Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su gibi akıp geçecek gör bakKızlaar bugün itibari ile 64 gün kalmış nikahımızaa![]()
zaman ne kadar da çabuk geçiyooo :)Kızlaar bugün itibari ile 64 gün kalmış nikahımızaa![]()
canım sizin ev kendinizinmi kiramı birde nerde oturuyordun senson 3 akşam var sanırım![]()
Su gibi akıp geçecek gör bak![]()
zaman ne kadar da çabuk geçiyooo :)
Bizim kuzu gerçi daha 9.5 yıl sonra kredsi bitince tam bizim olucak ama olsuncanım sizin ev kendinizinmi kiramı birde nerde oturuyordun sen![]()
olsun canım ya biter Allahın izni ile bizde 2-3 sene sora almayı planlıyoruz inşaAllahBizim kuzu gerçi daha 9.5 yıl sonra kredsi bitince tam bizim olucak ama olsunizmirde kuzu
oturmaodasının avizelerini nekadara aldın canım?Bizim kuzu gerçi daha 9.5 yıl sonra kredsi bitince tam bizim olucak ama olsunizmirde kuzu
Renkli olanlarımı canım tam hatırlamıyorum 150 falandı heralde indirimle :)oturmaodasının avizelerini nekadara aldın canım?
way be adam hissetmiş olmalı gidip almışhavalara bak sendün kızartma tenceresi diyordum ya
eşim akşam tutturdu patates kızarması istiyorum yemeeği değil diye
bende kızartma tavası olmadığını söyledim. yakındaki markete gitmiş almış gelmiş hemen
![]()
azıcık kalmış hazırlıklar ne durumda kuzuKızlaar bugün itibari ile 64 gün kalmış nikahımızaa![]()
eğer ilk aldığımız tarihi ertelememiş olsaydık şuan 7 günlük evli olucaktık![]()
günaydın kızlarr yağmur yağdı sabahtan serinledi ortalık ohh mis
way be adam hissetmiş olmalı gidip almış
azıcık kalmış hazırlıklar ne durumda kuzu
hyr canım beyaz avizelerinRenkli olanlarımı canım tam hatırlamıyorum 150 falandı heralde indirimle :)
Bunları biliyorum kuzu cam gibi üzeri değişik güzel bi malzeme ama tanesi 800 den aşağı değildir benimkiler 400 falandı ama toplu aldık diye indirim yapmıştı bize satıcıBende bu ikisini beğendim ama baya fiyatlılar
![]()
![]()
Ahaha havamı da yaparımhavalara bak sendün kızartma tenceresi diyordum ya
eşim akşam tutturdu patates kızarması istiyorum yemeeği değil diye
bende kızartma tavası olmadığını söyledim. yakındaki markete gitmiş almış gelmiş hemen
![]()
Ara ara her türlü huysuzluk itinayla yapılırHuysuz teyzemiÇok erken yaşlandın be ahhaha tamam baktım olmuyor arıcam seni
![]()
Ay o caanım tavalar mahvedilir mii yazık ne emeklerle seçtik aldık onları, bak o emeği ben bile üstlendim burada yanihihihi evetevdeki tavalarda yapıcam diye tuttuurdu bende inatla onlarla yaptırmam dedim
mecbur kaldı napsın
tabi biraz kafasınıda ütülemiş olabilirim
esseden alacaktım ozaman aldırmadın unuttuk gitti senin yüzünden diye
![]()
Bir anne atasözü ne demiş, evin eksiği hiç bitmez![]()
kuzu bundan sonraki eksikler yumurta peynir vs olabilir anca
![]()
canım düğün kına hazırlık günü yağmasın şimdi yağsın geçsin istek yaptık şuandaKısmet değilmiş canım
Günaydın keşke buraya da yağsa ama eylülde yağmasın![]()
Ben de tam olarak bunu diyordum
canım pek bi hazırlık yok şuara. Beyaz eşyalrımı aldım işte eylülde teslim edilecek. Koltuk ve yemek takımımı seçmiştim albümümdekiler olacaktı bu hafta ödemesini yapıcam ancak dün bahsettiğim gibi eve olmama durumu içime sinmiyor yarn bir nişanlımla tekrardan ölçüm yapıcaz ona göre değişiklik yapma durumum var. Gelinliğimi diktiriyorum daha hiç prova yapmadım eylulde olacakmış provam. Haftaya cuma trabzona gidicem kına yeri ayarlayabilirsem ayarlıyacam sorasında davetiye vs basılacak işte bakalımgünaydın kızlarr yağmur yağdı sabahtan serinledi ortalık ohh mis
way be adam hissetmiş olmalı gidip almış
azıcık kalmış hazırlıklar ne durumda kuzu