• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar günaydın, yarın güya tatil ama yine sabahın nurunda okula gelecekmisiz, milli eğitim müdürü öyle emretmişler. Hadi merkezde olsak neyse de kalk köye gel bide.. Sinir oldum.

Bu arada hasta arkadaşlar geçmiş olsun, vicks iyi geliyor evet, aynı zamanda balın içine zencefil rendeleyin sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyin.
Biz gelmicez çok şükür ama bugün toplantı varmış :(

Kızlar bi tane nevresim takımım geldi :) bayıldım ben :) hayalseverrr hayalseverrr sendede vardı sanırım o nevresimden özdilek :)

ayyy kızlar bu çeyiz listesi hazırlamak kolayda bütçeyi ayarlamak baya zor:KK70:

merhaba hanımlar.. bende 2015 söz nişan düğün kervanına katıldım hayırlısıyla, sohbetinize dahil olmak istedim =)
sanırım burda herkes bu hazırlıklar içinde nasıl gidiyor hazırlıklarınız, ben hep plan içerisindeyim heniz=)

hoşbulduk canım:KK54:
meğersem hep ayrıntıymış bu işler, dışardan bakması yorum yapması kolay oluyormuş=)

mrb hoşgeldin :) merak etme bende daha plandayım, bi tık öteye gidemedim,yalnız deilsin :KK53: bende başıma gelmeden önce aman bakarsın,beğenirsin,alırsın diyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş malesef:KK53:

Günaydın kızlar. O kadar kötüyüm ki :KK43: bademciklerim şişmiş sesim çıkmıyo :KK43: napacam ben ya:KK43:

Günaydın kızlarrr :KK73::KK73: bende hastayım faranjit oldum hiç konuşamıyorum ve sürekli gıcık oluyo boğazım hep ılık şeyler iç ıhlamur limonlu çay gibi..Gece yatarkende bogazına vicks sür tülbent ile boğazını sar sabah kalkınca anlıyosun farkı biraz yumuşamış oluyo boğazın dene ben 2 gündür böyle yapıyorum :KK66:

geçmiş olsun kızlar :KK43: dikkat edin kendinize

Kizlar bu arada cokk merak ettigm bisey var. Cogunuz zaten nisan soz fln yaptiniz fakat bunlara teklif aldiktan sonra basladinz degl mi? Ben teklifsiz hic bi adim atmam diyorum ama cok yakin bi arkadasimin bu aralar sozu olcak ama tekklif almadi daha baska bi arkadasmda sozden 1 hafta once teklif aldi fln.. size dogru gelen ne peki :)

Ay hiç sorma swn öğrenci halinle iyi yapıosun valla:)
bitti günü görmeye az kaldı sanki:)
Ben hala baslamadim :) sevdicegmden teklif gelene kadarda baslamayi dusunmuyorum. Biraz birikim yapaym diyorum. Zaten 2016 da evlenmeyi dusunuyoruz o yuzden ufak tefek begendigim seyler olursa aliyorum :)
mart ayında başlamıştım canım :)
az kaldı diyebiliyorum şükür sende 2015 in başında büyük taksitlere başla bence :)

Ben hala baslamadim :) sevdicegmden teklif gelene kadarda baslamayi dusunmuyorum. Biraz birikim yapaym diyorum. Zaten 2016 da evlenmeyi dusunuyoruz o yuzden ufak tefek begendigim seyler olursa aliyorum :)

eğer 2016 da ise evet birikim yapman daha mantıklı.elinde para olduktan sonra almak daha kolay bana göre :)

herkeslere günaydın gelincikler bugün nasılsınız :)

havalardandır canım bi günde kış geldi resmen totom donuyo valla:KK70:
Benmdee benmdeee kapıları actırmıyom dukkanda patrona bi haftadr klimasını yaktırıyorum adam pişiyo bn donuyom :):)

Kizlar bu arada cokk merak ettigm bisey var. Cogunuz zaten nisan soz fln yaptiniz fakat bunlara teklif aldiktan sonra basladinz degl mi? Ben teklifsiz hic bi adim atmam diyorum ama cok yakin bi arkadasimin bu aralar sozu olcak ama tekklif almadi daha baska bi arkadasmda sozden 1 hafta once teklif aldi fln.. size dogru gelen ne peki :)
bence 1 hafta önce gelen bi teklifin pek bi anlamı yok yumurta kapıya dayanmış zaten :)
ben 3. ayımızda aldım :KK57:

Valla henüz bende bi teklif almadim ama açık açık plan yapilirken de hiçbişey yapmadan duramiyorsun ki enazindan kafa da bitir işleri de zamani gelince tabi parayla beraber hepsi tik tik olur;)

bende önceden öyle derdim ama ztn bi ilişkiye başlarken ciddi niyetle başlandıysa,o teklif sadece bir formalite oluyor.çünkü biz ilişkiye başlamadan önce,birbirimizinden emin olarak başladık.ztn aileler ile fln tanışmıstık.sadece resmiyet kalmıştı geriye,onda da bikaç aksilik oldu planladıgımız zmn olamadı,bir kaç ay ertelendi.bende sözümden 2 gün önce aldım evlenme teklifi :) dediğim gibi bizim teklif olayı sadece artık formaliteydi ama ben bunu yaşamak istiyordum açıkcası :)güzel bi anı sonuçta :) bana kalsa 2 gün değil biraz daha önce belki 1 ay önce almak isterdim teklifi ama sözlüm yurt dısına calısmaya gitti bi proje için vs derken zaman olamadı. yani kısaca bu teklif olayının zamanı,ilişkide yaşadıgına göre değişiyor bence.bazılarının yaşadıgı ilişkiye göre gerekli bazılarına göre formalite.

bende önceden öyle derdim ama ztn bi ilişkiye başlarken ciddi niyetle başlandıysa,o teklif sadece bir formalite oluyor.çünkü biz ilişkiye başlamadan önce,birbirimizinden emin olarak başladık.ztn aileler ile fln tanışmıstık.sadece resmiyet kalmıştı geriye,onda da bikaç aksilik oldu planladıgımız zmn olamadı,bir kaç ay ertelendi.bende sözümden 2 gün önce aldım evlenme teklifi :) dediğim gibi bizim teklif olayı sadece artık formaliteydi ama ben bunu yaşamak istiyordum açıkcası :)güzel bi anı sonuçta :) bana kalsa 2 gün değil biraz daha önce belki 1 ay önce almak isterdim teklifi ama sözlüm yurt dısına calısmaya gitti bi proje için vs derken olamadı. yani kısaca bu teklif olayının zamanı,ilişkide yaşadıgına göre değişiyor bence.bazılarının yaşadıgı ilişkiye göre gerekli bazılarına göre formalite.

Günaydın canımm :)

Back