• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl curlygirl kuzu site çok kasıyor ama gördüğüm kadarıyla yorumlayayım çok güzelsiniz maşallah sizee yerde yattığınız poza bayıldım benimde kafamdaydı :-)

aaaa aldın mı kuzu ayyy geç açılıyolar açılsınlarda bakiimm iyice çok güzelsiniz ama maşallah size :)

Ayy hepsine bakamadım henüz yavaş yavaş açıldıkça bakıyorum ama çok güzelleeeer.
Ne güzelsiniz öyle maşallah sizee :nazar::nazar:

curlygirl curlygirl Çok güzel olmuş fotoğraflarınız yaa çok beğendim maşallah :KK200::nazar:

Ben de albüme bişey koyucam şimdi :p

curlygirl curlygirl kuzu site çok kasıyor ama gördüğüm kadarıyla yorumlayayım çok güzelsiniz maşallah sizee yerde yattığınız poza bayıldım benimde kafamdaydı :-)
kızlar fotolar ham hali içlerinden seçmem istendi nasıl seçilecek bilmiyorum artık :D
yerde yatak poza gelince :D ilk onu çektirdi. yer hafif ıslak oturdum öyle çok kötüydü :D karıncalar girdi hep :D o gelinliği hele temizlemek ayrı dert :D yer ıslak olduğundan topuklar girdi içine çıkmıyor :D ayy neleer neler çektim ama benim tek sesim çıkmazken saolsun damat bey söylendi durdu :D fotocumuzda dedi gelinler bu halde sesleri çıkmıyor bu damatlar ne çok yakınıyor dedi :D sizde hazırlıklı olun :D
ayrıca beğenmenizede çok sevinidm :D

kızlar fotolar ham hali içlerinden seçmem istendi nasıl seçilecek bilmiyorum artık :KK70:
yerde yatak poza gelince :KK70: ilk onu çektirdi. yer hafif ıslak oturdum öyle çok kötüydü :KK70: karıncalar girdi hep :KK70: o gelinliği hele temizlemek ayrı dert :KK70: yer ıslak olduğundan topuklar girdi içine çıkmıyor :KK70: ayy neleer neler çektim ama benim tek sesim çıkmazken saolsun damat bey söylendi durdu :KK70: fotocumuzda dedi gelinler bu halde sesleri çıkmıyor bu damatlar ne çok yakınıyor dedi :KK70: sizde hazırlıklı olun :KK70:
ayrıca beğenmenizede çok sevinidm :KK70:
HAdi ya o kadar zor mu oluyor. Ayrıca seçmek çok zor olucaktır ya ben kötü poz görmedim cidden çok güzeller, ham halleri bile güzel hatta :)

HAdi ya o kadar zor mu oluyor. Ayrıca seçmek çok zor olucaktır ya ben kötü poz görmedim cidden çok güzeller, ham halleri bile güzel hatta :)
cidden çok zordu canım. karınca olayına ben çok takığım. birde çam ağaçlarının iğneleri varya. onlar gelinliğin tüllerine takıldı :D arabaya binmeden arkadaşımla eşimle gelinliğin eteğinin tüllerini tek tek ayırarak karınca ve ot temizlediler hihihi :KK48:

seninkini görmüşmüydü
Görmüştü...
Gçen hafta gördü ama o yeni almış zaten ben ona gösterdiğimde henz kına için elbisesi yoktu.
Hatta başka bişiler gösterdi bunlar olur mu diye. Şimdi gönderdi.
Ayy hiç böyle şeyler yapmazdı bu nerden çıktı şimdi çok sinirlendim bilmiyorum saçmalıyomuyum.
Onunkinin farkı straplez oluşu. Bir de benimki bordo onunki mürdüm buna da fark denirse

