kuzu olabiliyor işte boşver. hiççç üzülme. boşuna kendine dert etme düşünmen gerken okadar çok şey varki. enazından kötü niyetli olmadığını biliyorsun. etrafımızda birsürü kötü görümce varkenSakınca görmesi gerekirdi işte. Yoksa ben inatla art niyetli değildir diyorum kendi kendime. Çünkü onunla da en az 7 senedir tanışıyruz çok sıkda vakit geçiririz birlikte hiç bi anlaşmazlık yaşamadık hep yardım etti sağolsun hala da yardım etmeye çalışıyo o yüzden kötü düşünemem ama düşüncesizliğine çok üzüldüm ve moralim bozuldu durum bu
Çok huzursuz olduysan başka bişey bak kuzu, hemende canını sıkma öyle yani farkındaysa aslında sana sorması da lazım rahatsız olurmusun diyeİşte onu ilk an yapmam gerekirdi sanırım. Ayakkabı almış internetten bu elbiseyle olur mu dedi bakakaldım öyle olur dedim ayakkabı elbiseyle dedim.
Kendisi de farkında herhalde çünkü 3 kere falan senin elbise bordoydu dimi diye sordu
Canım sen o gün ki saçın makyajın kaftanın vs herşeyinle oradaki herkesten farklı olacaksın hiç sıkma canınıBu saatten sonra bulmam da o kadar zor ki. Bunu bile ne kadar zor bulduım biliyosunuz..
Gerildim ya aman
ayyy kuzuuu ne güldüm sana şu ankuzu olabiliyor işte boşver. hiççç üzülme. boşuna kendine dert etme düşünmen gerken okadar çok şey varki. enazından kötü niyetli olmadığını biliyorsun. etrafımızda birsürü kötü görümce varkenşükret bence
aynenCanım sen o gün ki saçın makyajın kaftanın vs herşeyinle oradaki herkesten farklı olacaksın hiç sıkma canını
Kesinlikle katılıyorumCanım sen o gün ki saçın makyajın kaftanın vs herşeyinle oradaki herkesten farklı olacaksın hiç sıkma canını
hihiih haksızmıyım ama kuzuayyy kuzuuu ne güldüm sana şu an
YA eğer hamileyse söyle bence rahat edemezsin böyle bebeği de sıkıştırmasın orda ne gereği var. Ya da nişanlın söylesin çok benzemiş başka al diye, bu strese senin girmemen gerek zaten yapacak bi ton iş var.
Nişanlımda öyle dedi ben anneme söylerim o söyler çok benzemiş olmaz bu diye dedi. Öyle yapsınlar ya da dediğin gibi..Ay hayır canım sen niye değiştiriyosun zor buldun zaten, bırak onlar uğraşsın. Değiştirmek falan yok kıyafeti bak, stres yaratma kendine durduk yere, söyle nişanlın desin kayınvaliden desin, rahat edemeyeceğini söylesinler ne bileyim ama sen değiştirme.
Haha valla şu durumda da nasıl şükredeyim bilmiyorum ki.kuzu olabiliyor işte boşver. hiççç üzülme. boşuna kendine dert etme düşünmen gerken okadar çok şey varki. enazından kötü niyetli olmadığını biliyorsun. etrafımızda birsürü kötü görümce varkenşükret bence
Evet sorması gerekirdi hatta düşünse hiç sormasına bile egrek kalmazdı da..Çok huzursuz olduysan başka bişey bak kuzu, hemende canını sıkma öyle yani farkındaysa aslında sana sorması da lazım rahatsız olurmusun diye
Pofff haklısınız ki bulmam gerçekten çok zor şuan başka elbise.Canım sen o gün ki saçın makyajın kaftanın vs herşeyinle oradaki herkesten farklı olacaksın hiç sıkma canını
Canım dene istersen çok kolay bi değişiklik yapmıyor zaten saçta, baktın olmuyor kullanmazsın. Ama düğün sonrasına da bırakabilirsin tabi :) Sevdiğim yanı hiç saçlarım yıpranmadı ve çok güzel kokuyor
YA eğer hamileyse söyle bence rahat edemezsin böyle bebeği de sıkıştırmasın orda ne gereği var. Ya da nişanlın söylesin çok benzemiş başka al diye, bu strese senin girmemen gerek zaten yapacak bi ton iş var.
