çok şekermiş canımmmm çok beğendimm peki arkasına söz yazıcakmısınızzİnşallah canımm
Eki Görüntüle 1599857 bu olacak canım bizim ki
Amaa çok tatlıı bu ya bunun bile sarısını nasıl buldun
Hahaha tabiki hayıır hatta süslemesi bile çok az olacakçok şekermiş canımmmm çok beğendimm peki arkasına söz yazıcakmısınızz
Oo zaman çok çabuk geçer, zaten 1 ay hiçbir şey değil yaa. Biz 7 mayıs düşünüyoruz ama yer bulamazsak falan tarihler geri alınabilir biraz daha :)Sizin de tam net değil yani :) Hayırlısı olsun canım ya geç olsun da güç olmasın aceleye gerek yok sindire sindire :))
Evet bizde 6 eylül inşallah aslında çok var gibi ama bende ehliyet işlerine girdim hafta içi işteyim haftasonu kursta hemencik geçicek yani o yüzden sanki her gün yarın nişanım varmış gibiyim :)
Ta kendisiAyy ben göremiyorum fotoğraflarda baktım ama :) Sen şu sarı rengi seven kızsın dimiiiii :))))
Sizin hazırlıklar iyi gidiyor ya eviniz bile hazır :)24 ekim cnm
Hehehe ben bulmadım annem bulmuş fotoğrafını attıAmaa çok tatlıı bu ya bunun bile sarısını nasıl buldun
Araba süpeerHahaha tabiki hayıır hatta süslemesi bile çok az olacak
Oo zaman çok çabuk geçer, zaten 1 ay hiçbir şey değil yaa. Biz 7 mayıs düşünüyoruz ama yer bulamazsak falan tarihler geri alınabilir biraz daha :)
Ta kendisiÜyelik değişimi oldu birazcık
seninki ne zamanaydı kuzuu. Ahh ahh ben bu durmlara gelenme kadr neler çektim az çok biliyorsunuz. İstanbula geldikten sora ancak nişanlılığımı yaşadım. Evlilik hazırlığıda işte evi tutunca şekillenmeye başladı evi tutmadan hiçbişey olmuyorrOo zaman çok çabuk geçer, zaten 1 ay hiçbir şey değil yaa. Biz 7 mayıs düşünüyoruz ama yer bulamazsak falan tarihler geri alınabilir biraz daha :)
Sizin hazırlıklar iyi gidiyor ya eviniz bile hazır :)
Hehehe ben bulmadım annem bulmuş fotoğrafını attı
Teşekkür ederim canımmYaa şaka mı çok tatlııı :))
Oo zaman çok çabuk geçer, zaten 1 ay hiçbir şey değil yaa. Biz 7 mayıs düşünüyoruz ama yer bulamazsak falan tarihler geri alınabilir biraz daha :)
Sizin hazırlıklar iyi gidiyor ya eviniz bile hazır :)
Hehehe ben bulmadım annem bulmuş fotoğrafını attı
Araba süpeerAma arkasına meleğimi aldım cennete gidiyorum yazdırmazsanız o araba bir hiç ben söyleyeyim de
Ohh başlıyor heyecanlar :) Yüzükleri aldınız mıı ?Evet işte o yüzden pek anlamıyorum ve zamanım yok hiçbişeye haftaya hfta içi bohça için çıkıcaz annemle işte o kadar :) diğer haftada sözlüm gelcek :) hayırlısı olsun canım netleşir inş hemen :)
sarı dan tanıdım valla hhehehehe
Evet gerçekten çok zor oldu ama sabrının mükafatını alıyorsun inşallah :) Çok güzel olacak inşallah her şey.seninki ne zamanaydı kuzuu. Ahh ahh ben bu durmlara gelenme kadr neler çektim az çok biliyorsunuz. İstanbula geldikten sora ancak nişanlılığımı yaşadım. Evlilik hazırlığıda işte evi tutunca şekillenmeye başladı evi tutmadan hiçbişey olmuyorr
Bu da değerlendirilebilir :)HAhahah sultanımı aldım hükümet kurmaya gidiyorum nasıl ?
Sen çok beğendiysen sen yaz olmadı türetiriz sana bak mesela evimin kadını çocuklarımın anası olmaya gidiyorumOhh başlıyor heyecanlar :) Yüzükleri aldınız mıı ?
Vallahi o kadar zaman geçti aradan ama hatırladın helal olsun
Evet gerçekten çok zor oldu ama sabrının mükafatını alıyorsun inşallah :) Çok güzel olacak inşallah her şey.
Bizimki 7 mayıs civarı olacak inşallah, ay sonu kesinleşir, 3 ay sonra da tarih alırız nikah için :)
Bu da değerlendirilebilir :)
Ayy melek ol sen boşver onuSen çok beğendiysen sen yaz olmadı türetiriz sana bak mesela evimin kadını çocuklarımın anası olmaya gidiyorum
Ayyy yerler bunlarıı çok tatlılaaarKızlar sarılı sahanlarımı da görebilirsiniz albümde
Vuhuu Allahıım tabiki de ben buna bayılırım! Çok güzelmiş bu kuzuu :)Arkasına yazı türetmeme gerek kalmadı siz zaten o işi çözmüşsünüz hahaha :d
Hihih çok tatlı minnoşlarımAyyy yerler bunlarıı çok tatlılaaar
Vuhuu Allahıım tabiki de ben buna bayılırım! Çok güzelmiş bu kuzuu :)Arkasına yazı türetmeme gerek kalmadı siz zaten o işi çözmüşsünüz hahaha :d
Ayyy yerler bunlarıı çok tatlılaaar
Ohh başlıyor heyecanlar :) Yüzükleri aldınız mıı ?
Evet gerçekten çok zor oldu ama sabrının mükafatını alıyorsun inşallah :) Çok güzel olacak inşallah her şey.
Bizimki 7 mayıs civarı olacak inşallah, ay sonu kesinleşir, 3 ay sonra da tarih alırız nikah için :)
Bu da değerlendirilebilir :)
AyyTeşekkür ederim kuzuuu aklına bizimki kadar iyi yazı gelirse söyle ama nolur
alemsiniz hatunlaaarAyyAuralee için buldum ama senin için biraz daha düşünücem üzgünüm.
Sarı sahanımı aldım, yumurta kırmaya gidiyorum çok orjinal olmaz mı?
Kuzu ama istersen "Sarı sahanımı aldım çilekli turtama yumurta kırıcam" diye de düzenlenebilir
Ohh başlıyor heyecanlar :) Yüzükleri aldınız mıı ?
Haahaha bende en az bunun kadar iyi birşey bulmalıyım şimdi arabayaAyyAuralee için buldum ama senin için biraz daha düşünücem üzgünüm.
Sarı sahanımı aldım, yumurta kırmaya gidiyorum çok orjinal olmaz mı?
Kuzu ama istersen "Sarı sahanımı aldım çilekli turtama yumurta kırıcam" diye de düzenlenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?