2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çıkartırsın kuzum ya sende o ışık var rahat ol @Conchiglia dediği gibi mantık aynı

@greenandblue nerelerde bilen var mı?
Ay öylemi dersin inşallah kuzu :D
Hiç bilmiyorum valla geçen benimde aklıma gelmişti unuttum sormayı
Ay vallahi şaka gibi kuzu yaa. Son 15 nedir . Nasıll oldu aklım almıyo :KK70:

Hahah :d Kuzu ben de sendenim sanırım. Napıam hiç bilmiyorum, ortaya karışık bişiler çıakcak elbet. Bol bol annemi aricam mutfaktan o kesin! :KK70:
Ya ben geçen gün bulaşık makinasının saatini ayarlayamadım düşün bende durumun vahimliğini :D

hallederiz kuzu herkes bildiğini söyleyiverir :KK70:
Elbirliğiyle doyururuz karnımızı ozaman :D

Ay öylemi dersin inşallah kuzu :KK70:

Ya ben geçen gün bulaşık makinasının saatini ayarlayamadım düşün bende durumun vahimliğini :KK70:

Elbirliğiyle doyururuz karnımızı ozaman :KK70:
:D :D aynen öyleee

Ay öylemi dersin inşallah kuzu :KK70:

Ya ben geçen gün bulaşık makinasının saatini ayarlayamadım düşün bende durumun vahimliğini :KK70:

Elbirliğiyle doyururuz karnımızı ozaman :KK70:
canım inan bana yemek kolay halledersin zaten yalnız kaldığında daha iyi yapıyorsun bizde destek atarız sana burdan

canım inan bana yemek kolay halledersin zaten yalnız kaldığında daha iyi yapıyorsun bizde destek atarız sana burdan
Düdüklü tenceremin içinden pratik yemek tarifleri çıktı hem anneme dedim bunlar anlamış benim birşey bilmediğimi yardım olsun diye koymuşlar :D:D

Üzülme ya adam bana bi saat makinayı anlattı ben neremle dinlediysem makinayı her seferinde tesadüfen çalıştırıyorum biliyomusun hahahah :D
Gel nasıl yapıyosun diye çağırıyo annemler mutfak dizerken beni. Valla anne bilmiyorum bi yerlere basın o çalışır dedim hahaha :D Sonra gittim rastgele oraya bastım buraya bastım çalıştı yine :D Hep aynı olay yani :D :D

Üzülme ya adam bana bi saat makinayı anlattı ben neremle dinlediysem makinayı her seferinde tesadüfen çalıştırıyorum biliyomusun hahahah :KK70:
Gel nasıl yapıyosun diye çağırıyo annemler mutfak dizerken beni. Valla anne bilmiyorum bi yerlere basın o çalışır dedim hahaha :KK70: Sonra gittim rastgele oraya bastım buraya bastım çalıştı yine :KK70: Hep aynı olay yani :KK70: :KK70:

HAha hiç güleceğim yoktu rastgelemi çalışıyor :D:D Ya adamlar kurarken ben yoktum dinleyemedim işte ben :D
Buarada linensten aldığım kırık olan mumluğu yollamışlar biliyormusun hemde stokta yok die aradıkları günden önce :D

Düdüklü tenceremin içinden pratik yemek tarifleri çıktı hem anneme dedim bunlar anlamış benim birşey bilmediğimi yardım olsun diye koymuşlar :KK70::KK70:
haha düşünceli davranış tebrikler düdüklüye

Üzülme ya adam bana bi saat makinayı anlattı ben neremle dinlediysem makinayı her seferinde tesadüfen çalıştırıyorum biliyomusun hahahah :KK70:
Gel nasıl yapıyosun diye çağırıyo annemler mutfak dizerken beni. Valla anne bilmiyorum bi yerlere basın o çalışır dedim hahaha :KK70: Sonra gittim rastgele oraya bastım buraya bastım çalıştı yine :KK70: Hep aynı olay yani :KK70: :KK70:
bayıldım bu makina çalıştırma taktiğine bi şekilde oluyor demek ki

Ay hangi tasarım kuzu ne tasarımı ben açım algım kapandı :KK70:

Ayy kurabiyeler kabaklar :KK37: Geliyim mi özledim izmiri :KK70:
canım mavi sürahi

Olsuun sarı koltuğa bende otururuz :KK200: Senin koltukların da çok güzel hemm :)

Ay vallahi kafa gitmiş :KK70: Trpst Trpst kuzucum şoklara falan da gönderilebilir yakında ben sana haber veririm. Hem başka başka ciciler de gelcek :)
şok var yakında hehe onu takip ederim bende bu arada tencere bakıyorum mavi granit ama istediğim tonda mavi yok gri mi alsam

şok var yakında hehe onu takip ederim bende bu arada tencere bakıyorum mavi granit ama istediğim tonda mavi yok gri mi alsam
Bilemedim ki kuzu sen zaten renkli seramik almadın mı, ben graniti daha böyle ciddi duruşlu istedim havalı olsun mutfağımda diye :D

HAha hiç güleceğim yoktu rastgelemi çalışıyor :KK70::KK70: Ya adamlar kurarken ben yoktum dinleyemedim işte ben :KK70:
Buarada linensten aldığım kırık olan mumluğu yollamışlar biliyormusun hemde stokta yok die aradıkları günden önce :KK70:
HAha evet makina beni anladı galibaa yardım ediyoo :D
Aaa ciddi miii, ay sen onların fotosunu koymadın canlı halşyle amaa aşk olsuuuun :D
Evet evet kızu anlayışlı çıktı sağolsun :D :D
Kızlaaar bakin albümde ne vaaar. Fiyat etiketi de bulacaksınız ama ona çok sevindirik oldum ya hahah :D

haha düşünceli davranış tebrikler düdüklüye

canım mavi sürahi

Evet sağolsunlar çok düşünceliler :D

HAha evet makina beni anladı galibaa yardım ediyoo :KK70:
Aaa ciddi miii, ay sen onların fotosunu koymadın canlı halşyle amaa aşk olsuuuun :KK70:

Evet evet kızu anlayışlı çıktı sağolsun :KK70: :KK70:
Kızlaaar bakin albümde ne vaaar. Fiyat etiketi de bulacaksınız ama ona çok sevindirik oldum ya hahah :KK70:

Bak baak sanki sen herşeyi paylaşıyorsun henüz halılarını görmedik hatırlatırım :D
Haftaya size bir sürü fotoğraf getiricem :-)

Bak baak sanki sen herşeyi paylaşıyorsun henüz halılarını görmedik hatırlatırım :KK70:
Haftaya size bir sürü fotoğraf getiricem :-)

Amaa halıları ben gördüm mü sanki kuzuuu :D
Son zamanlarda fotoğraf olayını azcık aksatmış olabilirim ama bekleyin ne var ne yok paylaşıcam inşallah yakında! :D

Mrs Pink Mrs Pink Güle güle kullansınn. Şimdi sen saati o kadara mı aldıın, yoksa o kadardan indi mi? Benim şeker iyice düşmüş kafa çalışmayı durdurdu :D

HAha evet makina beni anladı galibaa yardım ediyoo :KK70:
Aaa ciddi miii, ay sen onların fotosunu koymadın canlı halşyle amaa aşk olsuuuun :KK70:

Evet evet kızu anlayışlı çıktı sağolsun :KK70: :KK70:
Kızlaaar bakin albümde ne vaaar. Fiyat etiketi de bulacaksınız ama ona çok sevindirik oldum ya hahah :KK70:
ooo çok güzelmiş :) güle güle kullansın damat bey :D

Back