- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
bende buradayım dişçiye gittim geldim diş temizliği falan bakım çalışmalarına başladım:)nerede bu millett![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende buradayım dişçiye gittim geldim diş temizliği falan bakım çalışmalarına başladım:)nerede bu millett![]()
Siz kaç öncesinden aldınız bir de dimi şaka gibi ya ödeme yaptınızmı ?Haha kesinlikle
Nişanlı bey mobilyacılarla savaştı da biraz, çarşamba getiriyoruz demişler. Ay artık gelsin lütfen inşallah bi aksilik çıkmazz :
Benimde gitmem gerek fırsat bulupbende buradayım dişçiye gittim geldim diş temizliği falan bakım çalışmalarına başladım:)
Tabi kii ödeme bitti çoktan. Şaka gibi gerçektenn. İnşallah daha fazla sürünmez yaSiz kaç öncesinden aldınız bir de dimi şaka gibi ya ödeme yaptınızmı ?
Ayy aynı şey geçiyor aklımdan ne zamandır ama bi ayarlayamadım. Hatta az önce kliniği arayayım dedim randevu için ama yine bıraktım öylebende buradayım dişçiye gittim geldim diş temizliği falan bakım çalışmalarına başladım:)
İhihi yine yalnız değilim bir konuda dahaBenimde gitmem gerek fırsat bulup![]()
İşte ödemeninin bir kısmını teslimat sonrasına bırakmanız gerekiyordu ben hiçbir şeyi teslim almadan tamamını ödemedim kuzu adamlar parasını aldı nasılsa ondan uzatıyorlarTabi kii ödeme bitti çoktan. Şaka gibi gerçektenn. İnşallah daha fazla sürünmez ya
Kesinlikle öyle bir tek bunlarda öyle bişley yaptık bizde ama o da emcburen. Çünkü ödemeye çooook önce başlamıştık ve ağırdan alıyorduk hiçbişey belli olmadığı için. E süre uzayınca önce ödemeyi tamamlamak gerekti mecburenİşte ödemeninin bir kısmını teslimat sonrasına bırakmanız gerekiyordu ben hiçbir şeyi teslim almadan tamamını ödemedim kuzu adamlar parasını aldı nasılsa ondan uzatıyorlar
Benimde gitmem gerek fırsat bulup![]()
ikinizde kımıldayın ve gidin gülümsemesi güzel gelinler istiyoruz :)Ayy aynı şey geçiyor aklımdan ne zamandır ama bi ayarlayamadım. Hatta az önce kliniği arayayım dedim randevu için ama yine bıraktım öyle![]()
Napalım kuzu inşallah çarşamba gelirKesinlikle öyle bir tek bunlarda öyle bişley yaptık bizde ama o da emcburen. Çünkü ödemeye çooook önce başlamıştık ve ağırdan alıyorduk hiçbişey belli olmadığı için. E süre uzayınca önce ödemeyi tamamlamak gerekti mecburen![]()
o yüzdende salladılar para bekleselerdi nasıl göndereceklerdiKesinlikle öyle bir tek bunlarda öyle bişley yaptık bizde ama o da emcburen. Çünkü ödemeye çooook önce başlamıştık ve ağırdan alıyorduk hiçbişey belli olmadığı için. E süre uzayınca önce ödemeyi tamamlamak gerekti mecburen![]()
Ayyy hala yok ki benim gelin çiçeğim yaaNapalım kuzu inşallah çarşamba gelirgelin çiçeğinn ne alemde aklıma geldikçe soruyorum
![]()
16 eylül@blisss sizin düğün tarihi ne zamandı?
Ayyy hala yok ki benim gelin çiçeğim yaa![]()
Off valla ara ara sen hatırlatıyosun işte yoksa ben unutuyorum resmen o olayıAaa ne zaman almayı düşünüyorsuun
Araştır vaktin varsa nasıl birşey istediğin kesinmiOff valla ara ara sen hatırlatıyosun işte yoksa ben unutuyorum resmen o olayı
Of acaba hemen bi internet sitesidnen sipariş falan mı versem ya napsam ki
azıcık kalmış çoookk heyecanlı16 eylül
Aaa ne zaman almayı düşünüyorsuun
Hoff o bile kesin değilAraştır vaktin varsa nasıl birşey istediğin kesinmi
Evet çok az kaldı şaka giibiiiazıcık kalmış çoookk heyecanlı
Hoff o bile kesin değil
Ay ben çok sona kaldım resmen ya. Taçda az çok nasıl bişey istediğimi biliyorum sadece o kadar. Gerçi pembeli bişey olur zaten benim çiçek de ama![]()
Ben de orayı kurcalıyordum şimdi. Bi yandan da instagramı tabiiEvet çok az kaldı şaka giibiii
http://www.gelinbuketcisi.com/index.php?route=product/category&path=59 buraya bak kuzucurlygirl burdan almıştı