2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu olabiliyor işte boşver. hiççç üzülme. boşuna kendine dert etme düşünmen gerken okadar çok şey varki. enazından kötü niyetli olmadığını biliyorsun. etrafımızda birsürü kötü görümce varken şükret bence

Çok huzursuz olduysan başka bişey bak kuzu, hemende canını sıkma öyle yani farkındaysa aslında sana sorması da lazım rahatsız olurmusun diye

Nişanlımda öyle dedi ben anneme söylerim o söyler çok benzemiş olmaz bu diye dedi. Öyle yapsınlar ya da dediğin gibi..
Haha valla şu durumda da nasıl şükredeyim bilmiyorum ki.
Çok huzursuz olduysan başka bişey bak kuzu, hemende canını sıkma öyle yani farkındaysa aslında sana sorması da lazım rahatsız olurmusun diye
Evet sorması gerekirdi hatta düşünse hiç sormasına bile egrek kalmazdı da..
Canım sen o gün ki saçın makyajın kaftanın vs herşeyinle oradaki herkesten farklı olacaksın hiç sıkma canını
Pofff haklısınız ki bulmam gerçekten çok zor şuan başka elbise.
En iyisi başkaları söylemeye çalışsın olmazsa da bilmiyorum yapıcak bişey yok kalacak öyle ne yapayım

Bakalım uçlarından aldırıcam cesaret edebilirsem onu da uygulayabilirim

Hahaha beterin beteri var haline şükret diyosun.
Derin derin nefes alıyorum o zaman.
All nefeeef, veeeer! Sakinleşicem
kesinlikleeee al ver al ver iyi olacaksın

ayrıca şekerim banada kimse sormadı ne giyeceksin falan dieç kendilerine göre elbise aradılar aldılar giydiler. benimkinide o gün gördüler aynısı bile olabilirdi yani

Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüm bu eldiveni nasıl sizce ?
http://www.aksesuare.com.tr/ProductDetails/1137/gelin-eldiveni-e009.html
dantelli falan bişey mi baksan acaba kuzu ? Nostaljik nostaljik senin konsepte daha güzel olur sanki :)
HAha bilmeden yapmaları daha kabul edilebilir ama kesinlikle

Eh bi zahmet şükret canım haline en azından nişanlın olaya müdahale ediyor
Bakalım uçlarından aldırıcam cesaret edebilirsem onu da uygulayabilirim
İlk uygulamada bişey anlaşılmıyo zaten ya, senin saçlar da koyu
Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüm bu eldiveni nasıl sizce ?
http://www.aksesuare.com.tr/ProductDetails/1137/gelin-eldiveni-e009.html
Ben niyeyse eldiven sevemiyorum pek ya bilemedim kuzu

dantelli falan bişey mi baksan acaba kuzu ? Nostaljik nostaljik senin konsepte daha güzel olur sanki :)

kuzu burdan çıkarman gereken şey en aızndan ilgili bir görümcen olduğuydu hihihih

bencedee

Kuzu buda vintage ya bir de danteller çok caf caflı ya

Eh bi zahmet şükret canım haline en azından nişanlın olaya müdahale ediyor

İlk uygulamada bişey anlaşılmıyo zaten ya, senin saçlar da koyu

Ben niyeyse eldiven sevemiyorum pek ya bilemedim kuzu

Kuzu çekimlerde kullanıcam ben ruhumda 50'ler yatıyor biliyorsun

kuzu burdan çıkarman gereken şey en aızndan ilgili bir görümcen olduğuydu hihihih
Hahahah ay valal güldürdün beni
Şimdi böyle bişey yaptı diye hakkını yemeyelim değil mi , ilgilidir evet bak ben çekimde olucam diye kına mekananı bile süsleyecekmiş gidip Birlikte yaparız dedim günah hamile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…