- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
haksızlık etme albüme baktım bir çok eksik tamam damatlık kolay canım :)Bizim daha damatlığımız yokkk
Senden daha vahim durumdayım bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haksızlık etme albüme baktım bir çok eksik tamam damatlık kolay canım :)Bizim daha damatlığımız yokkk
Evet kuzucum tam da öyle oluyorbiri bitiyor hopp diğeri başlıyor bu arada bende dün biraz alışverş yaptım yemek takımımı falan aldım ve biraz tencere:)
yarın gelecek albüme koyarım inşallah ilk kez bu kadar büyük alışveriş yaptım:)
Aaa daha almadınız mıı, e alın artık ne zaman alıcaksınızBizim daha damatlığımız yokkk
sağol canım ben bakınıyordum nerden başlasam diye dün pasta standı almaya girdim bi baktım herseyi aldım çıktım bu kadar çabuk seçeceğimi kendimden beklemiyordum doğrusu yarın gelirde inşallah koyarım yorumları bekliyorum:)Evet kuzucum tam da öyle oluyor
Oh çok iyi yapmışsın artık almalıydın geç bile kaldın
Güle güle kullan , yarın fotoğrafları bekliyoruz :)
İçime su serptin şuan gerçektenhaksızlık etme albüme baktım bir çok eksik tamam damatlık kolay canım :)
Aaa daha almadınız mıı, e alın artık ne zaman alıcaksınız
Olsun bizim de damat ayakkabımız olmadığı gibi 1. odaya hala hiçbişey almadık meselaa. Diğer parçalı eksikleri saymaya girişmiyorum hiç![]()
Haha bazen öyle oluyor ama iyi olmuş işte kırk kez düşüneceğine alıp çıkmak çok daha rahatlatıcı olmuştur.sağol canım ben bakınıyordum nerden başlasam diye dün pasta standı almaya girdim bi baktım herseyi aldım çıktım bu kadar çabuk seçeceğimi kendimden beklemiyordum doğrusu yarın gelirde inşallah koyarım yorumları bekliyorum:)
Ne alacağınız belliydi zaten dert etme kuzucum mağazaya girmeye bakar seninki de :)İçime su serptin şuan gerçektenEksik listesinde hep birşeyler durunca insanın hiçbir şeyi yok gibi geliyor.
Buarada senin aldıklarını da dört gözle bekliyoruzz netet fotoğrafı yokmuu ?
Önümüzde ki hafta alıcaz inşallahAyakkabı basit kuzu yaa, ayrıca boş odaya eve girdikten sonra da alabilrisiiin
Ne alacağınız belliydi zaten dert etme kuzucum mağazaya girmeye bakar seninki de :)
Yaa ben de öyle dedim aslında ama bu sefer de nişanlım millet gelir gider sonra onla mı uğraşalım boş durmasın dedi. Bu akşam bi bakıcam gidip. Uygun fiyatlı bişey alayım dedim ne kadar kullanılacağı belli olmaz neticede. En uygun bunları buldum
Şu ikisine baktım akşam maviyi alabiliriz belki, bari o odada kirlendi etti derdi olmasın diye sarıyı 2. plana attım sanırımhttps://www.evgor.com.tr/belcika-kose-takimi
https://www.evgor.com.tr/nevada-fitilli-yesil-kose-takimi
Ben de ondan yanayım, mavi olsun istiyordum bi de o oda zaten :)e
İnşallah dediğin gibi olur girdiğimiz gibi alırız
Maviye bayıldımm kuzum ya sarıdan daha güzel bence
Hayır belli değil işte sadece model belli kafamızdaBen de ondan yanayım, mavi olsun istiyordum bi de o oda zaten :)
Akşama hallolur inşallah .
Ayrıca alırsınız tabii zaten nerden alacağınız belli değilmiydi
Aaa ben belli sanıyorduum, neyse olsun bi olmaz da 2-3 mağaza girmeyle çözülür o işHayır belli değil işte sadece model belli kafamızda
Mavi çok huzur veriyor eminim çok güzel olur kuzum
Bende öyle düşnüyorum bakalım göriiciizAaa ben belli sanıyorduum, neyse olsun bi olmaz da 2-3 mağaza girmeyle çözülür o iş![]()
canım inan bende hiç bişey yok yani biizm evlilik süresi uzamaz en fazla 6 ay sonra diyeyim ki sen herseyini tamamladın damatlık kolay olurİçime su serptin şuan gerçektenEksik listesinde hep birşeyler durunca insanın hiçbir şeyi yok gibi geliyor.
Buarada senin aldıklarını da dört gözle bekliyoruzz netet fotoğrafı yokmuu ?
Önümüzde ki hafta alıcaz inşallahAyakkabı basit kuzu yaa, ayrıca boş odaya eve girdikten sonra da alabilrisiiin
bu bir harika öyleyse bir kısmı geliyor:)Haha bazen öyle oluyor ama iyi olmuş işte kırk kez düşüneceğine alıp çıkmak çok daha rahatlatıcı olmuştur.
Aa fotoğraf yorumlamak bizim işimiz sen gotoğraftan haber ver yeter ki yarın![]()
Uzamasın zaten canım eşya bir şekilde halloluyor merak etme.canım inan bende hiç bişey yok yani biizm evlilik süresi uzamaz en fazla 6 ay sonra diyeyim ki sen herseyini tamamladın damatlık kolay olur
malesef hepsinin fotosu yok olanları koyayım ama dur koyuyorum
bu bir harika öyleyse bir kısmı geliyor:)
Beni izlemen gerekiyor kuzu göremiyorummkoydum kızlar yemek takımım ve düdüklüm yok nette birde tencerelerin sapı çaydanlığın sapıyla aynı renk çelik olanlar gold rengi bu varmış nette
Beni de izlemen gerek kuzucum , göremedik :)koydum kızlar yemek takımım ve düdüklüm yok nette birde tencerelerin sapı çaydanlığın sapıyla aynı renk çelik olanlar gold rengi bu varmış nette
Ooh aynı fikirler gelince pek bi seviniyorumMrs Pink mavi köşe takımı diyorum tabikide
Beni izlemen gerekiyor kuzu göremiyorumm
izledim kuzucuklar aynen bende çok seviniyorum maviyi al kuşum:)Beni de izlemen gerek kuzucum , göremedik :)
Ooh aynı fikirler gelince pek bi seviniyorum![]()
Hepsi çok şık pasta takımımız aynıizledim kuzucuklar aynen bende çok seviniyorum maviyi al kuşum:)