2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: :KK70: aaa kuzu yemek işi nasıl gidiyo
bende sana onu sorucaktım canım :) yemek konusunda ben zorlanmam bi şekilde karnımızı doyururuz da. evi toplamak çamaşır ütü falan zor geliyor bana :D tatil dönüşü dün ilk defa işten çıktım gitim işte. valizdeki çamaşırlarımızı falan yıkadım. etrafı toparladım bir makarna bir çorba yaptım :D öyle geçiştirdik dünü :D bakalım bugün netcez :D sende durum nasıl

bende sana onu sorucaktım canım :) yemek konusunda ben zorlanmam bi şekilde karnımızı doyururuz da. evi toplamak çamaşır ütü falan zor geliyor bana :KK70: tatil dönüşü dün ilk defa işten çıktım gitim işte. valizdeki çamaşırlarımızı falan yıkadım. etrafı toparladım bir makarna bir çorba yaptım :KK70: öyle geçiştirdik dünü :KK70: bakalım bugün netcez :KK70: sende durum nasıl
çok tatlısınız ya bende mutfak işleri zorlamaz ama temizlik dedi mi canımı alıyor nasıldı ilk çamaşırlarınızı yıkamak:KK70::KK70:

Ayy çok eğlenceli bak bu hafta kargoculara çekmikrdim biraz da mobilyacıya çemkireyim. Bu arada kargocular mum olmuş annem çok şaşırmış :KK70: Buyrun ayakta kalmayın kusura bakmayın beklettik sizi burada. Diğer öküz tartıya koyun onlar! Sesi öküz biri olarak hayal edin. 4 adet eşşek gibi koliyi oradan oraya taşıdık -_-

Ben hala inanamıyorum :KK70:

Değil mi amaa, ben de sarısından bulayım madem :KK70:

Ya köşe her eve uyuyor bir şekilde aslında biliyor musun? Diyorum ya 3 ayrı ev değişti, hepsine de cuk oturdu. Ama zevkine uymuyorsa da alınmayabilir. Herkes yanyana oturmak zorunda gibi oluyor onda işte. Bi de tam köşesi ölü nokta :KK70:

Napalım bak şimdi, gerekliyi söyle, eğer gereksiz dediğin aldıklarımız arasındaysa hiç ses etme :KK70:

Ya ama annemde 10 katı var bunun resmen. Çok mu şimdi, ben anneme almayalım dedim al bu kadar az tencereyle olmaz dedi. Hem küçücükler ablası sığar ya :KK43: Olmadı ek kiler dolabı alır bir rafı tencereyle doldururum :KK70:

Kuzu siz iki kişi olacaksınız çalışan insnlarsınız birde ne kadar yemek yapıcaksın yani 10 çeşitmi :D

Yaaa bak ben bile almışım onu hiç yakıştı mı curlygirl curlygirl :KK70: a101deyken kaçırmayacaktın kızartma önemli :p

Sen de benim granitten alsana granit kardeşi olalım hem çok güzel :p Allahım bişeyi beğendim mi yedi sülaleme aldırma huyum var :KK70: Bi blender beğendim, arkadaşıma bir anlattım o aldı, o arkadaşlarına anlattı onlar alacak, bu böyle yayılır gider :KK70:

Benim de tavam yok pek :KK70: Bi granit bi seramik bi de sahanlar var

bende sana onu sorucaktım canım :) yemek konusunda ben zorlanmam bi şekilde karnımızı doyururuz da. evi toplamak çamaşır ütü falan zor geliyor bana :KK70: tatil dönüşü dün ilk defa işten çıktım gitim işte. valizdeki çamaşırlarımızı falan yıkadım. etrafı toparladım bir makarna bir çorba yaptım :KK70: öyle geçiştirdik dünü :KK70: bakalım bugün netcez :KK70: sende durum nasıl

