Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkini çok beğendim kesinlikle bu tarz olmalıKızlaar ne diyosunuuuz?
"Ben sarı sarı kimin yarı" yazıcamAyyAuralee için buldum ama senin için biraz daha düşünücem üzgünüm.
Sarı sahanımı aldım, yumurta kırmaya gidiyorum çok orjinal olmaz mı?
Kuzu ama istersen "Sarı sahanımı aldım çilekli turtama yumurta kırıcam" diye de düzenlenebilir![]()
Sana da yaratalım bir şeyleralemsiniz hatunlaaar
Model var mı kafanda :)Yok canım sözlüm geldiğinde bakıcaz işte yüzüklere falan :) Hatırladım yaa sarı sarı kimin yâri en güzelii benim sarı![]()
![]()
![]()
Yumurta kadar romantik olamaz hiç biriHaahaha bende en az bunun kadar iyi birşey bulmalıyım şimdi arabaya![]()
Evet çok güzelmiş de karman çorman bişey yapmasınlar bunu isteyince?İlkini çok beğendim kesinlikle bu tarz olmalı
Haha o da olur ama sahan daha orjinal bence bi düşün sen onu"Ben sarı sarı kimin yarı" yazıcam![]()
Eminim o na ne şüpheSana da yaratalım bir şeyler
Model var mı kafanda :)
Yumurta kadar romantik olamaz hiç biri![]()
ahhaha bizim kuaförlere güven olmaz aslındaEvet çok güzelmiş de karman çorman bişey yapmasınlar bunu isteyince?![]()
![]()
Hem dağınık hem toplu gibi aslında ideal
Haha o da olur ama sahan daha orjinal bence bi düşün sen onu![]()
![]()
![]()
Sana da yaratalım bir şeyler
Aslında bakmak istemiyorum ya nasıl olsa gidince kuyumcuda beğenicem. Baksam parmağımda görmeden çok farklı oluyo :)
Hahah evet işte bunu isterim alır saçımı arap saçı gibi bi kerepe yapıp birbirine dolar karıştırır falan yaptım der.ahhaha bizim kuaförlere güven olmaz aslında![]()
Ay tamam yumurta kadar romantik değilEvet çok güzelmiş de karman çorman bişey yapmasınlar bunu isteyince?![]()
![]()
Hem dağınık hem toplu gibi aslında ideal
Haha o da olur ama sahan daha orjinal bence bi düşün sen onu![]()
![]()
![]()
Evet gerçekten korkunç daha basit birşey olmalıHahah evet işte bunu isterim alır saçımı arap saçı gibi bi kerepe yapıp birbirine dolar karıştırır falan yaptım der.
Allahım ne korkunç!![]()
olur yaratıcı hatunlaarrSana da yaratalım bir şeyler
Yumurta kadar romantik olamaz hiç biri![]()
Anaaam benim hikayemin aynısı bu hahahaEvet ya insanın fikri değişiyor. Biz düz altın alacaktık aslında, sonra bakarken tek taşıma uyumlu yine düz bi model beğendik aklımız onda kaldı hep. Bir de çok ince alyans istemedik ikimiz de böyle ilk heves olunca, beyaz altın, içi ve kenar hattı altın bi alyans seçtik en sonunda. Kutuyu açıp açıp bakıyordum her gün![]()
Aman yaaa dur bi soriym ben kuaföre onun tipinden anlarım yapıp yapamayacağını hahahEvet gerçekten korkunç daha basit birşey olmalı
Allahım gözlerime inanamıyorum şuanAman yaaa dur bi soriym ben kuaföre onun tipinden anlarım yapıp yapamayacağını hahah
Yaparım deyişine göre değişiyor durum çünkü
Ama bunu istesem hemen yaparlar eminim ki! Gıcık oluyorum ya reziller![]()
Ay tamam yumurta kadar romantik değil
Orya
Evet ya insanın fikri değişiyor. Biz düz altın alacaktık aslında, sonra bakarken tek taşıma uyumlu yine düz bi model beğendik aklımız onda kaldı hep. Bir de çok ince alyans istemedik ikimiz de böyle ilk heves olunca, beyaz altın, içi ve kenar hattı altın bi alyans seçtik en sonunda. Kutuyu açıp açıp bakıyordum her gün![]()
Evet kararımı verdim, risksiz bi model istediğim için bunu yaptırıcam hahahAllahım gözlerime inanamıyorum şuanBunu yaptırrr
![]()
Haksızlarmı senceEvet kararımı verdim, risksiz bi model istediğim için bunu yaptırıcam hahah
Bu saçla gidersem çekim iptal olur bence , nişanlı da kaçar fotoğrafçı da![]()
![]()
hoşgeldin tatlımm. takipleşmek gerekiyor canım izledim seni sende beni izle oşekilde görebilirsinkızlar merhaba ;
aranıza yeni katılanlardanım merakla okuyorum yazdıklarınızı takip ediyorum ancak albümlerinizi göremiyorumneden olabilir acaba ?