2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Auralee Auralee eksik diyodun bak aklıma geldi ekmek sepetim yok :KK70:
hihihi benimde yok sanırım :D
Ahaha havamı da yaparım :p Gerçi henüz granit tencerelerim ve pıçakalrım gelmedi, bir de kırık parçalarım gelmedi ama olsun :p
Bak eksiklerden biri de bu. Diğer ay ikisinden birini alıcam ama kararsızım
http://urun.n11.com/kepce/nehir-dalyan-5prc-servis-takimi-P57652126
http://urun.n11.com/kepce/nehir-deniz-sade-5-parca-servis-takimi-P57652327

Ara ara her türlü huysuzluk itinayla yapılır :KK70: Ay ben bu hallere de mi düşecektim

Ay o caanım tavalar mahvedilir mii yazık ne emeklerle seçtik aldık onları, bak o emeği ben bile üstlendim burada yani :KK70:

Bir anne atasözü ne demiş, evin eksiği hiç bitmez :KK70: Büyük konuşma kuzucum gelecektir eksikler :KK70:
kesinlikle mahvedilirmi o tavalar :D kıyıp kullanamıyor insan

Ya günlüğe böyle kullanmam dedim bu kadar para da vermeyeyim ki tencerelerin çoğu seramik granit, ona bievdekinden alıcam silikonlardan. Bunu misafirlik yapayım dedim benim çkb takımı da düz ya olmaz mı ki
çatal bıçak takımının içinde yok muydu kuzu

Ya günlüğe böyle kullanmam dedim bu kadar para da vermeyeyim ki tencerelerin çoğu seramik granit, ona bievdekinden alıcam silikonlardan. Bunu misafirlik yapayım dedim benim çkb takımı da düz ya olmaz mı ki
Hee ben onun içinden çıkmıştır diye sordum kuzu günlük alcaksan bu kadar para verme dicektim :) o zaman alabilirsin düz modeli

Benim kına günü bildiğin sağnak yağış vardı :KK70:
Yağmur berekettir :KK53:
ne kadar kuzucum düşünmüyor değilim cumartesi bakıcam bulamazsam öyle yapalım heheh istanbuldan buraya ekmek sepeti aldıracağım delirdik mi ne:)
Kuzucum ben 55e falan aldım sanırım da yemek takımının üstüne ekstra indirim vardı. 80 civarı olması lazım, tencereleri almaya giderken çeker atarım onu sana

çatal bıçak takımının içinde yok muydu kuzu
I ıhh yoktu :D Daha doğrusu şöyle oldu ben o takımı almak için para biriktirirken 91 parça versiyonu bitmiş, servissiz olana kalmıştım. Günlüğü de tek tek aldım onda da yoktu.
Hee ben onun içinden çıkmıştır diye sordum kuzu günlük alcaksan bu kadar para verme dicektim :) o zaman alabilirsin düz modeli
Ay iyi bari yanlış bir şey mi yapıyorum dedim bi an misafire olmaz mı bunlar :D Benim yemek takımı da platik düz, çkb de düz, uyar diye düşünüyorum ama hangisi ona karar vermek lazım. En ucuzunu alayım gitsin bari :D

Yağmur berekettir :KK53:

Kuzucum ben 55e falan aldım sanırım da yemek takımının üstüne ekstra indirim vardı. 80 civarı olması lazım, tencereleri almaya giderken çeker atarım onu sana
tamam kuzu cumartesi bende bakarım bulursam alıp gelirim

aynen çok şükür kapalı alandı bi sıkıntı yoktu, düğün açık alandı o günde yağış gösteriyodu ama yağmadı o gün :)
çok şükür canım hem yağsa bile çabuk geçiyorda gerçi o sıra bile yeter

I ıhh yoktu :KK70: Daha doğrusu şöyle oldu ben o takımı almak için para biriktirirken 91 parça versiyonu bitmiş, servissiz olana kalmıştım. Günlüğü de tek tek aldım onda da yoktu.

Ay iyi bari yanlış bir şey mi yapıyorum dedim bi an misafire olmaz mı bunlar :KK70: Benim yemek takımı da platik düz, çkb de düz, uyar diye düşünüyorum ama hangisi ona karar vermek lazım. En ucuzunu alayım gitsin bari :KK70:
anladım bende fiyatı görünce dedim bu kız ne yapıyor ama yoksa düz olanlar olur gibi geldi bana

Ehhe ben yeni aldığım bişeyi kutusundan çıkarmaya kıyamayan, çıkardığımda kutusunu çöpe atamayan insanım çok iyi anlıyorum :KK70:
o kutu olayı komik zaten :D yerleştirirken bende ay dursun laızm olur diye saklamaya çalıştım eşim kızıp attı :D

Back