Ay hayır canım sen niye değiştiriyosun zor buldun zaten, bırak onlar uğraşsın. Değiştirmek falan yok kıyafeti bak, stres yaratma kendine durduk yere, söyle nişanlın desin kayınvaliden desin, rahat edemeyeceğini söylesinler ne bileyim ama sen değiştirme.
Hahaha beterin beteri var haline şükret diyosun.hihiih haksızmıyım ama kuzuben okadar çok fesatlık sayabilirmki en azından kadın art niyetli değil onu bilioz buda bişidir
kesinlikleeeeHahaha beterin beteri var haline şükret diyosun.
Derin derin nefes alıyorum o zaman.
All nefeeef, veeeer!Sakinleşicem
çok şirin :)Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüm bu eldiveni nasıl sizce ?
http://www.aksesuare.com.tr/ProductDetails/1137/gelin-eldiveni-e009.html
dantelli falan bişey mi baksan acaba kuzu ? Nostaljik nostaljik senin konsepte daha güzel olur sanki :)Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüm bu eldiveni nasıl sizce ?
HAha bilmeden yapmaları daha kabul edilebilir ama kesinliklekesinlikleeeeal ver al ver iyi olacaksın
ayrıca şekerim banada kimse sormadı ne giyeceksin falan dieç kendilerine göre elbise aradılar aldılar giydiler. benimkinide o gün gördüleraynısı bile olabilirdi yani
Eh bi zahmet şükret canım haline en azından nişanlın olaya müdahale ediyorNişanlımda öyle dedi ben anneme söylerim o söyler çok benzemiş olmaz bu diye dedi. Öyle yapsınlar ya da dediğin gibi..
Haha valla şu durumda da nasıl şükredeyim bilmiyorum ki.
Evet sorması gerekirdi hatta düşünse hiç sormasına bile egrek kalmazdı da..
Pofff haklısınız ki bulmam gerçekten çok zor şuan başka elbise.
En iyisi başkaları söylemeye çalışsın olmazsa da bilmiyorum yapıcak bişey yok kalacak öyle ne yapayım
İlk uygulamada bişey anlaşılmıyo zaten ya, senin saçlar da koyuBakalım uçlarından aldırıcam cesaret edebilirsem onu da uygulayabilirim
Ben niyeyse eldiven sevemiyorum pek ya bilemedim kuzuKızlar fotoğraf çekimi için düşündüm bu eldiveni nasıl sizce ?
hihiih haksızmıyım ama kuzuben okadar çok fesatlık sayabilirmki en azından kadın art niyetli değil onu bilioz buda bişidir
kuzu burdan çıkarman gereken şey en aızndan ilgili bir görümcen olduğuydu hihihihdantelli falan bişey mi baksan acaba kuzu ? Nostaljik nostaljik senin konsepte daha güzel olur sanki :)
HAha bilmeden yapmaları daha kabul edilebilir ama kesinlikle
bencedeeçok şirin :)
Kuzu buda vintage ya bir de danteller çok caf caflı yadantelli falan bişey mi baksan acaba kuzu ? Nostaljik nostaljik senin konsepte daha güzel olur sanki :)
HAha bilmeden yapmaları daha kabul edilebilir ama kesinlikle
Eh bi zahmet şükret canım haline en azından nişanlın olaya müdahale ediyor
İlk uygulamada bişey anlaşılmıyo zaten ya, senin saçlar da koyu
Ben niyeyse eldiven sevemiyorum pek ya bilemedim kuzu
Hahahah ay valal güldürdün benikuzu burdan çıkarman gereken şey en aızndan ilgili bir görümcen olduğuydu hihihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?