2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tabi kii ödeme bitti çoktan. Şaka gibi gerçektenn. İnşallah daha fazla sürünmez ya
İşte ödemeninin bir kısmını teslimat sonrasına bırakmanız gerekiyordu ben hiçbir şeyi teslim almadan tamamını ödemedim kuzu adamlar parasını aldı nasılsa ondan uzatıyorlar

İşte ödemeninin bir kısmını teslimat sonrasına bırakmanız gerekiyordu ben hiçbir şeyi teslim almadan tamamını ödemedim kuzu adamlar parasını aldı nasılsa ondan uzatıyorlar
Kesinlikle öyle bir tek bunlarda öyle bişley yaptık bizde ama o da emcburen. Çünkü ödemeye çooook önce başlamıştık ve ağırdan alıyorduk hiçbişey belli olmadığı için. E süre uzayınca önce ödemeyi tamamlamak gerekti mecburen :(

Benimde gitmem gerek fırsat bulup :KK17:

Ayy aynı şey geçiyor aklımdan ne zamandır ama bi ayarlayamadım. Hatta az önce kliniği arayayım dedim randevu için ama yine bıraktım öyle :KK70:
ikinizde kımıldayın ve gidin gülümsemesi güzel gelinler istiyoruz :)
bende bugun hallettim iyi oldu zaten yüz bölgesi için lazere başlamıştım çok rahat kaşlar sıkıntı yinede tavsiye ederim yaptırmak isteyen varsa

Kesinlikle öyle bir tek bunlarda öyle bişley yaptık bizde ama o da emcburen. Çünkü ödemeye çooook önce başlamıştık ve ağırdan alıyorduk hiçbişey belli olmadığı için. E süre uzayınca önce ödemeyi tamamlamak gerekti mecburen :KK43:
Napalım kuzu inşallah çarşamba gelir :( gelin çiçeğinn ne alemde aklıma geldikçe soruyorum :D

Kesinlikle öyle bir tek bunlarda öyle bişley yaptık bizde ama o da emcburen. Çünkü ödemeye çooook önce başlamıştık ve ağırdan alıyorduk hiçbişey belli olmadığı için. E süre uzayınca önce ödemeyi tamamlamak gerekti mecburen :KK43:
o yüzdende salladılar para bekleselerdi nasıl göndereceklerdi:( ama sizin içinde iyi olmuş önceden başlayıp bitirmek

Back