2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne heyecanlıydı yaa Üzerinden 5 ay geçmiş gitmiş bile.
Aman yaaa dur bi soriym ben kuaföre onun tipinden anlarım yapıp yapamayacağını hahah
Yaparım deyişine göre değişiyor durum çünkü
Ama bunu istesem hemen yaparlar eminim ki! Gıcık oluyorum ya reziller
Allahım bu neee Bu saçın bi detayının fotoğrafı şart ama
Evet kararımı verdim, risksiz bi model istediğim için bunu yaptırıcam hahah
Bu saçla gidersem çekim iptal olur bence , nişanlı da kaçar fotoğrafçı da
Ay çok güldümmm

Valla kuzu hiç bilmiyorum ben benimki philipsin kazanlılarından @curlygirl almıştı ama sanki bundan
Evet ama o yok şu an burada. Neyse bi kaç güne evlenecek, kullandıktan sonra yorumlar hem azur hem bunu kullanmış biri olarak

Ne heyecanlıydı yaa Üzerinden 5 ay geçmiş gitmiş bile.
Ayy çok heyecanlıydı gerçekten
Ayyy bizimkinin üstünden de 8,5 ay geçmiş o nedir arkadaş ya. Ben bu kadar zamandır nişanlı değildim, olamam!

http://urun.n11.com/buhar-tankli-utu/delonghi-vvx1420-3d-4-bar-buhar-kazanli-utu-P29403205
Kızlar bu ütüyle ilgili bi bilginiz var mı. Philips azur alacaktım ama buna da kafam gitmiyor değil.
Aa benim de hiçbi fikrim yok bununla ilgili kuzu. AMa curlygirl den geelcek iütü yorumlarnı beklemek çok mantıklı gerçekten
Off napıyolar acaba ya çok merak ediyorum ben dee! :)

Kızlar bende sizlerden yardım isteyecektim
Evlenme teklifimi aldım tektaşımı taktık
Fakat daha alyans seçemedik
Ne tarz alyans istediğime bir türlü karar veremiyorum.
Tektaşım papatya model. Ben alyansım taşlı olsun istiyorum ama çok mu boğar bilemedim

Bu açıdan çok şanslıyım hepinizin tecrübelerinden yararlanıcam
HAyırlı olsuun :) Bana sanki bu tek taş bi başına çok şıkmış gibi geldi, sanki ikisi farklı elde daha mı güzel olur ki? Olacaksa da taşlı tek taşın güzelliğini götürebilir.

Evet ama o yok şu an burada. Neyse bi kaç güne evlenecek, kullandıktan sonra yorumlar hem azur hem bunu kullanmış biri olarak
Hahaha dimi o gelince yorrumlar artık çok şanslının bu konuda
Taşlı olsubn istiyorsan ayrı kullanırsın ben öyle yapıyorum

Resmi çok yakından çektim biraz büyük durmuş ama o kadar değil aslında :) Normal tektaşlardan biraz daha küçük boyutu. Ama dediğin gibi kenarlarında da taşlar olduğu için parıltılı şık duruyor. Bende ortasında sıralı minik taşlar olan alyanslar olabilir diye düşünüyorum ama emin olamadım bi türlü.
Tektaşla alyansı ayrı elime takmak istemiyorum o yüzden sade bir alyans seçmeliyim sanırım

Canım benim tektaşım da sennki gibi bol taşlı :) Alyansım da yine ortasından taş geçen bi model. Gidip denemeden önce ben de ikisi de taşlı olmaz herhalde demiştim ama yanyana deneyince çok yakıştırdım. Işıltısına ışıltı kattı. Fotoğrafını da bulamıyorum ki göstereyim. Telefonumun kamerası kayboldu ilginç bir şekilde onu halledersem foto da gönderirim bakarsın . Ama zaten en iyisi yanyana bi görmek

Ya işte bende öyle istiyorum canımm çok güzel durur diye düşünüyorum
Bakmaya gittiğimizde bi deniyim resimlerini paylaşıp fikir alırım sizlerden :)

Ya işte bende öyle istiyorum canımm çok güzel durur diye düşünüyorum
Bakmaya gittiğimizde bi deniyim resimlerini paylaşıp fikir alırım sizlerden :)
Evet evet en mantıklısı yanyana canlı haliyle bi görmek canım, Auralee ciimin dediği gibi burada fotoğrafla fikir almadan olmuyor zaten , aman fotoğrafsız gelme :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…