Sen doğrusun yapmışsın ozaman almamakla :D
Ay ne tatlısın ya ev hanımıda olmuş bak :KK19:
Katılıyorum kuzu çok tencere almamak lazımmış :KK70:
Auralee Auralee duydunmu bak :rolleyes:
canım benim işte hepsi albümde olanlar kadar başka bişeyim yok inan nasıl yetişecek korkuyorum
Şartlar el verdiğince hızlandır canım bitmiyor çünkü :-)
Haha bende de öyle oldu kolileri bi açtım birsürü tava . Ben o an verdim valla anneme 1 ya da 2 tane .
Gereksiz yani. Yerde vardı ama napim o kadar tavayı ben o kullansım madem.
Arkadaşım evlendikten sonra hep aynı tencereyle aynı tavayı kullanıp duruyorum ne kadar gereksizmiş demişti :KK70:

kıyamam ya senin niye böyle oldu anlamadım 4 adet koli 65tl kargo gelmedi bir türlü yani saçmaladılar zırvaladılar
iyi yapmışsın ver gitsin ne gerek var :-)

Ayy hayret vallahi nasıl olmuş da insan gibi davranabilmişler. Geç olmuş biraz ama ona da şükür :KK70:

Sen yine de alırken temkinli ol kuzucum bazen o ek kiler dolabını koyacak yer bile olmuyor yani. Hele yeni ev falan tutarsanız zaten imkansız gibi :KK70:
Bi önce tuttuğumuz eve istinaden böyle konuşuyorum malum :KK70: :)))
Ay deme olumlu düşün ama ya :D O kadarcık tencere sığmazsa ne sığacak :D
canım esseden alacaktım sona nolduysa almadım :KK70: en kısa zamanda almalıyım. buarada evimin sokağının başında a101 var :KK70: artık yetişemedim bitti gibi şeyler söylemeyeceğim hihii :KK70:
Al kuzu şart ya onlar.
canım benim işte hepsi albümde olanlar kadar başka bişeyim yok inan nasıl yetişecek korkuyorum

kıyamam ya senin niye böyle oldu anlamadım 4 adet koli 65tl kargo gelmedi bir türlü yani saçmaladılar zırvaladılar
Ya benim bile bitti bak birden bitiveriyor anlamıyorsun :D Sıkıntı yapma, geçen ay yetişmeyecek diye ağlanıyordum burada :D O kargo da halloldu ya, karşı tarafa problemsiz gitmiş çok şükür. Ama adamın tavrı çok kötüydü onu şikayet ettim yine de.
:KK70: :KK70: aaa kuzu yemek işi nasıl gidiyo
Dertler değişti tabi :D
Auralee Auralee 160 tlye aldım demiştin bıçakları kuzum bulamadım ya
http://urun.n11.com/bicak-setleri/emsan-matriks-7-prc-bicak-seti-P41925441
Kuzucum buradan aldım. N11de yeni üyelik aç 11tl indirim kuponu veriyor, ben hep farklı üyelikten alıyroum :D Bu defa da annem adına açtım :P Satıcı da çok ilgili

çok tatlısınız ya bende mutfak işleri zorlamaz ama temizlik dedi mi canımı alıyor nasıldı ilk çamaşırlarınızı yıkamak:KK70::KK70:
temizlik zor iş kesinlikle :D ben bi kaç sene ailemden ayrı yaşadım oyüzden belkide mutfağı dert etmiyorum. eşimde öyle ayrı yaşamaya alışık olduğundan yemek sorun edecek biri değil. ne bulsa yer :D çamaşır yıkama konusu en rahatı atıyorsun düğmeye basıyorsun hihiih :D ama çıkartıp asmak büyük dert :D
Ay deme olumlu düşün ama ya :KK70: O kadarcık tencere sığmazsa ne sığacak :KK70:

Al kuzu şart ya onlar.

