2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahah çirkefe bağladık hemen :KK70:

Aa eevet lütfen aldıklarınızın kullanılmış halini görmek istiyoruz :KK70:
dün zaten yemek takımlarını kullanırken aklıma geldiniz kızlar :D okadar foto paylaştık şimdi bunları ben kullanıyorum. inş sizlerinde böyle olur diye dua etmiştim içimden sizlere :oops:

a eevet lütfen aldıklarınızın kullanılmış halini görmek istiyoruz :KK70:
Ayy o nasıl bir istektir ama ya hahahahah :D
dün zaten yemek takımlarını kullanırken aklıma geldiniz kızlar :KK70: okadar foto paylaştık şimdi bunları ben kullanıyorum. inş sizlerinde böyle olur diye dua etmiştim içimden sizlere :oops:
Yaaa ama sen ne tyatlı bi arkadaşsııııııın yerim seniiii :) :KK68:
İnşallah kuzucum, inşallah hepimiz huzurla kullanırız aldıklarımızı

dün zaten yemek takımlarını kullanırken aklıma geldiniz kızlar :KK70: okadar foto paylaştık şimdi bunları ben kullanıyorum. inş sizlerinde böyle olur diye dua etmiştim içimden sizlere :oops:
Ayy kuzum benim inşallah hepimiz çk mutlu huzurlu oluruz yuvalarımızda :KK19::KK19::KK36:
Ayy o nasıl bir istektir ama ya hahahahah :KK70:

Yaaa ama sen ne tyatlı bi arkadaşsııııııın yerim seniiii :) :KK68:
İnşallah kuzucum, inşallah hepimiz huzurla kullanırız aldıklarımızı
Hahaha çokmu fazla bir istek olduu :KK70:

tamam canım bende alayım evet granit alalım araştıralımda uygun güzel bulalım gerçi granitler pahalı ama olsun
Ben 125e aldımm :) Seramikten ucuza geldi :D
Amaan iyilikte yaramıyor daha fazla alma işte yeter bunlar :KK70:
Daha ne alıcam kız topa tuttunuz beni :D Zaten almayacaktım yeter bütün eksikler tamam tencere tava konusunda zaten :)
canım aldıkların çok güzel bunda sıkıntımız yokta hani burada dursan iyi olur :KK70:
Gözlerime inanamıyorum sen bana dur alma diyorsun :KK57::KK57: Dediğim gibi ama günlük yemek takımımla servis kepçelerimi aldım mı mutfak olayı kapanmıştır benim için :P
bırak ya boğuşssun kargocularla hayrette bişey
Bak nereye bağladı :D Kargo bana değildi cicim kaçırma orayı :D Başkasına yolladım ben onu :D Ayrıca çok enteresan ama benim bıçaklar kuryede şu an geliyor :D
dahada ne kadar olacaksa cık cık cık
Yetti bitti işte tutmayın beni topa :D Tam ideal miktarda :63:
hahah çirkefe bağladık hemen :KK70:

Aa eevet lütfen aldıklarınızın kullanılmış halini görmek istiyoruz :KK70:
Ayy kullanılmış hal diyoe yaa :D Size söz en yağlıu yemekleri yaptıktan sonra tenceremin halini çekip koyucam :D:D
Ayy delii tabi onca zaman hep beraber seçtik karar verdik, sana her şey bizi hatırlatıyorr :KK75:

Hahaha çokmu fazla bir istek olduu :KK70:
Hahah fazla değil de oldukça farklı oldu diyelim kuzu :D
Ayy saat bugün gelecek sanırım, dağıtımdaymış şuan . Çok heyecanlıyım :D Nişanlıma da söylemeden aldım kızdığı için. İnşallah güzeldir yakından da

Ben 125e aldımm :) Seramikten ucuza geldi :KK70:

Daha ne alıcam kız topa tuttunuz beni :KK70: Zaten almayacaktım yeter bütün eksikler tamam tencere tava konusunda zaten :)

Gözlerime inanamıyorum sen bana dur alma diyorsun :KK57::KK57: Dediğim gibi ama günlük yemek takımımla servis kepçelerimi aldım mı mutfak olayı kapanmıştır benim için :p

Bak nereye bağladı :KK70: Kargo bana değildi cicim kaçırma orayı :KK70: Başkasına yolladım ben onu :KK70: Ayrıca çok enteresan ama benim bıçaklar kuryede şu an geliyor :KK70:

Yetti bitti işte tutmayın beni topa :KK70: Tam ideal miktarda :63:

Ayy kullanılmış hal diyoe yaa :KK70: Size söz en yağlıu yemekleri yaptıktan sonra tenceremin halini çekip koyucam :KK70::KK70:

Ayy delii tabi onca zaman hep beraber seçtik karar verdik, sana her şey bizi hatırlatıyorr :KK75:

Hahaha napıyım senin yağlı tencerelerini yemek takımlarını göster :D:D

Hahah fazla değil de oldukça farklı oldu diyelim kuzu :KK70:
Ayy saat bugün gelecek sanırım, dağıtımdaymış şuan . Çok heyecanlıyım :KK70: Nişanlıma da söylemeden aldım kızdığı için. İnşallah güzeldir yakından da

Hahaha farklıyımdır farkımı farkedin :D
Ay inşallah güzeldir kuzu ya fotoğrafını istiyoruz kullanmadan önce :D:D:D

Ben 125e aldımm :) Seramikten ucuza geldi :KK70:

Daha ne alıcam kız topa tuttunuz beni :KK70: Zaten almayacaktım yeter bütün eksikler tamam tencere tava konusunda zaten :)

Gözlerime inanamıyorum sen bana dur alma diyorsun :KK57::KK57: Dediğim gibi ama günlük yemek takımımla servis kepçelerimi aldım mı mutfak olayı kapanmıştır benim için :p

Bak nereye bağladı :KK70: Kargo bana değildi cicim kaçırma orayı :KK70: Başkasına yolladım ben onu :KK70: Ayrıca çok enteresan ama benim bıçaklar kuryede şu an geliyor :KK70:

Yetti bitti işte tutmayın beni topa :KK70: Tam ideal miktarda :63:

Ayy kullanılmış hal diyoe yaa :KK70: Size söz en yağlıu yemekleri yaptıktan sonra tenceremin halini çekip koyucam :KK70::KK70:

bende granit alacağım valla çok iyi almışssın 125 e bende bakıyorum işte bıçakları kesin alıyorum ayın birini bekliyorum bide tencere alırım

ay teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inş :)

canım aldıkların çok güzel bunda sıkıntımız yokta hani burada dursan iyi olur :KK70:

biz gece geç geldiğimizden dün akşam anca atabildim canım bende 2 makina yıkadım :KK70: berber yapınca sıkıntı olmuyor zaten. ben eve erken gittim. eşim yapma bişi yat dinlen beraber yaparız dedi ama ben kıyamadım bitsin istedim hepsi :KK70:
bu akşamki menün ne banada bişi lazım:KK70:
:D :D kabak almıştık onu yapıcam ben bugün :)

Hahaha napıyım senin yağlı tencerelerini yemek takımlarını göster :KK70::KK70:

Hahaha farklıyımdır farkımı farkedin :KK70:
Ay inşallah güzeldir kuzu ya fotoğrafını istiyoruz kullanmadan önce :KK70::KK70::KK70:
Hahah tamam kullanmadan önce çekicem. Bi de her sene yenilicem fotoları kullanımının 1. senesi -2.senesi 3.senesi diye ömrüm yettikçe :D :D :D

Kızlaar bi konuda daha size bişey danışıcam Perde yaptırıyorum oturma odasına. Ben pek anlamıyorum bu perde işinden. Haftasonu perde seçtim en altta stor dibinde boncuk olacak üzerine uzun krem tül perde yanlarınada mor yine aynı tülden perde şeklinde seçtim. Oturma odasına koltuk takımımın 3lüsü mor diğer sandalye ve koltuklar hardal olacağı için kanatları mor renk seçtim ama boncuk vs bişey yaptırmadım. Sizce kötümü seçim yaptım. Simdilerde tülün yanarına kadife fonlar görüyorum dahamı ağır olurdu öyle ?
kuzu bende güneşlik yerine stor yaptırmıştım alta ama boncul koymadık zaten tülün altında kalıyo gerek yok bence tek başına olsa tamam ama

Hahaha napıyım senin yağlı tencerelerini yemek takımlarını göster :KK70::KK70:
Tencereme laf söyletmem :D
Ay şaka maka yemek takımım var be ahahha :D
bende granit alacağım valla çok iyi almışssın 125 e bende bakıyorum işte bıçakları kesin alıyorum ayın birini bekliyorum bide tencere alırım
Al kuzucum valla :) Granit de dün kampanyası bitmiş olabilir ama yine de bi araştır esseyi sen, n11de de 150ye görmüştüm sanırım.
:KK70: :KK70: kabak almıştık onu yapıcam ben bugün :)
Mücver yapsana miss :P

Back