Görmüştü...
Gçen hafta gördü ama o yeni almış zaten ben ona gösterdiğimde henz kına için elbisesi yoktu.
Ayy hiç böyle şeyler yapmazdı bu nerden çıktı şimdi çok sinirlendim bilmiyorum saçmalıyomuyum.
Onunkinin farkı straplez oluşu. Bir de benimki bordo onunki mürdüm buna da fark denirse
genelde böyle durumlarda kötüye yorararım sonra kendime fesatlanma derim :D oyüzden sanada ne desem bilemedim. ama istediğini giysin bence boşver. hem mürdümmüş senin bordo bilemedim. aynı diye düşünmemiştir yüksek ihtimal

genelde böyle durumlarda kötüye yorararım sonra kendime fesatlanma derim :KK70: oyüzden sanada ne desem bilemedim. ama istediğini giysin bence boşver. hem mürdümmüş senin bordo bilemedim. aynı diye düşünmemiştir yüksek ihtimal
model aynı ama ve kına bu yani gerek var mı bilmiyorum.
Kötü niyet hiç görmedim bu güne kadar ondan ama bu olmaz yani çok düşüncesizce değilmi

Kızlar şok!
Görümcem kına elbisesini almış.
Mürdüm ve balık! Ne diyeyim sizceee???
Ay nasıl ya :KK57::KK57:
şimdi görebildim resmi :KK70: güzel olmuş bence saç rengi :) nasıl açtın o acıcımı boyamı
Ya aslında açıcı ama jel kıvamda bişey ve saça zarar vermiyor. Sürüyosun saçına, fön makinesiyle kurutuyosun o ısıyla aktive oluyo, istersen güneşte de kurutabilirsin. Çok da güzel kokuyor. Amonyak yokmuş içinde, ben hiç boyatmadım saçlarımı ama değişiklik de yapayım diyordum böyle bir şey oldu çıktı :D Az daha açayım diyorum bakıcam sonuca.

kızlar fotolar ham hali içlerinden seçmem istendi nasıl seçilecek bilmiyorum artık :KK70:
yerde yatak poza gelince :KK70: ilk onu çektirdi. yer hafif ıslak oturdum öyle çok kötüydü :KK70: karıncalar girdi hep :KK70: o gelinliği hele temizlemek ayrı dert :KK70: yer ıslak olduğundan topuklar girdi içine çıkmıyor :KK70: ayy neleer neler çektim ama benim tek sesim çıkmazken saolsun damat bey söylendi durdu :KK70: fotocumuzda dedi gelinler bu halde sesleri çıkmıyor bu damatlar ne çok yakınıyor dedi :KK70: sizde hazırlıklı olun :KK70:
ayrıca beğenmenizede çok sevinidm :KK70:

Ah o kadar zormuu ya. Biz başka güne ayarladık zaten düğünden 1 hafta sonra olacak bunları göz önünde bulundurduk :D
Hepsi çok güzel fotoğrafların seçmek zor olacak gerçekten
Ayy sinir oldum bu nasıl kasmaktır site de ya :KK11: ancak görebildim resmi çok güzel olmuş kuzu kendin nasıl açtın ya şu boya işlerinden hiç anlamam bir kere ombre yaptırdım o kadar :D
Kızlar şok!
Görümcem kına elbisesini almış.
Mürdüm ve balık! Ne diyeyim sizceee???
Seninkini görmedimi daha öncee :KK12:

Görmüştü...
Belki aynı gözükmiceğini düşünmüştür kuzu bilemedim şimdi, peki çok aynı mı durursunuz bi de alakasız ama aklıma geldi şimdi bindallı giymicekmisin

Ay nasıl ya :KK57::KK57:

Ya aslında açıcı ama jel kıvamda bişey ve saça zarar vermiyor. Sürüyosun saçına, fön makinesiyle kurutuyosun o ısıyla aktive oluyo, istersen güneşte de kurutabilirsin. Çok da güzel kokuyor. Amonyak yokmuş içinde, ben hiç boyatmadım saçlarımı ama değişiklik de yapayım diyordum böyle bir şey oldu çıktı :KK70: Az daha açayım diyorum bakıcam sonuca.
Ayyy anca görebildim doğal duruyo gerçekten bencede biraz daha açabilirsin kuzu

Back