Hahah dans ederim ama gerisi gelmez bence . Öyle romandı oyun havasıydı falan zorhahha nasıl dans ediceksin onunla evde alıştırma yap birazÇok şık görünüyor canım darısı benim gelinliğin başına
seninkide hallolacak kuzu merak etme :)hahha nasıl dans ediceksin onunla evde alıştırma yap birazÇok şık görünüyor canım darısı benim gelinliğin başına
PatenmiiHahah dans ederim ama gerisi gelmez bence . Öyle romandı oyun havasıydı falan zorAltına patenmi giysem acaba yürümesi kolay olur en azından
İnşallah gönlüne göre olur seninki de kuzucuum :)
İnşallah kuzum ya haftaya bugün ak koyun kara koyun çıkacak ortayaseninkide hallolacak kuzu merak etme :)
Hahah ben hızımı alamam onla da çıkarken kendimi karşı duvarda falan bulurum hiç belli olmazPatenmiiÇko severim yapabilirsen giy seni sürüklesinler ya da ay gözümde canlandırdım da şimdi
Ahh inşallahhh
Of felaket şok şok şok patenli gelin duvara yapıştıHahah ben hızımı alamam onla da çıkarken kendimi karşı duvarda falan bulurum hiç belli olmaz
Of felaket şok şok şok patenli gelin duvara yapıştı
Ay resmen burnum sızladı hissettim o acıyı şuan hahaha
Yaa işte müzik seçsem de götürsem. Nasıl oluşturucam ki o listeyiiBu arada kızlar müzik işini halledin son dakikaya kalmasın ve birde salona iyice söyleyin seçtiğiniz müziklerin ne zaman çalınacağını ve birde arkadaşınıza söyleyin takip ediversin :) aksaklık olabiliyo
yok mu hiç kafanda bişeyler kuzu benimkilerden bak istersen atarım sana olmadıYaa işte müzik seçsem de götürsem. Nasıl oluşturucam ki o listeyii
Ayy kuzucum ya diyorum ya hiçbişey düşünemiyorum ben nedense ciddi ciddi bir aptallık var üstümde resmen. Ay valla sana zor olmayacaksa elinde öyle bi liste falan varsa o kadar çok dua ederim kiiiiiiyok mu hiç kafanda bişeyler kuzu benimkilerden bak istersen atarım sana olmadı
Ayy kuzucum ya diyorum ya hiçbişey düşünemiyorum ben nedense ciddi ciddi bir aptallık var üstümde resmen. Ay valla sana zor olmayacaksa elinde öyle bi liste falan varsa o kadar çok dua ederim kiiiiii
canım çok zarif çok güzel olmuşsun maşallah çok beğendim ben omuzlarındaki danteli çok sevdimKızlarr, döndüğünüzde albümde bir sürpriz bekliyor olacak sizi :)
Süprizin modeli bence ne kadar fotoğraf olsa da cep telefonuyla çekimde pek belli olmuyo yani ben fotoğraflarını pek sevemedim ama görün diye şey ediyorum
yazıyorum
Canımm çok sevindim beğenmenize ya teşekkür ederiiiim :)canım çok zarif çok güzel olmuşsun maşallah çok beğendim ben omuzlarındaki danteli çok sevdimçok güzel olmuşsun
Ayy dans edicem şimdi burda utanmasam sevinçten haha
Sağol kuzu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?