Ya benim bile bitti bak birden bitiveriyor anlamıyorsun :KK70: Sıkıntı yapma, geçen ay yetişmeyecek diye ağlanıyordum burada :KK70: O kargo da halloldu ya, karşı tarafa problemsiz gitmiş çok şükür. Ama adamın tavrı çok kötüydü onu şikayet ettim yine de.

Dertler değişti tabi :KK70:

Kuzucum buradan aldım. N11de yeni üyelik aç 11tl indirim kuponu veriyor, ben hep farklı üyelikten alıyroum :KK70: Bu defa da annem adına açtım :p Satıcı da çok ilgili
aynen dertler anında değişti :D

canım senin resimleri yeni gördüm çok güzelsiniz yaa sizz maşalah herşey çok güzel olmuş

Pratik yemek tarifi dedin mi devreye girebilirim bak he :P Unutmayın şurada her gün yemek yapması gereken bir insan evladı var aranızda :D
Kuzu siz iki kişi olacaksınız çalışan insnlarsınız birde ne kadar yemek yapıcaksın yani 10 çeşitmi :KK70:
Misafiri severim :D
Karışmayın çeyizime kızım ya para verdim ben onlara hepsi güzel :D Ayrıca cidden çok tencerem yok ki niye öyle dediniz şimdi :KK57:
Bu kadar işte :oops:He bi de miniminicik çelik sahan var annem zorla aldırdı onu da.

Eklentiler

• 25965496107537119643.jpg
    25965496107537119643.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Emsan-Cera-Moni-Elma-Seramik-Tencere-Seti-Dekupe.jpg
    Emsan-Cera-Moni-Elma-Seramik-Tencere-Seti-Dekupe.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMAG0864.jpg
    IMAG0864.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20150804-WA0005.jpg
    IMG-20150804-WA0005.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 34
Ben gelir gelmez o valizdekileri yıkamıştım baya 3 makine yıkadım :D evide aynı gün beraber temizledik dip köşe iyi oldu zaten akşamdan akşama gidiyoruz ya dağılmıyo pek ama o ütü işi harbiden yordu beni bi anda yapiim bitsin dedim, iş bölümü biraz değişik oldu o asıp topluyo ama ütü bende:D bende iki gündür yemek yapıyorum işte basit şeyler ilk gün taze fasülye ve pilav yapmıştım, dünde tavuk çorba yaptım bi de her masamın fotoğrafını çekiyorum bir ilerleme olurmu bakalım :D

Ben gelir gelmez o valizdekileri yıkamıştım baya 3 makine yıkadım :KK70: evide aynı gün beraber temizledik dip köşe iyi oldu zaten akşamdan akşama gidiyoruz ya dağılmıyo pek ama o ütü işi harbiden yordu beni bi anda yapiim bitsin dedim, iş bölümü biraz değişik oldu o asıp topluyo ama ütü bende:KK70: bende iki gündür yemek yapıyorum işte basit şeyler ilk gün taze fasülye ve pilav yapmıştım, dünde tavuk çorba yaptım bi de her masamın fotoğrafını çekiyorum bir ilerleme olurmu bakalım :KK70:
Maşallah ya iş bölümü olayı iyiymiş tuttum :)

Ay deme olumlu düşün ama ya :KK70: O kadarcık tencere sığmazsa ne sığacak :KK70:

Al kuzu şart ya onlar.

Ya benim bile bitti bak birden bitiveriyor anlamıyorsun :KK70: Sıkıntı yapma, geçen ay yetişmeyecek diye ağlanıyordum burada :KK70: O kargo da halloldu ya, karşı tarafa problemsiz gitmiş çok şükür. Ama adamın tavrı çok kötüydü onu şikayet ettim yine de.

