- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
aaaa aldın mı kuzu ayyy geç açılıyolar açılsınlarda bakiimm iyice çok güzelsiniz ama maşallah size :)kızlarrrrrbakmaktan sıkılmazsanız size kocaaaaamannn bir albüm hazırladım
bakın bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa aldın mı kuzu ayyy geç açılıyolar açılsınlarda bakiimm iyice çok güzelsiniz ama maşallah size :)kızlarrrrrbakmaktan sıkılmazsanız size kocaaaaamannn bir albüm hazırladım
bakın bakalım
kızlarrrrrbakmaktan sıkılmazsanız size kocaaaaamannn bir albüm hazırladım
bakın bakalım
aaaa aldın mı kuzu ayyy geç açılıyolar açılsınlarda bakiimm iyice çok güzelsiniz ama maşallah size :)
Açılmadı halaaacurlygirl
Ayy hepsine bakamadım henüz yavaş yavaş açıldıkça bakıyorum ama çok güzelleeeer.
Ne güzelsiniz öyle maşallah sizee![]()
curlygirl Çok güzel olmuş fotoğraflarınız yaa çok beğendim maşallah
Ben de albüme bişey koyucam şimdi![]()
kızlar fotolar ham hali içlerinden seçmem istendi nasıl seçilecek bilmiyorum artıkcurlygirl kuzu site çok kasıyor ama gördüğüm kadarıyla yorumlayayım çok güzelsiniz maşallah sizee yerde yattığınız poza bayıldım benimde kafamdaydı
![]()
HAdi ya o kadar zor mu oluyor. Ayrıca seçmek çok zor olucaktır ya ben kötü poz görmedim cidden çok güzeller, ham halleri bile güzel hatta :)kızlar fotolar ham hali içlerinden seçmem istendi nasıl seçilecek bilmiyorum artık
yerde yatak poza gelinceilk onu çektirdi. yer hafif ıslak oturdum öyle çok kötüydü
karıncalar girdi hep
o gelinliği hele temizlemek ayrı dert
yer ıslak olduğundan topuklar girdi içine çıkmıyor
ayy neleer neler çektim ama benim tek sesim çıkmazken saolsun damat bey söylendi durdu
fotocumuzda dedi gelinler bu halde sesleri çıkmıyor bu damatlar ne çok yakınıyor dedi
sizde hazırlıklı olun
ayrıca beğenmenizede çok sevinidm![]()
cidden çok zordu canım. karınca olayına ben çok takığım. birde çam ağaçlarının iğneleri varya. onlar gelinliğin tüllerine takıldıHAdi ya o kadar zor mu oluyor. Ayrıca seçmek çok zor olucaktır ya ben kötü poz görmedim cidden çok güzeller, ham halleri bile güzel hatta :)
ay fotolarımla siteyi kastım sanırım hihihicurlygirl Çok güzel olmuş fotoğraflarınız yaa çok beğendim maşallah
Ben de albüme bişey koyucam şimdi![]()
seninkini görmüşmüydüKızlar şok!
Görümcem kına elbisesini almış.
Mürdüm ve balık! Ne diyeyim sizceee???
şimdi görebildim resmiHAdi ya o kadar zor mu oluyor. Ayrıca seçmek çok zor olucaktır ya ben kötü poz görmedim cidden çok güzeller, ham halleri bile güzel hatta :)
Görmüştü...seninkini görmüşmüydü
genelde böyle durumlarda kötüye yorararım sonra kendime fesatlanma derimGörmüştü...
Gçen hafta gördü ama o yeni almış zaten ben ona gösterdiğimde henz kına için elbisesi yoktu.
Hatta başka bişiler gösterdi bunlar olur mu diye. Şimdi gönderdi.
Ayy hiç böyle şeyler yapmazdı bu nerden çıktı şimdi çok sinirlendim bilmiyorum saçmalıyomuyum.
Onunkinin farkı straplez oluşu. Bir de benimki bordo onunki mürdüm buna da fark denirse
model aynı ama ve kına bu yani gerek var mı bilmiyorum.genelde böyle durumlarda kötüye yorararım sonra kendime fesatlanma derimoyüzden sanada ne desem bilemedim. ama istediğini giysin bence boşver. hem mürdümmüş senin bordo bilemedim. aynı diye düşünmemiştir yüksek ihtimal
Ay nasıl yaKızlar şok!
Ya aslında açıcı ama jel kıvamda bişey ve saça zarar vermiyor. Sürüyosun saçına, fön makinesiyle kurutuyosun o ısıyla aktive oluyo, istersen güneşte de kurutabilirsin. Çok da güzel kokuyor. Amonyak yokmuş içinde, ben hiç boyatmadım saçlarımı ama değişiklik de yapayım diyordum böyle bir şey oldu çıktışimdi görebildim resmigüzel olmuş bence saç rengi :) nasıl açtın o acıcımı boyamı
kızlar fotolar ham hali içlerinden seçmem istendi nasıl seçilecek bilmiyorum artık
yerde yatak poza gelinceilk onu çektirdi. yer hafif ıslak oturdum öyle çok kötüydü
karıncalar girdi hep
o gelinliği hele temizlemek ayrı dert
yer ıslak olduğundan topuklar girdi içine çıkmıyor
ayy neleer neler çektim ama benim tek sesim çıkmazken saolsun damat bey söylendi durdu
fotocumuzda dedi gelinler bu halde sesleri çıkmıyor bu damatlar ne çok yakınıyor dedi
sizde hazırlıklı olun
ayrıca beğenmenizede çok sevinidm![]()
Ayy sinir oldum bu nasıl kasmaktır site de yaHAdi ya o kadar zor mu oluyor. Ayrıca seçmek çok zor olucaktır ya ben kötü poz görmedim cidden çok güzeller, ham halleri bile güzel hatta :)
Seninkini görmedimi daha önceeKızlar şok!
Belki aynı gözükmiceğini düşünmüştür kuzu bilemedim şimdi, peki çok aynı mı durursunuz bi de alakasız ama aklıma geldi şimdi bindallı giymicekmisinGörmüştü...
Gçen hafta gördü ama o yeni almış zaten ben ona gösterdiğimde henz kına için elbisesi yoktu.
Hatta başka bişiler gösterdi bunlar olur mu diye. Şimdi gönderdi.
Ayy hiç böyle şeyler yapmazdı bu nerden çıktı şimdi çok sinirlendim bilmiyorum saçmalıyomuyum.
Onunkinin farkı straplez oluşu. Bir de benimki bordo onunki mürdüm buna da fark denirse
Ayyy anca görebildim doğal duruyo gerçekten bencede biraz daha açabilirsin kuzuAy nasıl ya
Ya aslında açıcı ama jel kıvamda bişey ve saça zarar vermiyor. Sürüyosun saçına, fön makinesiyle kurutuyosun o ısıyla aktive oluyo, istersen güneşte de kurutabilirsin. Çok da güzel kokuyor. Amonyak yokmuş içinde, ben hiç boyatmadım saçlarımı ama değişiklik de yapayım diyordum böyle bir şey oldu çıktıAz daha açayım diyorum bakıcam sonuca.