2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink Mrs Pink Güle güle kullansınn. Şimdi sen saati o kadara mı aldıın, yoksa o kadardan indi mi? Benim şeker iyice düşmüş kafa çalışmayı durdurdu :KK70:
Haha ay yok kuzu o kadar para verip ne diye gülücük saçayım olur mu öyle şey :D
Ben 370 e almış oldum ondan sevindim :D
ooo çok güzelmiş :) güle güle kullansın damat bey :KK70:
Ayy çok teşekkür ederiiiiiiz :)

Bilemedim ki kuzu sen zaten renkli seramik almadın mı, ben graniti daha böyle ciddi duruşlu istedim havalı olsun mutfağımda diye :KK70:
ciddi duruşlu granit bende şimdi diplomatik tencere setine bakıyordum ciddi ve havalı olsun diye:KK70::KK70:

HAha evet makina beni anladı galibaa yardım ediyoo :KK70:
Aaa ciddi miii, ay sen onların fotosunu koymadın canlı halşyle amaa aşk olsuuuun :KK70:

Evet evet kızu anlayışlı çıktı sağolsun :KK70: :KK70:
Kızlaaar bakin albümde ne vaaar. Fiyat etiketi de bulacaksınız ama ona çok sevindirik oldum ya hahah :KK70:
bende bakıyorum bunun nesine sevindi e yarı fiyatına aldım dede kalp krizi geçirtmesene

kıyamam yok ciddi ciddi soruyorum griler hoşuma gitti olur demi aldıklarımla
Canım tencereler uymak zorunda değil ki zaten bu "ciddi" tencereler her yere uyar bence :P Ay bişeyi beğendiysem başkalarına da aldırmadan rahat edemiyorum neden böyleyim ben :D

Hahaha çok pardon kuzucum yaa dünden link göndermiştim yaa biliyosunuz sandııım, yoksa korkutmak gibi bir amacım yoktu :KK70:
kuşum yapma öyle şeyler tutumlu haline alışmışken

Canım tencereler uymak zorunda değil ki zaten bu "ciddi" tencereler her yere uyar bence :p Ay bişeyi beğendiysem başkalarına da aldırmadan rahat edemiyorum neden böyleyim ben :KK70:
aldıklarından alabilirim kuzum sen yanlış sektör desin alayım seni sigortacılık sektörüne hatta seninle oradan çalışmaya başlayabiliriz ikna kabiliyetin böyle iyiyse

aldıklarından alabilirim kuzum sen yanlış sektör desin alayım seni sigortacılık sektörüne hatta seninle oradan çalışmaya başlayabiliriz ikna kabiliyetin böyle iyiyse
Ay iyi mi ki ikna kabiliyetim :D Ama ben sevmem insanlarla uğraşmayı :D:D Bakma buradaki halime :D

Amaa halıları ben gördüm mü sanki kuzuuu :KK70:
Son zamanlarda fotoğraf olayını azcık aksatmış olabilirim ama bekleyin ne var ne yok paylaşıcam inşallah yakında! :KK70:

Çok güüzell canlı canlıda güle güle kullansın eniştee :-) Halılarını da merak etmiyor değiliz bilgine :D

Çok daraldım kızlar ya. Haftasonu bohça alışverişine çıktığımı söylemiştim çok bişey almamıştık ozmn. Daha önce nişan bohçası yapmadık düğünle nişanı tek seferde hallediyoruz. Bende annem laf eder bişey söyler vs kimsede görmesin die şimdiye kadar hiç çamaşır vs almadım. Haftasonuki alışverişimizde 2 sutyen takımı 1 i gelinliğin altına giymek için 1 atlet takımı 1 tane fantezi atlet takımı aldık 200 tl tutmuştu hepsi. Daha sora ben alıcaktım ihtiyaçları nişanlım parasını deyecekti. İş çıkışı avmye gitmiştim ordanda 350 tllik alışveriş yaptım 1 saten gecelik aldım 1 askılı sortlu takım 2 pijama takımı. Dünde yine iş çıkışı bi mağzadan 700 tl lik alışveriş yaptım ordanda yine evde giymelik 1 takım 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 parça şeklinde bir tane penye gecelik 1 jartiyer 1 sutyen takımı felan aldım toplam 1250 tutmuş oldu hepsi. Hemen bi itiraz laf edildi paramız yok çok gibisine. Daha üst baş hiç bişey alınmadı. Nişanlımın askerdeyken bi kavgalık işi vardı doktorla şikayetten davası var onla ilgilenmemiş ceza alıcak muhtemelen para cezası şimdi bari avukat tut dedim ona 3000 ödeyecek. Bizim orda en lüks kuaför 500 felan alıyor gelin başı vs burda pahallı. Ben daha uygun kuaför bulmuştum uzak gidilemiyor e dandik kuaförede gitmek istemedim düğünde yapılmıyor zaten sadece nikah kendisi pahalısı olsun yakın olsun dedi kuaför 950 ona laf oldu. Altın nişanda 2 bilezik 1 saat ve yüzükler takıldı düğünde de 3 bilezik 1 zincirli çerçeveli lira takılıcak set felan istemedim. Ama yüz görümlük vs hiç kendisinden teklif vs yok ben kendim söyleyince anca oluyor. Onu dedim yüz görümlüğü ne takacaksın vs ona laf ediyor ama para da yok zaten. Herşeyde para yok para yok bunaldım. Evin eşyası için görüşecem çalışıyor gidemiyorum haftasonunu beklemek zorundayım. Biyandan annemler sıkıştırıyor kına işini daha yapılacak çok şey var kimsede düzgün heveste yok herkes olsun bitsin derdinde bende bunaldım yaa :( doldum ağlıcam nerdeyse

