2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sürat kargodan nefret ediyorum. Bu hafta 3. mağduriyetim. Kullanmayın kızlar şu firma kadar saçma bi kargo firması görmedim ben. Kafalarına göre adres uydurup o adreste öyle biri yok diyorlar. Benim ali mahallesi dediğim yeri bunlar çevirmiş orman mahallesine ! O nereden çıktı ? Her yerde de fişliycem bunları. Bana gelen kargoyu da şubede keyiflerinden dağıtıma çıkarmamışlar, yarın çıkacakmış.... 1 haftadır çekmediğim stres kalmadı ya
tühh bi çoğunda sıkıntı oluyo kuzu üstüste denk gelmiş sana :( sıkma canını

Sen ne düşündün hiç bişey benim tülüm var en azından henüz almadım ama aklımda :63::KK70::KK70:
Hahaha tül almak benim de aklımda var ama nasıl ve nereye kullanacağım net değil. Ay bak bi de aylar önce kına da konsept yaparım bahanesiyle iki tane kafesli kuş mumluk almımıştım o geldi aklımaa 2-1 öndeyim :D :D :Dv

Hahaha tül almak benim de aklımda var ama nasıl ve nereye kullanacağım net değil. Ay bak bi de aylar önce kına da konsept yaparım bahanesiyle iki tane kafesli kuş mumluk almımıştım o geldi aklımaa 2-1 öndeyim :KK70: :KK70: :KK70:v

Hahah benimde evde çok kafesim var kii onları kullanırım gerekirse :KK70:

Ahahah kıyaslamalara bak ya ne halelre geldik :KK70: :KK70:
Gün güçlerimizi birleştirme günüdür eyy blisss kendimize geleliiim :KK70: D:
Sahiden ne halt etcez ya?
Off evet niye kıyaslıyorsak dimi ama :D:D
Kuzu inan hiç bilmiyorum tabi bunlarda hep masraf biliyorsun :KK51: Tüllerle bütün sandalyeleri süslemeye kalksan çok uğraştırır o gelmişti aklıma vazgeçtim girişe panomu yapsam dedim blissin kına gecesine hoşgeldinzi diye o da masraf ay ne bileyim :D

Off evet niye kıyaslıyorsak dimi ama :KK70::KK70:
Kuzu inan hiç bilmiyorum tabi bunlarda hep masraf biliyorsun :KK51: Tüllerle bütün sandalyeleri süslemeye kalksan çok uğraştırır o gelmişti aklıma vazgeçtim girişe panomu yapsam dedim blissin kına gecesine hoşgeldinzi diye o da masraf ay ne bileyim :KK70:
en iyisi süslemeyin kalsın :D sandalyeleri zaten süslemiyolarmı kuzu ?

düğün salonu tutmadım ben canım cafr tarzı bir yer
hımm anladım kuzu dediğim gibi kapıya yapabilirsin ayy ama onların hepsine bi sen dikkat ediyosun kuzu biliyomusun gelenler çokta böyle bi şey yapmıolar çok masraf yapma o yüzden, hediyelikleri güzelce süslersin mis :)

hımm anladım kuzu dediğim gibi kapıya yapabilirsin ayy ama onların hepsine bi sen dikkat ediyosun kuzu biliyomusun gelenler çokta böyle bi şey yapmıolar çok masraf yapma o yüzden, hediyelikleri güzelce süslersin mis :)
Onlar hazır kuzu ya doğru söylüorsun aslında kimse önemsemiyor :(

Off evet niye kıyaslıyorsak dimi ama :KK70::KK70:
Kuzu inan hiç bilmiyorum tabi bunlarda hep masraf biliyorsun :KK51: Tüllerle bütün sandalyeleri süslemeye kalksan çok uğraştırır o gelmişti aklıma vazgeçtim girişe panomu yapsam dedim blissin kına gecesine hoşgeldinzi diye o da masraf ay ne bileyim :KK70:
Evet işte zaten masraf kısmı sıkıntı yoksa hallolacak hepsi de uyguna getirmeye çalışmak gerek. O panoları ben de araştırdım ama işte şu aşamada ona para vermek bile içime oturacak yani

Kuzu bazı çiçekçiler çok ucuza bu işi yapabiliyor bir görüş derim
Öylemi tanıdık çiçekçi var sorayım madem
Evet işte zaten masraf kısmı sıkıntı yoksa hallolacak hepsi de uyguna getirmeye çalışmak gerek. O panoları ben de araştırdım ama işte şu aşamada ona para vermek bile içime oturacak yani
Süslmesemde içimde kalacak özensiz olacak :( kararsızım

Back