Kuzucum buradan aldım. N11de yeni üyelik aç 11tl indirim kuponu veriyor, ben hep farklı üyelikten alıyroum :KK70: Bu defa da annem adına açtım :p Satıcı da çok ilgili
tamam canım bende alayım evet granit alalım araştıralımda uygun güzel bulalım gerçi granitler pahalı ama olsun

temizlik zor iş kesinlikle :KK70: ben bi kaç sene ailemden ayrı yaşadım oyüzden belkide mutfağı dert etmiyorum. eşimde öyle ayrı yaşamaya alışık olduğundan yemek sorun edecek biri değil. ne bulsa yer :KK70: çamaşır yıkama konusu en rahatı atıyorsun düğmeye basıyorsun hihiih :KK70: ama çıkartıp asmak büyük dert :KK70:

aynen dertler anında değişti :KK70:
canım bende mutfakla uğraşmayı severim yemek olsun hepsini yaparım ama temizlik üşeniyorum o çamaşırları asmakta hep itici gelmiştir kıyamam ya ne güzel evi var işten çıkınca gidiyor ev hanımıda olurmuş kariyer kadınıda:nazar:

Ben gelir gelmez o valizdekileri yıkamıştım baya 3 makine yıkadım :KK70: evide aynı gün beraber temizledik dip köşe iyi oldu zaten akşamdan akşama gidiyoruz ya dağılmıyo pek ama o ütü işi harbiden yordu beni bi anda yapiim bitsin dedim, iş bölümü biraz değişik oldu o asıp topluyo ama ütü bende:KK70: bende iki gündür yemek yapıyorum işte basit şeyler ilk gün taze fasülye ve pilav yapmıştım, dünde tavuk çorba yaptım bi de her masamın fotoğrafını çekiyorum bir ilerleme olurmu bakalım :KK70:
ya siz çok tatlısınız ama ne güzel beraberde yapıyorsunuz masanın fotoğraflarını çekmekte iyiymiş:KK70::KK70:

Pratik yemek tarifi dedin mi devreye girebilirim bak he :p Unutmayın şurada her gün yemek yapması gereken bir insan evladı var aranızda :KK70:

Misafiri severim :KK70:
Karışmayın çeyizime kızım ya para verdim ben onlara hepsi güzel :KK70: Ayrıca cidden çok tencerem yok ki niye öyle dediniz şimdi :KK57:
Bu kadar işte :oops:He bi de miniminicik çelik sahan var annem zorla aldırdı onu da.

Amaan iyilikte yaramıyor daha fazla alma işte yeter bunlar :D

Al kuzu şart ya onlar.

ahahha aynen :D

Kızlaar bi konuda daha size bişey danışıcam Perde yaptırıyorum oturma odasına. Ben pek anlamıyorum bu perde işinden. Haftasonu perde seçtim en altta stor dibinde boncuk olacak üzerine uzun krem tül perde yanlarınada mor yine aynı tülden perde şeklinde seçtim. Oturma odasına koltuk takımımın 3lüsü mor diğer sandalye ve koltuklar hardal olacağı için kanatları mor renk seçtim ama boncuk vs bişey yaptırmadım. Sizce kötümü seçim yaptım. Simdilerde tülün yanarına kadife fonlar görüyorum dahamı ağır olurdu öyle ?

canım senin resimleri yeni gördüm çok güzelsiniz yaa sizz maşalah herşey çok güzel olmuş
ay teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inş :)
Pratik yemek tarifi dedin mi devreye girebilirim bak he :p Unutmayın şurada her gün yemek yapması gereken bir insan evladı var aranızda :KK70:

Karışmayın çeyizime kızım ya para verdim ben onlara hepsi güzel :KK70: Ayrıca cidden çok tencerem yok ki niye öyle dediniz şimdi :KK57:
canım aldıkların çok güzel bunda sıkıntımız yokta hani burada dursan iyi olur :D
biz gece geç geldiğimizden dün akşam anca atabildim canım bende 2 makina yıkadım :D berber yapınca sıkıntı olmuyor zaten. ben eve erken gittim. eşim yapma bişi yat dinlen beraber yaparız dedi ama ben kıyamadım bitsin istedim hepsi :D
bu akşamki menün ne banada bişi lazım:D

dahada ne kadar olacaksa cık cık cık

Back