2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kuzulaaaarr , geç kaldım resmen muhabbetee :)
Ayy Allah muhabbetimizi artırsınn, eski günlerdeki gibi olmuşuz sankiiii :)
@blisss fotoğraf çekebilmeni heyecanla bekleyen bunca insan varken ne yapıp edip çekmelisin artık! Hayır herkesten bir kesit gördük de senden göremedik bak der oldu resmen içimizeee :D
curlygirl curlygirl zamanında esseden kızartma tenceresi almayan eşin hazin sonu olmuş resmen haha . Kendi hatası neticede, bu şekilde bedelini ödemiş oldu :D :D
Auralee Auralee kuzu son gönderdiğin servis setini daha çok beğendim ben hem daha ucuz hem daha güzel. Sade olsun zaten bir servis setinden ne gibi bir hareket bekleyebiliriz ki :D

Bu arada kızlar, eşyalar dün akşam geldi. Ama ben göremedim hala dışardaydım o saatte , kayınvalideme söyledim eve gitsin diye o gördü bir tek yani . Merakımdan ölmezsem iyi :(

I ıhh yoktu :KK70: Daha doğrusu şöyle oldu ben o takımı almak için para biriktirirken 91 parça versiyonu bitmiş, servissiz olana kalmıştım. Günlüğü de tek tek aldım onda da yoktu.

Ay iyi bari yanlış bir şey mi yapıyorum dedim bi an misafire olmaz mı bunlar :KK70: Benim yemek takımı da platik düz, çkb de düz, uyar diye düşünüyorum ama hangisi ona karar vermek lazım. En ucuzunu alayım gitsin bari :KK70:
aynen kuzu en ucuzunu al :D

@blisss fotoğraf çekebilmeni heyecanla bekleyen bunca insan varken ne yapıp edip çekmelisin artık! Hayır herkesten bir kesit gördük de senden göremedik bak der oldu resmen içimizeee :KK70:
curlygirl curlygirl zamanında esseden kızartma tenceresi almayan eşin hazin sonu olmuş resmen haha . Kendi hatası neticede, bu şekilde bedelini ödemiş oldu :KK70: :KK70:
Auralee Auralee kuzu son gönderdiğin servis setini daha çok beğendim ben hem daha ucuz hem daha güzel. Sade olsun zaten bir servis setinden ne gibi bir hareket bekleyebiliriz ki :KK70:

Bu arada kızlar, eşyalar dün akşam geldi. Ama ben göremedim hala dışardaydım o saatte , kayınvalideme söyledim eve gitsin diye o gördü bir tek yani . Merakımdan ölmezsem iyi :KK43:
ayyyy bende şimdi çok merak ettim kuzu

:KK70: bende attım hepsini kalabalık yapmasın diyerek bi süpürge kutusu var bu arada siz sofranın fotoğrafını çektinizmi bayannn :KK70: bana soruyosunuz ama :KK70:
E çekenler atsın madem de biz de görelim diii mi ama? :D :D
ayyyy bende şimdi çok merak ettim kuzu
Ayy evet bunca olaydan sonra hepimizin koltuğu artık onlar! :D Nasıl oldu acaba yaa, ya güzel değilse ya evde iyi durmadıysa ya renkler uymadıysa falan. Kafamda çok deli sorular var nasıl yaşicam böyle bilmiyorm :D

Bende sorucaktım çkb takmında yokmu diye yokmuş :D Güzelmiş bu fiyatıda uygun günlük için silikon olmalı zaten çizmemesi için

@blisss fotoğraf çekebilmeni heyecanla bekleyen bunca insan varken ne yapıp edip çekmelisin artık! Hayır herkesten bir kesit gördük de senden göremedik bak der oldu resmen içimizeee :KK70:
curlygirl curlygirl zamanında esseden kızartma tenceresi almayan eşin hazin sonu olmuş resmen haha . Kendi hatası neticede, bu şekilde bedelini ödemiş oldu :KK70: :KK70:
Auralee Auralee kuzu son gönderdiğin servis setini daha çok beğendim ben hem daha ucuz hem daha güzel. Sade olsun zaten bir servis setinden ne gibi bir hareket bekleyebiliriz ki :KK70:

Bu arada kızlar, eşyalar dün akşam geldi. Ama ben göremedim hala dışardaydım o saatte , kayınvalideme söyledim eve gitsin diye o gördü bir tek yani . Merakımdan ölmezsem iyi :KK43:

