cnm fatura olmadığı için maalesef bişey yapamayız zaten ordaki kadınada uyuz olmuştum
İnşallah kavuşursunuz canım :) bende eş durumu tayini bekliyorum :)Amin nikahı falan yaptık bir de tayin isteyeceğiz dua et sende bana ... Hamilenin duası çabuk kabul olur derler:)) tayin işimiz olursa hemen düğün yapacak yoksa seneye kadar devam beklemeye
İnşallah kavuşursunuz canım :) bende eş durumu tayini bekliyorum :)Amin nikahı falan yaptık bir de tayin isteyeceğiz dua et sende bana ... Hamilenin duası çabuk kabul olur derler:)) tayin işimiz olursa hemen düğün yapacak yoksa seneye kadar devam beklemeye
Günaydın kuzuu hani bizde görsek yaGünaydın kızlarr. Sinirli bi giriş oldu ama ben de yeni cicilerle geldim bugünMisafir takımımı aldım sonunda.
Kuzucum sorma haftasonu yine pert oldum. Şu an dayak yemiş gibi ağrıyo her yanım.
Kuzucum sorma haftasonu yine pert oldum. Şu an dayak yemiş gibi ağrıyo her yanım.
Salonun koltukları hala gelmedi ayın 10undaydı güya teslimat ama 17si oldu bugün de yok. Her güna arıyoruz sıkıldım gerçekten. Bu hafta gelecek güya ama umudum da yok ne yalan söyleyeyim. Duvar kağıdını değiştirmiştim haftasonu onları yaptık perdeler zaten tamam ama mutfağın storu takılmadı daha falan filan.
Açıkçası kafam durmuş vaziyette ne yaptığımı da bilmiyorum öyle gecikti durdu herşey senin anlayacağın
Albümdee :) Tabaklar pek belli olmuyor, eve gelince fotoğrafını çeker koyarım, başından beri istediğim modeldi, hep pahalıydı böyle yakalayınca kaptım hemen. Ekmek kutusunu da aldım sarı ara ara yok, dedim mavi de sarıya uyuverir artıkGünaydın kuzuu hani bizde görsek ya
Kuzu yetişir ama ya en en kötü ihtimalle balayından dönene kadar aileler yerleştirir onları eve. Dert etme sen stresten sivilceler pörtlemesinKuzucum sorma haftasonu yine pert oldum. Şu an dayak yemiş gibi ağrıyo her yanım.
Salonun koltukları hala gelmedi ayın 10undaydı güya teslimat ama 17si oldu bugün de yok. Her güna arıyoruz sıkıldım gerçekten. Bu hafta gelecek güya ama umudum da yok ne yalan söyleyeyim. Duvar kağıdını değiştirmiştim haftasonu onları yaptık perdeler zaten tamam ama mutfağın storu takılmadı daha falan filan.
Açıkçası kafam durmuş vaziyette ne yaptığımı da bilmiyorum öyle gecikti durdu herşey senin anlayacağın
Ayy ekmek kutusuna bayıldım çok cicii, yyemek takımının desenleri belli olmuyor ama şekil olarak çok şık kuzu güle güle kullan hepsini indirimli yakalamışsın tebrik ederimAlbümdee :) Tabaklar pek belli olmuyor, eve gelince fotoğrafını çeker koyarım, başından beri istediğim modeldi, hep pahalıydı böyle yakalayınca kaptım hemen. Ekmek kutusunu da aldım sarı ara ara yok, dedim mavi de sarıya uyuverir artık
Kuzu yetişir ama ya en en kötü ihtimalle balayından dönene kadar aileler yerleştirir onları eve. Dert etme sen stresten sivilceler pörtlemesin
Gerçekten sinir hastası ediyorlar . Bugün gelmez de bari bu hafta içi bi gün gelse diye dua ediyorum artıkAh şu mobilyacılar insanı sinir hastası ediyorBir tarih veriyorsan uy ona işte dimi inşallah gelir bugün
Yerleştirmeye başlamadın mı hiç peki ? Duvar kağıdını görelimmmii
Ya o en kötü ihtimal kısmı benim canımı sıkıyo işte ben biraz anormalim biliyosunKuzu yetişir ama ya en en kötü ihtimalle balayından dönene kadar aileler yerleştirir onları eve. Dert etme sen stresten sivilceler pörtlemesin
aa kimler gelmiş hemde yalnızda değil hayırlı olsun canım ne güzel maşallahMerhaba kızlar:) evliliğim çok güzel gidiyo herşey yolunda çok şükür :) az çok nişanlılık dönemimin sorunlarını biliyodun evlenince hiç biri kalmadı çok şükür:))
Evimizi aldık eşyalarımızı yerleştirdik kızlar hiç dert etmeyin nasıl olacak die herşey oluyo bi şekilde. Eksiklerim hala var tabi ki ama zamanla tamamlanıyo herşey :)
En önemlisi de artık 2kişilik yaşıyorum :) bi susam tanemiz var inşallah sağlıkla kucağıma alırım:))
Gerçekten sinir hastası ediyorlar . Bugün gelmez de bari bu hafta içi bi gün gelse diye dua ediyorum artık
Kuzucum ya suyum çıktığı için fotoğraf akşama kaldıı ve salon karanlık oldu ışığı yok da hala
O yüzden foto yok
Ama bidahakine aydınlık aydınlık çekiciim bu hafta mutlaka gidicem yine zaten :)
Ya o en kötü ihtimal kısmı benim canımı sıkıyo işte ben biraz anormalim biliyosunHerşeye benim elim değsin istiyorum canım çıkacak olsa da. Olamzsa öyle olur ama bunu hiiiç istemiyorum ben
günaydın kızlar bende güzel haberlerle geldim 26sında tanışmaya geliyorlar netlik kazandı dün beraberdik annesinin doğum günüymüş söyledi dedim hediye alalım sonra çanta aldım ben akşam aradı teşekkür etti konuştuk artık uzatma lütfen gelelim bu hafta dedi bu hafta benim kardeşim tatilde o gelsin dedim 26 sında geliyorlar
Kuzucuum hayırlı olsu yaa çok sevindiiiim :) Çok iyi olmuş bu gerçekten. Gelsinler artık biz bile buralarda tarihin netleşmesini bekliyoruz ne zamandırgünaydın kızlar bende güzel haberlerle geldim 26sında tanışmaya geliyorlar netlik kazandı dün beraberdik annesinin doğum günüymüş söyledi dedim hediye alalım sonra çanta aldım ben akşam aradı teşekkür etti konuştuk artık uzatma lütfen gelelim bu hafta dedi bu hafta benim kardeşim tatilde o gelsin dedim 26 sında geliyorlar
Yaa o değil dee 18 gün kaldı resmen yaaaaHmm peki madem bekleriz kuzucum eve gideceksin nasılsa artık sürekli
Hergün arayın bunaltın getirsinler bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?