2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy bişey dicem ama n11dekini almam gerek sanırım.
Diğerlerinin kargoya veriliş süresi çok uzun kınaya yetişmeyebilir malum kınaya 8 gün kaldı. Bunalr da hep 5-7 iş günü diyo kargo için.

Hahah nerdeymiş o hem şık hem rahat hem de fiyatı uçuk olmayan ayakkabı göster de onu alayım kuzu madem ne diye uğraştırıyosun beni :KK70: :KK70: :KK70:

Hahah :KK70: ayy ne diyeyim siz ben çok güldüm valla :KK70:
Ama rahatlık benim için başta geliyo yaa elbise de uzun zaten görünmeyecek bişey olmaz :KK70: :KK70:

Aaa sen de imzalayacaksın kampanyayı sanki? :KK70:
öyle bi ayakkabı biraz uğraştırır tabi bulunur :)
ne sandın @Conchiglia nezaketinden çirkin diyemedi baktı kampanya başladı e katılacak tabi çok güldüm @Conchiglia eteği kaldırıyosun bide ne görsünler o ayakkabı:KK70::KK70::KK70:

of moralim bozuldu elbiseyi tadilata verecektim unutmuşum tel yok yanımda kardeşim tatilden döndü kulağı iltihaplanmış yürüdükçe acıyormuş çıkamazmış getirmiyor kızdım bende ya ben koşturarrak çıkıyorum zaten ne zaman önemli bişey olacak mutlaka bişey çıkıyor:KK11:

of moralim bozuldu elbiseyi tadilata verecektim unutmuşum tel yok yanımda kardeşim tatilden döndü kulağı iltihaplanmış yürüdükçe acıyormuş çıkamazmış getirmiyor kızdım bende ya ben koşturarrak çıkıyorum zaten ne zaman önemli bişey olacak mutlaka bişey çıkıyor:KK11:
hadi ya kötü olmuş çok mu geç çıkıyosun

Back