2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl curlygirl @Conchiglia Ay siz şu an evlisiniz ya yadırgıyorum yok mu alışveriş listeniz eksiğiniz alınacaklarınız :D
Eheheh gerçi mutfak adına benim bile yok artık pek ayıptır söylemesi :P

curlygirl curlygirl @Conchiglia Ay siz şu an evlisiniz ya yadırgıyorum yok mu alışveriş listeniz eksiğiniz alınacaklarınız :KK70:
Eheheh gerçi mutfak adına benim bile yok artık pek ayıptır söylemesi :p
havalara bak sen :D dün kızartma tenceresi diyordum ya :D eşim akşam tutturdu patates kızarması istiyorum yemeeği değil diye :D bende kızartma tavası olmadığını söyledim. yakındaki markete gitmiş almış gelmiş hemen :D

havalara bak sen :KK70: dün kızartma tenceresi diyordum ya :KK70: eşim akşam tutturdu patates kızarması istiyorum yemeeği değil diye :KK70: bende kızartma tavası olmadığını söyledim. yakındaki markete gitmiş almış gelmiş hemen :KK70:

Vay be adama bak patates kızartması için gidip tencere almış :D

Vay be adama bak patates kızartması için gidip tencere almış :KK70:
hihihi evet :D evdeki tavalarda yapıcam diye tuttuurdu bende inatla onlarla yaptırmam dedim :D mecbur kaldı napsın :D tabi biraz kafasınıda ütülemiş olabilirim :KK47: esseden alacaktım ozaman aldırmadın unuttuk gitti senin yüzünden diye :D

hihihi evet :KK70: evdeki tavalarda yapıcam diye tuttuurdu bende inatla onlarla yaptırmam dedim :KK70: mecbur kaldı napsın :KK70: tabi biraz kafasınıda ütülemiş olabilirim :KK47: esseden alacaktım ozaman aldırmadın unuttuk gitti senin yüzünden diye :KK70:

Ne fenasın ya nasıl konuştuysanartık adam gitmiş tencere almaya akşam akşam :D

Back