Kuzu inan bende çok istiyorum fotoğraf çekmeyi :D
Ayy hadi gözün aydın en azından gelmiş artık evinden akşam gider bakarsın:rolleyes:

Günlük servis takımınına misafir takımından daha fazla para veren arkadaşlar da vardır belki burda öyle deme ama hahah :KK70:
ki o arkadaşın son günlerde oldukça tutumlu olduğu kanısına varmıştım ki vazgeçtim:KK70::KK70:
gelmiler sonunda harika :21:

E çekenler atsın madem de biz de görelim diii mi ama? :KK70: :KK70:

Ayy evet bunca olaydan sonra hepimizin koltuğu artık onlar! :KK70: Nasıl oldu acaba yaa, ya güzel değilse ya evde iyi durmadıysa ya renkler uymadıysa falan. Kafamda çok deli sorular var nasıl yaşicam böyle bilmiyorm :KK70:
ayyy düzen falan yok öyle pek bodoslama çekilmiş fotoğraflar :D sakinnnn ol kuzu çok güzel olmuştur eminimm yakın mı ev iş yerine

Kuzu inan bende çok istiyorum fotoğraf çekmeyi :KK70:
Ayy hadi gözün aydın en azından gelmiş artık evinden akşam gider bakarsın:rolleyes:
İnşallah çekersin ya valla çok merak edfiyorum ben kendi adımaaa :D
Benim dün teslim alma günümdü ama gidemedim resmen, nasılsa bitti pazartesi alırım artık . Bugün solaryuma girip eve gitmem lazım artık :D
ki o arkadaşın son günlerde oldukça tutumlu olduğu kanısına varmıştım ki vazgeçtim:KK70::KK70:
gelmiler sonunda harika :21:

Amaa işte onu da eskiden yapmıştım o yüzden lütfen düşüncenden vazgeçme arkadaşım :D
ayyy düzen falan yok öyle pek bodoslama çekilmiş fotoğraflar :KK70: sakinnnn ol kuzu çok güzel olmuştur eminimm yakın mı ev iş yerine

Aa olsun ya o hali de güzeldir bence görmeliyiz :D
İş yerine yarım saat falan ev kuzu 30-40 dk arası değişir bu akşam bi şekilde görmem lazım yaa gece uyuyamadım resmen ve bu sabah geç kaldım o yüzden :D inşallah herşey normaldir :)

İnşallah çekersin ya valla çok merak edfiyorum ben kendi adımaaa :KK70:
Benim dün teslim alma günümdü ama gidemedim resmen, nasılsa bitti pazartesi alırım artık . Bugün solaryuma girip eve gitmem lazım artık :KK70:

Amaa işte onu da eskiden yapmıştım o yüzden lütfen düşüncenden vazgeçme arkadaşım :KK70:

Aa olsun ya o hali de güzeldir bence görmeliyiz :KK70:
İş yerine yarım saat falan ev kuzu 30-40 dk arası değişir bu akşam bi şekilde görmem lazım yaa gece uyuyamadım resmen ve bu sabah geç kaldım o yüzden :KK70: inşallah herşey normaldir :)
tamam görün madem kuzu :D çıkışta gidersin kuzu herşey güzel bence de biz ne zaman görücez pazartesi deme

anladım bende fiyatı görünce dedim bu kız ne yapıyor ama yoksa düz olanlar olur gibi geldi bana
Evet evet güzel böyle. Ya gerçi ne yapıyor diyorsunuz ama yanlış hatırlamıyorsam silikon olup tutma yeri metal olanlar da bi 75 tlydi değil mi Mrs Pink Mrs Pink
o kutu olayı komik zaten :KK70: yerleştirirken bende ay dursun laızm olur diye saklamaya çalıştım eşim kızıp attı :KK70:
Ay ama o kadar güzel ambalaj yapmasın onlar da :D Ben şimdi elektroniklerin kutusunu nasıl atarım kara kara düşünüyorum :D

HAreketi sevmiyorum pek biliyorsun :D En ucuzunu alayım da bitsin madem diğer ay :)
Günlük servis takımınına misafir takımından daha fazla para veren arkadaşlar da vardır belki burda öyle deme ama hahah :KK70:
Nasıl yaa ben o detayı nasıl kaçırmışım :D curlygirl curlygirl nasıl taşlamadı seni acaba :D
E çekenler atsın madem de biz de görelim diii mi ama? :KK70: :KK70:

Ayy evet bunca olaydan sonra hepimizin koltuğu artık onlar! :KK70: Nasıl oldu acaba yaa, ya güzel değilse ya evde iyi durmadıysa ya renkler uymadıysa falan. Kafamda çok deli sorular var nasıl yaşicam böyle bilmiyorm :KK70:
Katılıyorumm biz de görelim öyle lafla olmuyor :D Şu tabaklarınızı çatallarınızı bir de kullanımını görelim hep boş gördük :D
Ayrıcaa evet ya hepimizin koltuğu, renk uymadıysa söyle mobilyacıyı arayıp çemkireyim o kadına :D Ben bu hafta çirkef teyzeyim :P
Bende sorucaktım çkb takmında yokmu diye yokmuş :KK70: Güzelmiş bu fiyatıda uygun günlük için silikon olmalı zaten çizmemesi için
Silikonlar da azıcık pahalı sanki dimi :/
Benim dün teslim alma günümdü ama gidemedim resmen, nasılsa bitti pazartesi alırım artık . Bugün solaryuma girip eve gitmem lazım artık :KK70:
Yani inşallah sen de çekersin artık hiç göremedik çünkü :KK12:

Amaa işte onu da eskiden yapmıştım o yüzden lütfen düşüncenden vazgeçme arkadaşım :KK70:

Aa olsun ya o hali de güzeldir bence görmeliyiz :KK70:
İş yerine yarım saat falan ev kuzu 30-40 dk arası değişir bu akşam bi şekilde görmem lazım yaa gece uyuyamadım resmen ve bu sabah geç kaldım o yüzden :KK70: inşallah herşey normaldir :)
kuzu sabah geç kalacağına eve uğrasaydın iyiydi
düşüncelerimi sabitleyimemiştim zaten kepçe takımı canlı kanıtı oldu:)

Evet evet güzel böyle. Ya gerçi ne yapıyor diyorsunuz ama yanlış hatırlamıyorsam silikon olup tutma yeri metal olanlar da bi 75 tlydi değil mi Mrs Pink Mrs Pink

Ay ama o kadar güzel ambalaj yapmasın onlar da :KK70: Ben şimdi elektroniklerin kutusunu nasıl atarım kara kara düşünüyorum :KK70:

HAreketi sevmiyorum pek biliyorsun :KK70: En ucuzunu alayım da bitsin madem diğer ay :)

Nasıl yaa ben o detayı nasıl kaçırmışım :KK70: curlygirl curlygirl nasıl taşlamadı seni acaba :KK70:

Katılıyorumm biz de görelim öyle lafla olmuyor :KK70: Şu tabaklarınızı çatallarınızı bir de kullanımını görelim hep boş gördük :KK70:
Ayrıcaa evet ya hepimizin koltuğu, renk uymadıysa söyle mobilyacıyı arayıp çemkireyim o kadına :KK70: Ben bu hafta çirkef teyzeyim :p

o suçunu itiraf etti zaten ama 75 tl olduğunu duyunca bu bir suçlar topluluğu diyorum:KK57:

Ay ama o kadar güzel ambalaj yapmasın onlar da :KK70: Ben şimdi elektroniklerin kutusunu nasıl atarım kara kara düşünüyorum :KK70:

HAreketi sevmiyorum pek biliyorsun :KK70: En ucuzunu alayım da bitsin madem diğer ay :)

Nasıl yaa ben o detayı nasıl kaçırmışım :KK70: curlygirl curlygirl nasıl taşlamadı seni acaba :KK70:

Katılıyorumm biz de görelim öyle lafla olmuyor :KK70: Şu tabaklarınızı çatallarınızı bir de kullanımını görelim hep boş gördük :KK70:
Ayrıcaa evet ya hepimizin koltuğu, renk uymadıysa söyle mobilyacıyı arayıp çemkireyim o kadına :KK70: Ben bu hafta çirkef teyzeyim :p

Görebilirsiniz :D :D

hayırlı olsun kuzu bizde merak ettik şimdi :)
:KK70: bende attım hepsini kalabalık yapmasın diyerek bi süpürge kutusu var bu arada siz sofranın fotoğrafını çektinizmi bayannn :KK70: bana soruyosunuz ama :KK70:
bende dünkünü çektim canım :)

Back