pıçaklar da ciddi :)
Ay ne tartışmasıı noldu ki
bizim beraber çalıştığımız acenteler olur partnerler bunlarla mutabakat falan yaparız her neyse poliçe onayladım komisyon soruyorum kıza bu arada kuzenimde burda çalısıyor erkek kız buna asılıp duruyor herneyse skype kullanıyoruz şirket olarak ortak oradan yazdım kıza bu poliçenin komisyonu kaç sen kimsin dedi ben zeroglu deyince kız bi değişti muhattap olmak istemiyorumlar git başkasına sorlar sen bizim kuzenden kıskan beni bilmiyor kuzen olduğumuzu bende aradım kızdım siz işinizi yapmak zorundasınız kim olduğu sizi ilgilendirmez ordan zeroglunun kuzeni desem cevap verecek miydin dedim hıı evet demesin mi patronuna şikayet ettim kız bilmiyormuş yazışmaların ortak olduğunu kuzenime canımlar cicimler havada uçusuyor

Çok daraldım kızlar ya. Haftasonu bohça alışverişine çıktığımı söylemiştim çok bişey almamıştık ozmn. Daha önce nişan bohçası yapmadık düğünle nişanı tek seferde hallediyoruz. Bende annem laf eder bişey söyler vs kimsede görmesin die şimdiye kadar hiç çamaşır vs almadım. Haftasonuki alışverişimizde 2 sutyen takımı 1 i gelinliğin altına giymek için 1 atlet takımı 1 tane fantezi atlet takımı aldık 200 tl tutmuştu hepsi. Daha sora ben alıcaktım ihtiyaçları nişanlım parasını deyecekti. İş çıkışı avmye gitmiştim ordanda 350 tllik alışveriş yaptım 1 saten gecelik aldım 1 askılı sortlu takım 2 pijama takımı. Dünde yine iş çıkışı bi mağzadan 700 tl lik alışveriş yaptım ordanda yine evde giymelik 1 takım 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 parça şeklinde bir tane penye gecelik 1 jartiyer 1 sutyen takımı felan aldım toplam 1250 tutmuş oldu hepsi. Hemen bi itiraz laf edildi paramız yok çok gibisine. Daha üst baş hiç bişey alınmadı. Nişanlımın askerdeyken bi kavgalık işi vardı doktorla şikayetten davası var onla ilgilenmemiş ceza alıcak muhtemelen para cezası şimdi bari avukat tut dedim ona 3000 ödeyecek. Bizim orda en lüks kuaför 500 felan alıyor gelin başı vs burda pahallı. Ben daha uygun kuaför bulmuştum uzak gidilemiyor e dandik kuaförede gitmek istemedim düğünde yapılmıyor zaten sadece nikah kendisi pahalısı olsun yakın olsun dedi kuaför 950 ona laf oldu. Altın nişanda 2 bilezik 1 saat ve yüzükler takıldı düğünde de 3 bilezik 1 zincirli çerçeveli lira takılıcak set felan istemedim. Ama yüz görümlük vs hiç kendisinden teklif vs yok ben kendim söyleyince anca oluyor. Onu dedim yüz görümlüğü ne takacaksın vs ona laf ediyor ama para da yok zaten. Herşeyde para yok para yok bunaldım. Evin eşyası için görüşecem çalışıyor gidemiyorum haftasonunu beklemek zorundayım. Biyandan annemler sıkıştırıyor kına işini daha yapılacak çok şey var kimsede düzgün heveste yok herkes olsun bitsin derdinde bende bunaldım yaa :KK43: doldum ağlıcam nerdeyse

