2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oo zaman çok çabuk geçer, zaten 1 ay hiçbir şey değil yaa. Biz 7 mayıs düşünüyoruz ama yer bulamazsak falan tarihler geri alınabilir biraz daha :)
Ayy ben göremiyorum fotoğraflarda baktım ama :) Sen şu sarı rengi seven kızsın dimiiiii :))))
Ta kendisi Üyelik değişimi oldu birazcık
Sizin hazırlıklar iyi gidiyor ya eviniz bile hazır :)
Amaa çok tatlıı bu ya bunun bile sarısını nasıl buldun
Hehehe ben bulmadım annem bulmuş fotoğrafını attı

Oo zaman çok çabuk geçer, zaten 1 ay hiçbir şey değil yaa. Biz 7 mayıs düşünüyoruz ama yer bulamazsak falan tarihler geri alınabilir biraz daha :)

Evet işte o yüzden pek anlamıyorum ve zamanım yok hiçbişeye haftaya hfta içi bohça için çıkıcaz annemle işte o kadar :) diğer haftada sözlüm gelcek :) hayırlısı olsun canım netleşir inş hemen :)

Ta kendisi Üyelik değişimi oldu birazcık

sarı dan tanıdım valla hhehehehe

seninki ne zamanaydı kuzuu. Ahh ahh ben bu durmlara gelenme kadr neler çektim az çok biliyorsunuz. İstanbula geldikten sora ancak nişanlılığımı yaşadım. Evlilik hazırlığıda işte evi tutunca şekillenmeye başladı evi tutmadan hiçbişey olmuyorr

Yaa şaka mı çok tatlııı :))
Teşekkür ederim canımm

Araba süpeer Ama arkasına meleğimi aldım cennete gidiyorum yazdırmazsanız o araba bir hiç ben söyleyeyim de

HAhahah sultanımı aldım hükümet kurmaya gidiyorum nasıl ?

Ohh başlıyor heyecanlar :) Yüzükleri aldınız mıı ?
Vallahi o kadar zaman geçti aradan ama hatırladın helal olsun
Evet gerçekten çok zor oldu ama sabrının mükafatını alıyorsun inşallah :) Çok güzel olacak inşallah her şey.
Bizimki 7 mayıs civarı olacak inşallah, ay sonu kesinleşir, 3 ay sonra da tarih alırız nikah için :)
HAhahah sultanımı aldım hükümet kurmaya gidiyorum nasıl ?
Bu da değerlendirilebilir :)

Sen çok beğendiysen sen yaz olmadı türetiriz sana bak mesela evimin kadını çocuklarımın anası olmaya gidiyorum

Teşekkür ederim kuzuuu aklına bizimki kadar iyi yazı gelirse söyle ama nolur

İnşallah tatlımm sneinde herşey gönlünce olurrr

Teşekkür ederim kuzuuu aklına bizimki kadar iyi yazı gelirse söyle ama nolur
Ayy Auralee için buldum ama senin için biraz daha düşünücem üzgünüm.
Sarı sahanımı aldım, yumurta kırmaya gidiyorum çok orjinal olmaz mı?
Kuzu ama istersen "Sarı sahanımı aldım çilekli turtama yumurta kırıcam" diye de düzenlenebilir

alemsiniz hatunlaaar

Ohh başlıyor heyecanlar :) Yüzükleri aldınız mıı ?
Vallahi o kadar zaman geçti aradan ama hatırladın helal olsun

Yok canım sözlüm geldiğinde bakıcaz işte yüzüklere falan :) Hatırladım yaa sarı sarı kimin yâri en güzelii benim sarı

Haahaha bende en az bunun kadar iyi birşey bulmalıyım şimdi arabaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…