Zaman geldi çattı çok garip duygular içerisindeyimYaa o değil dee 18 gün kaldı resmen yaaaaTatile de 20
Ayy kuzucum yaa bunlar olmazsa olmaz herhalde artık öyle düşünüyorum.. Neyse zarflarını da hazır et madem alır almaz işe koyulursun hiçbişicik olmaz.Kızlarr bende c.tesi davetiyelerimi aldım arka planı pudraydı annem teslim aldı akşam bir gördüm beyaz arkaapklan bazı yerlerinde boya sürülmüş gibi pembelikler var şok oldu aradım adamı tabi hemen adam özür diledi yeniden basalım düzeltip ya da paranızı iade edelim dedi yeniden basılacak c.tesi alıcam yine uzadı yani davetiye işi
Perdelerim geldi salonun fonunu kısa kesmişler yatak odasındaki fonlar yanlarda toplanacaktı onlar için parçalarını getirmemişler sinir oldum hafta içi gelecekler tekrar aksilikler peşimi bırakmadı
Ben deee... İnanamıyorum hala ya ne zaman dank edecek acaba ne gariş bi hismiş buuuZaman geldi çattı çok garip duygular içerisindeyim
Kenarlarında platin çizgi var sadece. Hiç desen yok :)) Teşekkür ederim ben de çok beğendimm :)Ayy ekmek kutusuna bayıldım çok cicii, yyemek takımının desenleri belli olmuyor ama şekil olarak çok şık kuzu güle güle kullan hepsini indirimli yakalamışsın tebrik ederim
Ya olsun dönünce sen yine istediğin düzene getir canım ev senin sonuçta :)Ya o en kötü ihtimal kısmı benim canımı sıkıyo işte ben biraz anormalim biliyosunHerşeye benim elim değsin istiyorum canım çıkacak olsa da. Olamzsa öyle olur ama bunu hiiiç istemiyorum ben
Ooo büyük haberler varmışş, hadi hayırlısı olsun artık kuzu :)günaydın kızlar bende güzel haberlerle geldim 26sında tanışmaya geliyorlar netlik kazandı dün beraberdik annesinin doğum günüymüş söyledi dedim hediye alalım sonra çanta aldım ben akşam aradı teşekkür etti konuştuk artık uzatma lütfen gelelim bu hafta dedi bu hafta benim kardeşim tatilde o gelsin dedim 26 sında geliyorlar
Ayy kuzucum yaa bunlar olmazsa olmaz herhalde artık öyle düşünüyorum.. Neyse zarflarını da hazır et madem alır almaz işe koyulursun hiçbişicik olmaz.
Perdede benim de başıma aynısı gelmişti. Salon fonu kısaydı yanlarda toplanınca havada kalıyordu resmen ama pay ırakmış Allahtan aldım geri götürdüm oayı açtı falan dün taktık olmuş çok şükür. Tüllerde ben yerde sürünsün istemiştim ama :) Anca yere ulaşır cinstenler mesela ama ne yaoayım artık.
Senin fonların da payı vardır mutlaka değil mi halledersin onları diğer fonunda eksiğini alırsın gayet kolay bi iş o. Can sıkıyor tabii orası ayrı
Ben deee... İnanamıyorum hala ya ne zaman dank edecek acaba ne gariş bi hismiş buuu
Oh iyi bari hepsini çözüme kavuşturmuşsun zaten misler gibi :)Kuzucum geri gönderdim kısa olan fonu payla olacak iş değil baya baya kısa çünkü bakalım hepsini bir tekrar getirecekler.
Zarfları da hallettim hafta içi gelecek.
Bana hep hüzünlü tarafı dank ediyor ya
Oh iyi bari hepsini çözüme kavuşturmuşsun zaten misler gibi :)
Ayy benim bir de storun ucunu düz yapmış adam bak o geldi aklıma. Geri göndersem 15-20 gün sürecekti ben de bıraktım artık ne yapayım. Halılar var bi de bak, ne pahalılar ya hala gıcık oluyorum. Bu hafta içi gelecek onlar da inşallah.
@math27 Ay daha dün gibi evlenmiştiniz bebek haberleri de almaya başladıkk :)) Sağlıkla kucağınıza akın inşallah
YEKTA61 Sinir oluyorum böyle haksızlıklara ya of bugün ben de zaten sürat kargo savaşı veriyorum bu kadar berbat olamazlar herhalde. Bir daha da kalkıp onlarla bir şey göndermem kimseye. Kesin hasarlı gidecek gönderdiklerim ben de bi daha kıyameti koparıcam.
