• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaar ne diyosunuuuz?

Eklentiler

• 2015-Dağınık-Gelin-Saçı-Modelleri-Wedding-Bridal-Hairstyles-13-150x150.jpg
    2015-Dağınık-Gelin-Saçı-Modelleri-Wedding-Bridal-Hairstyles-13-150x150.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 38
  • 458210.png
    458210.png
    741,2 KB · Görüntüleme: 45

Eklentiler

• upload_2015-8-6_13-34-5.png
    upload_2015-8-6_13-34-5.png
    583,2 KB · Görüntüleme: 85
Evet çok güzelmiş de karman çorman bişey yapmasınlar bunu isteyince? :KK70: :KK70: :KK70:
Hem dağınık hem toplu gibi aslında ideal :KK70:

Haha o da olur ama sahan daha orjinal bence bi düşün sen onu :p :KK70: :KK70:
Ay tamam yumurta kadar romantik değil :KK70:
Orya Orya
Evet ya insanın fikri değişiyor. Biz düz altın alacaktık aslında, sonra bakarken tek taşıma uyumlu yine düz bi model beğendik aklımız onda kaldı hep. Bir de çok ince alyans istemedik ikimiz de böyle ilk heves olunca, beyaz altın, içi ve kenar hattı altın bi alyans seçtik en sonunda. Kutuyu açıp açıp bakıyordum her gün :KK70:

Evet ya insanın fikri değişiyor. Biz düz altın alacaktık aslında, sonra bakarken tek taşıma uyumlu yine düz bi model beğendik aklımız onda kaldı hep. Bir de çok ince alyans istemedik ikimiz de böyle ilk heves olunca, beyaz altın, içi ve kenar hattı altın bi alyans seçtik en sonunda. Kutuyu açıp açıp bakıyordum her gün :KK70:
Anaaam benim hikayemin aynısı bu hahaha :D
Ben de klasik alyanslardan almak istemiştim sarı. Denedik ve tektaşımla olmadıı. Sanra şimdiki cancağızımı aldık. Ay eve gidene kadar yolda bile açıp açıp baktım, yüzümde saftrik bir sırıtışla dolaşıyodum :D :D

Evet gerçekten korkunç daha basit birşey olmalı
Aman yaaa dur bi soriym ben kuaföre onun tipinden anlarım yapıp yapamayacağını hahah :D
Yaparım deyişine göre değişiyor durum çünkü :D
Ama bunu istesem hemen yaparlar eminim ki! Gıcık oluyorum ya reziller :D

Eklentiler

• images (6).jpg
    images (6).jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 165
Aman yaaa dur bi soriym ben kuaföre onun tipinden anlarım yapıp yapamayacağını hahah :KK70:
Yaparım deyişine göre değişiyor durum çünkü :KK70:
Ama bunu istesem hemen yaparlar eminim ki! Gıcık oluyorum ya reziller :KK70:
Allahım gözlerime inanamıyorum şuan :D Bunu yaptırrr :KK70::KK70::KK70:

Ay tamam yumurta kadar romantik değil :KK70:
Orya Orya

Evet o yüzden bakmadım bende aklıma var bişeyler tabi ama kesin bi kararım yok seçtiğim gün alıcam işte :))

kızlar merhaba ;
aranıza yeni katılanlardanım merakla okuyorum yazdıklarınızı takip ediyorum ancak albümlerinizi göremiyorum :KK43: neden olabilir acaba ?

kızlar merhaba ;
aranıza yeni katılanlardanım merakla okuyorum yazdıklarınızı takip ediyorum ancak albümlerinizi göremiyorum :KK43: neden olabilir acaba ?
hoşgeldin tatlımm. takipleşmek gerekiyor canım izledim seni sende beni izle oşekilde görebilirsin

Back