüldüm, belki sadece benimle ilgili bir şey olsa bu kadar üzülmezdim. Hata benimdi ama bir daha asla ailemle aramda olan şeyleri anlatmayacağım.
annem hep der aile içinde olanı kocana bile anlatmıycaksın...
ders olmuştur sana canım...
20 küsür yıllık evliler babam hala anne tarafında ne olup bitiyo bilmez...
een iyisi öyle yapmak

een iyisi öyle yapmak

Aynen öyle, haklılarmış demek ki.. Bunu zor yoldan öğrendim ama bana bir ders oldu.

een iyisi öyle yapmak

Aynen benimde annem öyle söyler canım ..Ailemizde aile içinde olup biteni kocana bile anlatmıcan der..

Güvendiğin insana eşine anlatmadıktan snra ne yapılacak

ama emin ol erkeklerin hepsi öyle maalesef.

biizm durumumuz kötü gerçekten.

ben ona tahammül edemediği şeyleri söyledim hayatıma karışma müdahale etme vs.

onun bana dediği sen karşıma çıkıp bu şekilde konuşursa ilerde canın yanar canını yakarım dedi kızlar ona göre neler:KK61::KK61:

Insallah en kisa zamanda normale donersiniz :(

onun bana dediği sen karşıma çıkıp bu şekilde konuşursa ilerde canın yanar canını yakarım dedi kızlar ona göre neler:KK61::KK61:
Bence duzelirsiniz canim :( ya bu facebook hepten sknti. Ama onun da senin kararlarima saygi duymasi lazim. Eger hayatinizda cok onemli yer tutmuyorsa kapatin gitsin. Gercekten esler arasinda bile hep tartisma nedeni facebook

Ben de şimdi onu düşünüyorum, ben onunla her şeyimi paylaştım, çünkü birine güvenip en gizli şeylerini bile paylaşmak gibisi yok, onun verdiği rahatlık bir ayrı.. Ben öyle mutluydum ama bunu yaşadıktan sonra temkinli davranıcam artık.. Asla yapmaz dediğimi yaptı, güvenime darbe vurdu. Ve şu anda bunun için bir çaba harcamıyor.

Canımm seni cok iyi anlıyorum ama şöyle düşün sende sinrlenince gercekten içinden gecenleri söylemiyosndr karsndakine hepimiz öyleyiz sinirle karsımzdakini de sözlerimzle vurmak isteriz asıl düşündklermz değilde anın getirdiği düşünceler cıkar agzdan hc düşünmeden uzadıkca boyutunuz değişcek bence konusmadan yapabiliyosanz sakinleşmeyi deeneyin ben kendimden biliyorum bi sinr geldimi bana alla alla yakıyorm yıkıyorum ortalığı herseyi silip bitiyorum sonra kırıyorum kırılıyorum hemde yok yere ve bu hafızaya kazınıyo ileride en ufak bişeyde bu sebepten deve oluyo yapmayın yok yere bizde face yüzünden yedik yıılarca birbirmizi şimdi ne şifresini bilirm ne telefnunu elime alırım oda bnmkini almaz çok güvenden mi yada umursamamk mı alaksı yok yeterli bi önlem bence tabi ilşkiler kişilikler farklı bundan 2 yıl önce bizde de imkanszdı bu durum :(

Ben de şimdi onu düşünüyorum, ben onunla her şeyimi paylaştım, çünkü birine güvenip en gizli şeylerini bile paylaşmak gibisi yok, onun verdiği rahatlık bir ayrı.. Ben öyle mutluydum ama bunu yaşadıktan sonra temkinli davranıcam artık.. Asla yapmaz dediğimi yaptı, güvenime darbe vurdu. Ve şu anda bunun için bir çaba harcamıyor.

Kızlar ikinizde şuan kötüsünüz farkındayım,birbirinize destek olmanızda çok güzel.Ama üzgünsünüz ikinizde lütfen sakinleşin böyle birden bire düşüncelerinizi dile getirmeyin sırtınızı dönmeyin onlara karşı.Hatalarını anlıcaklardır.Siz kalbinizi ferah tutun lütfen

Aileleri olanca uzak tutmak lazım ilişkilerden aile değerlerinide ben hc karısmam benm nişanlm braz yorum yapar ve benzer bi durum yasadık sennle bnmde annemle ilgili bişer soyledi salon tutma zamanında ve dediğin gibi adım atmadı normal olduğunu düşündü konusmadm bende sessiz kaldım soğuk durdum kırgınlığımn ciddiyetini anlaması için gün gecti anladı şimdi hersey normal ama aile konusu cok hassas artık aramzda

bunu hakediyo ama
karşılıklı bilinmesin şifreler bi arkadaş listesi görünsün yeterli bence :)
Kesinlikle katiliyorum :110:her ne kadar sevgilin nisanlin esin bile olsa sifreni bilmesin:63: mesela benim bi kiz arkadasim msjda bana kendine dair ozel biseyi paylasti diyelim erkek arkadasimin okumasini istemem her anda silemem vs. O yuzden ben de sifre verilmesi olayina karsiyim En Büyük KK

Kesinlikle katiliyorum :110:her ne kadar sevgilin nisanlin esin bile olsa sifreni bilmesin:63: mesela benim bi kiz arkadasim msjda bana kendine dair ozel biseyi paylasti diyelim erkek arkadasimin okumasini istemem her anda silemem vs. O yuzden ben de sifre verilmesi olayina karsiyim En Büyük KK
aynı düşünüyoruz canım bizim ilk zamanlar vardı sonra onun erkek muhabetlerinden öyle bıktım ki o da benim muhabbetlerimden bıktı tabi :KK71:

doğru aslında dediiğin ve aynı şekilde bizlerde onların erkek muhbtlerne denk gelmek zorunda değiliz iki kişilik hayatı teke döndürüyoruz ama sınırlarımızı çiğneyerek yıpratıyorz birbirmzi bu gibi sebeplerle

aynı düşünüyoruz canım bizim ilk zamanlar vardı sonra onun erkek muhabetlerinden öyle bıktım ki o da benim muhabbetlerimden bıktı tabi :KK71:
Ben eski erkek arkadasimla cok yasadim bu tarz sorunlar ders oldu :( ne zaman ciksam faceden aninda o girer kimle ne konusmusum bakardi :( tum ozel seylerimi gorurdu filan. O yuzden bu sfer temkinli yaklastim yaklasik iki senedir beraberiz ama hic bi sifremizi bilmeyiz. Cok huzursuz bi durum olursa yanyaneyken filan acar gosteririz boyle bisey oldu diye

doğru aslında dediiğin ve aynı şekilde bizlerde onların erkek muhbtlerne denk gelmek zorunda değiliz iki kişilik hayatı teke döndürüyoruz ama sınırlarımızı çiğneyerek yıpratıyorz birbirmzi bu gibi sebeplerle
Kesinlikle oyle canim. Herkesin sınırı olmali bence. Tabi once guven olcakki sifre bilmemek sorun olmasinn. Amaaan eskiden ne guzelmis yaa face yok internet yok kafalar rahat bi de simdi her sey sorunn :KK47::KK47:

Back