Canım çok sevindim adına çok güzel geçer inş . Hemencik zamanda geçergünaydın kızlar bende güzel haberlerle geldim 26sında tanışmaya geliyorlar netlik kazandı dün beraberdik annesinin doğum günüymüş söyledi dedim hediye alalım sonra çanta aldım ben akşam aradı teşekkür etti konuştuk artık uzatma lütfen gelelim bu hafta dedi bu hafta benim kardeşim tatilde o gelsin dedim 26 sında geliyorlar
Kızlarr bende c.tesi davetiyelerimi aldım arka planı pudraydı annem teslim aldı akşam bir gördüm beyaz arkaapklan bazı yerlerinde boya sürülmüş gibi pembelikler var şok oldu aradım adamı tabi hemen adam özür diledi yeniden basalım düzeltip ya da paranızı iade edelim dedi yeniden basılacak c.tesi alıcam yine uzadı yani davetiye işi
Perdelerim geldi salonun fonunu kısa kesmişler yatak odasındaki fonlar yanlarda toplanacaktı onlar için parçalarını getirmemişler sinir oldum hafta içi gelecekler tekrar aksilikler peşimi bırakmadı
Ayy görmediniz yaa ben bu ara baya mahcubum size karşıBu hafta fotoğrafa boğucam ama sizi hazırmısınızBakalım şimdilik çözüldü gibi duruyor
Aman 15-20 günse hiç gönderme zaten kuzu.. Biz senin halılarını görmüşmüydükk ya hatırlamıyorum
Off korkulu rüyam resmen. Ben şikayetçi oldum da umarım mağdur olmam yani elimde patlayacak yoksasanada geçmiş olsun kuzu. Bu kargocuların çoğunda sorun var benimde kargomu kaybetmişlerdi hala uğraşıyorum sonuçlanmadı
Her zamanAyy görmediniz yaa ben bu ara baya mahcubum size karşıBu hafta fotoğrafa boğucam ama sizi hazırmısınız
Çoğu yer satana kadar işte sonrasında ilgilenmiyor sözünü tutmuyorsanada geçmiş olsun kuzu. Bu kargocuların çoğunda sorun var benimde kargomu kaybetmişlerdi hala uğraşıyorum sonuçlanmadı
Canım çok sevindim adına çok güzel geçer inş . Hemencik zamanda geçer
çoğu oluyor böyle sıkıntılar ceremesini biz çekiyoruz satış yaparken kesin getiricez diyolar falanca gün. Ama maalesef
Ayy görmediniz yaa ben bu ara baya mahcubum size karşıBu hafta fotoğrafa boğucam ama sizi hazırmısınız
tatlımm güle güle kullan cicilerini çok güzeller bende ekmek kutuna bayıldım nerden aldın :)Kenarlarında platin çizgi var sadece. Hiç desen yok :)) Teşekkür ederim ben de çok beğendimm :)
Ya olsun dönünce sen yine istediğin düzene getir canım ev senin sonuçta :)
Ooo büyük haberler varmışş, hadi hayırlısı olsun artık kuzu :)
Vardır tabi, de sor bakalım model isimlerini biliyomuyum ?Aaa çok ayıp ama nette de yokmu fotoğrafıı
Teşekkür ederim canım :) Benim hep aklımdaydı aslında, bernardodan yemek takımı alınca diğer ürünlerde %30 indirim oluyor, ben de hemen kaptım fırsat biliptatlımm güle güle kullan cicilerini çok güzeller bende ekmek kutuna bayıldım nerden aldın :)
İnşallah siz de Canım yaa.. Bir seneyi daha kaldiramam gibi geliyor artık. Ayrılıktan bittinnİnşallah kavuşursunuz canım :) bende eş durumu tayini bekliyorum :)
Bir de onu internetten bulabildiğimi yükledim ufak değişiklikler olabilir ya birebirini bulamadımtatlımm güle güle kullan cicilerini çok güzeller bende ekmek kutuna bayıldım nerden aldın :)
Hahah inanmıyorum ya sen böyle değildin çok değiştinVardır tabi, de sor bakalım model isimlerini biliyomuyum ?
Ay ben hiç böyle değildiiim baksana ne hallere düştüm
Hahah gerçekten çok kınadım kendimi, bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorum ve her şeyi kalem kalem bildirip fotoğraflıyorumHahah inanmıyorum ya sen böyle değildin çok değiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?