2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende bu ikisini beğendim ama baya fiyatlılar

Hirdavat_3652233.jpg
Hirdavat_3652253.jpg

günaydın kızlarr yağmur yağdı sabahtan serinledi ortalık ohh mis
havalara bak sen :KK70: dün kızartma tenceresi diyordum ya :KK70: eşim akşam tutturdu patates kızarması istiyorum yemeeği değil diye :KK70: bende kızartma tavası olmadığını söyledim. yakındaki markete gitmiş almış gelmiş hemen :KK70:
way be adam hissetmiş olmalı gidip almış :KK70::KK70:

Kızlaar bugün itibari ile 64 gün kalmış nikahımızaa :KK45:
azıcık kalmış hazırlıklar ne durumda kuzu

eğer ilk aldığımız tarihi ertelememiş olsaydık şuan 7 günlük evli olucaktık :KK70:

Kısmet değilmiş canım :-)

Günaydın keşke buraya da yağsa ama eylülde yağmasın :KK70:

havalara bak sen :KK70: dün kızartma tenceresi diyordum ya :KK70: eşim akşam tutturdu patates kızarması istiyorum yemeeği değil diye :KK70: bende kızartma tavası olmadığını söyledim. yakındaki markete gitmiş almış gelmiş hemen :KK70:
Ahaha havamı da yaparım :P Gerçi henüz granit tencerelerim ve pıçakalrım gelmedi, bir de kırık parçalarım gelmedi ama olsun :P
Bak eksiklerden biri de bu. Diğer ay ikisinden birini alıcam ama kararsızım
http://urun.n11.com/kepce/nehir-dalyan-5prc-servis-takimi-P57652126
http://urun.n11.com/kepce/nehir-deniz-sade-5-parca-servis-takimi-P57652327
Huysuz teyzemi :KK70::KK70: Çok erken yaşlandın be ahhaha tamam baktım olmuyor arıcam seni :KK70:
Ara ara her türlü huysuzluk itinayla yapılır :D Ay ben bu hallere de mi düşecektim
hihihi evet :KK70: evdeki tavalarda yapıcam diye tuttuurdu bende inatla onlarla yaptırmam dedim :KK70: mecbur kaldı napsın :KK70: tabi biraz kafasınıda ütülemiş olabilirim :KK47: esseden alacaktım ozaman aldırmadın unuttuk gitti senin yüzünden diye :KK70:
Ay o caanım tavalar mahvedilir mii yazık ne emeklerle seçtik aldık onları, bak o emeği ben bile üstlendim burada yani :D
:KK70: :KK70: kuzu bundan sonraki eksikler yumurta peynir vs olabilir anca :KK70:
Bir anne atasözü ne demiş, evin eksiği hiç bitmez :D Büyük konuşma kuzucum gelecektir eksikler :D

canım pek bi hazırlık yok şuara. Beyaz eşyalrımı aldım işte eylülde teslim edilecek. Koltuk ve yemek takımımı seçmiştim albümümdekiler olacaktı bu hafta ödemesini yapıcam ancak dün bahsettiğim gibi eve olmama durumu içime sinmiyor yarn bir nişanlımla tekrardan ölçüm yapıcaz ona göre değişiklik yapma durumum var. Gelinliğimi diktiriyorum daha hiç prova yapmadım eylulde olacakmış provam. Haftaya cuma trabzona gidicem kına yeri ayarlayabilirsem ayarlıyacam sorasında davetiye vs basılacak işte bakalım

Back