2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

öyle bi ayakkabı biraz uğraştırır tabi bulunur :)
ne sandın @Conchiglia nezaketinden çirkin diyemedi baktı kampanya başladı e katılacak tabi çok güldüm @Conchiglia eteği kaldırıyosun bide ne görsünler o ayakkabı:KK70::KK70::KK70:
hayalgücünü katarsak etkili oluyo bak o anı yaşamış gibi oldu vazgeçti :KK70:
Hahaha evet baya etkili oldu :D
sekiz mi:KK57::KK57:
çok az ama çok heyecanlı dışardan görerek alsan ayakkabıyı net riskli çok az kalmış aksilik olur belki olmaz kötü gelir
dışardan bak derim
Kuzucuğum tırnak kesecek vakti bulamıyorum belki şaka gibi gelecek sana ama gerçekten öyle. Şuan dışarıda mağaza mağaza ayakkabı arayacak vaktit yok keşke olsa, netten ayakkabı riskli iş ama riske giricem artık.

Hahaha evet baya etkili oldu :KK70:
:D :D
Kuzucuğum tırnak kesecek vakti bulamıyorum belki şaka gibi gelecek sana ama gerçekten öyle. Şuan dışarıda mağaza mağaza ayakkabı arayacak vaktit yok keşke olsa, netten ayakkabı riskli iş ama riske giricem artık.
seni anlayabiliyorum bende böyleydim yaa o kadar iş var ve nasıl yetşiceksin bilemiyosun sakin ol ve yardım iste kuzu :)

Böyle anlatırsam ikna olur diye düşünmüştüm :KK70:

baya etkiledin kabus gibi anlatıyosun kıza :KK70::KK70:
BAk ya gülüyo bu da :KK70:
Ayrıca gözün aydın kuzucum gelmiş perdelerin de , daha bi tamamlanmış şimdii :)

teşekkür ederim canım.dimi özellikle öndeki oda daha iyi oldu sanki :)

kafein_ kafein_ bitirmişssin kuzu hadi hayırlı olsun canım güle güle otur

birde salonun halısını değiştirebilirsek çok iyi olcak.bu haftasonu da çeyiz gidicek.herşey tamam.teşekkür ederim canım :)

seni anlayabiliyorum bende böyleydim yaa o kadar iş var ve nasıl yetşiceksin bilemiyosun sakin ol ve yardım iste kuzu :)
Evet kuzu tam olarak öyle. Birsürü iş var ama vakit yok nerye yatişicem bilmiyorum. YArdım almadan imkanı yok zaten :(
Artık zihnimde bişeyleri düşünecek eyr bile kalmamış mesela müzkleri ayarlamam lazım kına mekanı süslenecek bişeyler düşünmem lazım ama inan hayal gücü falan kalmadı öyle donuk bakıyorum sanki herşeye :)

Evet kuzu tam olarak öyle. Birsürü iş var ama vakit yok nerye yatişicem bilmiyorum. YArdım almadan imkanı yok zaten :KK43:
Artık zihnimde bişeyleri düşünecek eyr bile kalmamış mesela müzkleri ayarlamam lazım kına mekanı süslenecek bişeyler düşünmem lazım ama inan hayal gücü falan kalmadı öyle donuk bakıyorum sanki herşeye :)

beende öyleyim.napıcağımı şaşırıyorum.düğüne 19 gün kınaya 16 gün kaldı.çalışmıyorum ama ablamın bebekleriyle hala ben ilgileniyorum.yarın biraz rahatlatıcaklar beni.yoksa düşünüp duruyorum ve hiçbişey de olmuyo.sadece düşünmekten beynim donuyo o kadar.çok yorgun hissediyorum zaten kendimi :(

beende öyleyim.napıcağımı şaşırıyorum.düğüne 19 gün kınaya 16 gün kaldı.çalışmıyorum ama ablamın bebekleriyle hala ben ilgileniyorum.yarın biraz rahatlatıcaklar beni.yoksa düşünüp duruyorum ve hiçbişey de olmuyo.sadece düşünmekten beynim donuyo o kadar.çok yorgun hissediyorum zaten kendimi :KK43:
Hayırlısıyla herşey güzelce olup bitseydi de rahatlasaydık valla. TAtil için deliriyorum resmen o kadar ihtiyacım var kiii

Kızlarr, döndüğünüzde albümde bir sürpriz bekliyor olacak sizi :)
Süprizin modeli bence ne kadar fotoğraf olsa da cep telefonuyla çekimde pek belli olmuyo yani ben fotoğraflarını pek sevemedim ama görün diye şey ediyorum :D

baya etkiledin kabus gibi anlatıyosun kıza :KK70::KK70:

teşekkür ederim canım.dimi özellikle öndeki oda daha iyi oldu sanki :)

birde salonun halısını değiştirebilirsek çok iyi olcak.bu haftasonu da çeyiz gidicek.herşey tamam.teşekkür ederim canım :)
:D :D ahahhaha

Evet kuzu tam olarak öyle. Birsürü iş var ama vakit yok nerye yatişicem bilmiyorum. YArdım almadan imkanı yok zaten :KK43:
yardım edilcek bişey varsa söyle kuzuu, uzaktan yapılabilecek bişey varsa :)

Süprizin modeli bence ne kadar fotoğraf olsa da cep telefonuyla çekimde pek belli olmuyo yani ben fotoğraflarını pek sevemedim ama görün diye şey ediyorum :KK70:
aaaaa gördüm kiii :) bence gayet güzel duruyo çok zarif :)

Süprizin modeli bence ne kadar fotoğraf olsa da cep telefonuyla çekimde pek belli olmuyo yani ben fotoğraflarını pek sevemedim ama görün diye şey ediyorum :KK70:

Aaa çok güzel olmuuuşş maşallahh :KK68::KK68::KK68:

Senin içine sindimi beğendinmii ?
Evet evet sindi sanırım :D
Yani bence canlısı daha güzel telefonla çekildiğinde oradaki ışıklardan falan içindeki balık kısmı zaten belli olmuyo falan.
İçinde hareket edemiyorum şuan ama o sıkıntı hahah :D
maşşallah çok güzel olmuşşşş :KK70:
Canım teşekkür ederiiim :)

Evet evet sindi sanırım :KK70:
Yani bence canlısı daha güzel telefonla çekildiğinde oradaki ışıklardan falan içindeki balık kısmı zaten belli olmuyo falan.
İçinde hareket edemiyorum şuan ama o sıkıntı hahah :KK70:

Canım teşekkür ederiiim :)
hahha nasıl dans ediceksin onunla evde alıştırma yap biraz :D Çok şık görünüyor canım darısı benim gelinliğin başına :D

Back