Peki sence gerçekten yokmu durumları, yoksa varda yapmıyorlarmı ?
Yani yoksa yoktur kuzu yanlış anlama ama bana çamaşır için harcadığın para çok geldi :KK64:ZAten eved giyeceğin şeyleri falan sen almıcakmısın çeyizine nedne onlar veriyor parasını ?
Takı işine de ben hiç girmedim durumları neyse onu yapsınlar dedim sende takılma takı işine bence ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Kuzucuum teşekkür ediyorum inşallah güle güle kullanır :KK70:
Hihihi halıı mııı geldiği saniye 3g ile bağlanıcam size :KK70: :KK70:
Söz ver ozaman :D

Çok daraldım kızlar ya. Haftasonu bohça alışverişine çıktığımı söylemiştim çok bişey almamıştık ozmn. Daha önce nişan bohçası yapmadık düğünle nişanı tek seferde hallediyoruz. Bende annem laf eder bişey söyler vs kimsede görmesin die şimdiye kadar hiç çamaşır vs almadım. Haftasonuki alışverişimizde 2 sutyen takımı 1 i gelinliğin altına giymek için 1 atlet takımı 1 tane fantezi atlet takımı aldık 200 tl tutmuştu hepsi. Daha sora ben alıcaktım ihtiyaçları nişanlım parasını deyecekti. İş çıkışı avmye gitmiştim ordanda 350 tllik alışveriş yaptım 1 saten gecelik aldım 1 askılı sortlu takım 2 pijama takımı. Dünde yine iş çıkışı bi mağzadan 700 tl lik alışveriş yaptım ordanda yine evde giymelik 1 takım 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 parça şeklinde bir tane penye gecelik 1 jartiyer 1 sutyen takımı felan aldım toplam 1250 tutmuş oldu hepsi. Hemen bi itiraz laf edildi paramız yok çok gibisine. Daha üst baş hiç bişey alınmadı. Nişanlımın askerdeyken bi kavgalık işi vardı doktorla şikayetten davası var onla ilgilenmemiş ceza alıcak muhtemelen para cezası şimdi bari avukat tut dedim ona 3000 ödeyecek. Bizim orda en lüks kuaför 500 felan alıyor gelin başı vs burda pahallı. Ben daha uygun kuaför bulmuştum uzak gidilemiyor e dandik kuaförede gitmek istemedim düğünde yapılmıyor zaten sadece nikah kendisi pahalısı olsun yakın olsun dedi kuaför 950 ona laf oldu. Altın nişanda 2 bilezik 1 saat ve yüzükler takıldı düğünde de 3 bilezik 1 zincirli çerçeveli lira takılıcak set felan istemedim. Ama yüz görümlük vs hiç kendisinden teklif vs yok ben kendim söyleyince anca oluyor. Onu dedim yüz görümlüğü ne takacaksın vs ona laf ediyor ama para da yok zaten. Herşeyde para yok para yok bunaldım. Evin eşyası için görüşecem çalışıyor gidemiyorum haftasonunu beklemek zorundayım. Biyandan annemler sıkıştırıyor kına işini daha yapılacak çok şey var kimsede düzgün heveste yok herkes olsun bitsin derdinde bende bunaldım yaa :KK43: doldum ağlıcam nerdeyse
kuzum içine sineni alman önemli ama çok tutmuş gibi geldi bana hadi kuaför normal ama ne bileyim belkide parça parça olduğu içindir ben zaten maddi konuları hiç konuşamadım ki sen iyi sormuşssun yüz görümlüğünü ne bileyim ben çok utanıyorum imkanı olsa kırmazdı seni herhalde birde şu mahmeme olayı falan masraflı ya belkide o yüzden söylemiştir biraz ferah olsa oda yapardı kuzucuğum

bizim beraber çalıştığımız acenteler olur partnerler bunlarla mutabakat falan yaparız her neyse poliçe onayladım komisyon soruyorum kıza bu arada kuzenimde burda çalısıyor erkek kız buna asılıp duruyor herneyse skype kullanıyoruz şirket olarak ortak oradan yazdım kıza bu poliçenin komisyonu kaç sen kimsin dedi ben zeroglu deyince kız bi değişti muhattap olmak istemiyorumlar git başkasına sorlar sen bizim kuzenden kıskan beni bilmiyor kuzen olduğumuzu bende aradım kızdım siz işinizi yapmak zorundasınız kim olduğu sizi ilgilendirmez ordan zeroglunun kuzeni desem cevap verecek miydin dedim hıı evet demesin mi patronuna şikayet ettim kız bilmiyormuş yazışmaların ortak olduğunu kuzenime canımlar cicimler havada uçusuyor
Ayy kız nasıl rezil olmuş ama bence çok eğlenceli :D:D

Back