2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende 2016 geliniyim allah nasip ederse kızçelerrrr :KK25:

Hoş geldin hayırlısı olsuun :))

Günaydınnnnnnn :)

Günaydııın :)

Kızlar ben dün yine alışveriş yaptım :KK48: Albümde kendileri :p

Güle güle kullan canım çok güzeller hepsi :)

Günaydın kızlaaarrrrr

günaydın kızlar

Günaydıın herkeseeee :))

YEKTA61 YEKTA61 canımm bence koltuklardan 1 berjeri iptal edebilrsin . Perde işlerinden bende pek anlamam o yüzden yardımcı olamıyorum bu konuda ;)

Tencereme laf söyletmem :KK70:
Ay şaka maka yemek takımım var be ahahha :KK70:

Al kuzucum valla :) Granit de dün kampanyası bitmiş olabilir ama yine de bi araştır esseyi sen, n11de de 150ye görmüştüm sanırım.

Mücver yapsana miss :p
Hahah tamam laf yok özellikle granitlere :D Yemek takımın var eveeet :D

var canım geçenlerde mantarlı tavuk yapmıştım ayıptır söylemesi :KK70: birazını dolaba atmıştım :KK70: onu çıkartırım olmadı :KK70:
:D :D amanında kızımız pek marifetli akşam sende fotoğraf çek lütfennn :D
ay kuzu seninde ne az kaldı şaka gibi :KK70:

Al kuzucum valla :) Granit de dün kampanyası bitmiş olabilir ama yine de bi araştır esseyi sen, n11de de 150ye görmüştüm sanırım.

Daha önce hiç yapmadım bir iki kere yedim güzel aslında ama yemeğini çok severim ben :D önce bunu yapiim bi kaç gün sonrada onu :D kabak bol :D

Daha önce hiç yapmadım bir iki kere yedim güzel aslında ama yemeğini çok severim ben :KK70: önce bunu yapiim bi kaç gün sonrada onu :KK70: kabak bol :KK70:
Yemeğini ben de çok severim zeytinyağlı dereotluu :P Ramazan boyu kabak yaptım evde :D Mücverin de yapılışı kolay ama halledersin sen :)

canım bakarım artık ufak tefek şeyleri annem halledecek renk kartelasını belirtirim sağolsun ben yaparım dedi bende burdan aldıklarımı alırım burda a101 yok Auralee Auralee ve Mrs Pink Mrs Pink pinkin aldığı senin tasarımın içimde kalmadı değil hani

ımmm mücveri severim değişik değişikte denerim acıktım galiba

ay kuzu seninde ne az kaldı şaka gibi :KK70:
Ay vallahi şaka gibi kuzu yaa. Son 15 nedir . Nasıll oldu aklım almıyo :D

Hahahah değişik şeyler çıkarıcam sanırım evlenince :KK70:
Hahah :d Kuzu ben de sendenim sanırım. Napıam hiç bilmiyorum, ortaya karışık bişiler çıakcak elbet. Bol bol annemi aricam mutfaktan o kesin! :D

Back