2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahha nasıl dans ediceksin onunla evde alıştırma yap biraz :KK70: Çok şık görünüyor canım darısı benim gelinliğin başına :KK70:
Hahah dans ederim ama gerisi gelmez bence . Öyle romandı oyun havasıydı falan zor :KK70: Altına patenmi giysem acaba yürümesi kolay olur en azından :KK70: :KK70:
İnşallah gönlüne göre olur seninki de kuzucuum :)

Hahah dans ederim ama gerisi gelmez bence . Öyle romandı oyun havasıydı falan zor :KK70: Altına patenmi giysem acaba yürümesi kolay olur en azından :KK70: :KK70:
İnşallah gönlüne göre olur seninki de kuzucuum :)
Patenmii :D:D Çko severim yapabilirsen giy seni sürüklesinler ya da ay gözümde canlandırdım da şimdi :D
Ahh inşallahhh :KK36::KK36:

Bu arada kızlar müzik işini halledin son dakikaya kalmasın ve birde salona iyice söyleyin seçtiğiniz müziklerin ne zaman çalınacağını ve birde arkadaşınıza söyleyin takip ediversin :) aksaklık olabiliyo

Bu arada kızlar müzik işini halledin son dakikaya kalmasın ve birde salona iyice söyleyin seçtiğiniz müziklerin ne zaman çalınacağını ve birde arkadaşınıza söyleyin takip ediversin :) aksaklık olabiliyo
Yaa işte müzik seçsem de götürsem. Nasıl oluşturucam ki o listeyii :(

yok mu hiç kafanda bişeyler kuzu benimkilerden bak istersen atarım sana olmadı
Ayy kuzucum ya diyorum ya hiçbişey düşünemiyorum ben nedense ciddi ciddi bir aptallık var üstümde resmen. Ay valla sana zor olmayacaksa elinde öyle bi liste falan varsa o kadar çok dua ederim kiiiiii :D

Kızlarr, döndüğünüzde albümde bir sürpriz bekliyor olacak sizi :)
Süprizin modeli bence ne kadar fotoğraf olsa da cep telefonuyla çekimde pek belli olmuyo yani ben fotoğraflarını pek sevemedim ama görün diye şey ediyorum :KK70:
canım çok zarif çok güzel olmuşsun maşallah çok beğendim ben omuzlarındaki danteli çok sevdim:nazar::KK68::KK68:çok güzel olmuşsun:KK68:

kızlarrrrr :D bakmaktan sıkılmazsanız size kocaaaaamannn bir albüm hazırladım :D bakın bakalım

Back