teşekkür ederimhoşgeldin tatlımm. takipleşmek gerekiyor canım izledim seni sende beni izle oşekilde görebilirsin
Ne heyecanlıydı yaaAnaaam benim hikayemin aynısı bu hahaha
Ben de klasik alyanslardan almak istemiştim sarı. Denedik ve tektaşımla olmadıı. Sanra şimdiki cancağızımı aldık. Ay eve gidene kadar yolda bile açıp açıp baktım, yüzümde saftrik bir sırıtışla dolaşıyodum
Allahım bu neeeAman yaaa dur bi soriym ben kuaföre onun tipinden anlarım yapıp yapamayacağını hahah
Yaparım deyişine göre değişiyor durum çünkü
Ama bunu istesem hemen yaparlar eminim ki! Gıcık oluyorum ya reziller
Ay çok güldümmmEvet kararımı verdim, risksiz bi model istediğim için bunu yaptırıcam hahah
Bu saçla gidersem çekim iptal olur bence , nişanlı da kaçar fotoğrafçı da
Valla kuzu hiç bilmiyorum ben benimki philipsin kazanlılarındanhttp://urun.n11.com/buhar-tankli-utu/delonghi-vvx1420-3d-4-bar-buhar-kazanli-utu-P29403205
Kızlar bu ütüyle ilgili bi bilginiz var mı. Philips azur alacaktım ama buna da kafam gitmiyor değil.
Evet ama o yok şu an burada. Neyse bi kaç güne evlenecek, kullandıktan sonra yorumlar hem azur hem bunu kullanmış biri olarakValla kuzu hiç bilmiyorum ben benimki philipsin kazanlılarından@curlygirl almıştı ama sanki bundan
Kesinlikle 2. yi beğendimmmKızlaar ne diyosunuuuz?
Ayy çok heyecanlıydı gerçektenNe heyecanlıydı yaaÜzerinden 5 ay geçmiş gitmiş bile.
Aa benim de hiçbi fikrim yok bununla ilgili kuzu. AMahttp://urun.n11.com/buhar-tankli-utu/delonghi-vvx1420-3d-4-bar-buhar-kazanli-utu-P29403205
Kızlar bu ütüyle ilgili bi bilginiz var mı. Philips azur alacaktım ama buna da kafam gitmiyor değil.
Bu açıdan çok şanslıyım hepinizin tecrübelerinden yararlanıcamAyy çok heyecanlıydı gerçekten
Ayyy bizimkinin üstünden de 8,5 ay geçmiş o nedir arkadaş ya. Ben bu kadar zamandır nişanlı değildim, olamam!
Aa benim de hiçbi fikrim yok bununla ilgili kuzu. AMacurlygirl den geelcek iütü yorumlarnı beklemek çok mantıklı gerçekten
Off napıyolar acaba ya çok merak ediyorum ben dee! :)
HAyırlı olsuun :) Bana sanki bu tek taş bi başına çok şıkmış gibi geldi, sanki ikisi farklı elde daha mı güzel olur ki? Olacaksa da taşlı tek taşın güzelliğini götürebilir.Kızlar bende sizlerden yardım isteyecektim
Evlenme teklifimi aldım tektaşımı taktık
Fakat daha alyans seçemedik
Ne tarz alyans istediğime bir türlü karar veremiyorum.
Tektaşım papatya model. Ben alyansım taşlı olsun istiyorum ama çok mu boğar bilemedim
Eki Görüntüle 1600061 Eki Görüntüle 1600062
Çok ince tamtur tarzı bi alyansla da yakışabilir.Kızlar bende sizlerden yardım isteyecektim
Tektaşım papatya model. Ben alyansım taşlı olsun istiyorum ama çok mu boğar bilemedim
Hahaha dimi o gelince yorrumlar artık çok şanslının bu konudaEvet ama o yok şu an burada. Neyse bi kaç güne evlenecek, kullandıktan sonra yorumlar hem azur hem bunu kullanmış biri olarak
Taşlı olsubn istiyorsan ayrı kullanırsın ben öyle yapıyorumKızlar bende sizlerden yardım isteyecektim
Bu açıdan çok şanslıyım hepinizin tecrübelerinden yararlanıcam
HAyırlı olsuun :) Bana sanki bu tek taş bi başına çok şıkmış gibi geldi, sanki ikisi farklı elde daha mı güzel olur ki? Olacaksa da taşlı tek taşın güzelliğini götürebilir.
Canım benim tektaşım da sennki gibi bol taşlı :) Alyansım da yine ortasından taş geçen bi model. Gidip denemeden önce ben de ikisi de taşlı olmaz herhalde demiştim ama yanyana deneyince çok yakıştırdım. Işıltısına ışıltı kattı. Fotoğrafını da bulamıyorum ki göstereyim. Telefonumun kamerası kayboldu ilginç bir şekildeResmi çok yakından çektim biraz büyük durmuş ama o kadar değil aslında :) Normal tektaşlardan biraz daha küçük boyutu. Ama dediğin gibi kenarlarında da taşlar olduğu için parıltılı şık duruyor. Bende ortasında sıralı minik taşlar olan alyanslar olabilir diye düşünüyorum ama emin olamadım bi türlü.
Tektaşla alyansı ayrı elime takmak istemiyorum o yüzden sade bir alyans seçmeliyim sanırım
Canım benim tektaşım da sennki gibi bol taşlı :) Alyansım da yine ortasından taş geçen bi model. Gidip denemeden önce ben de ikisi de taşlı olmaz herhalde demiştim ama yanyana deneyince çok yakıştırdım. Işıltısına ışıltı kattı. Fotoğrafını da bulamıyorum ki göstereyim. Telefonumun kamerası kayboldu ilginç bir şekildeonu halledersem foto da gönderirim bakarsın . Ama zaten en iyisi yanyana bi görmek
Zaten burada fotoğraf paylaşmadan bir şey alamıyoruz bizYa işte bende öyle istiyorum canımm çok güzel durur diye düşünüyorum
Bakmaya gittiğimizde bi deniyim resimlerini paylaşıp fikir alırım sizlerden :)
Evet evet en mantıklısı yanyana canlı haliyle bi görmek canım,Ya işte bende öyle istiyorum canımm çok güzel durur diye düşünüyorum
Bakmaya gittiğimizde bi deniyim resimlerini paylaşıp fikir alırım sizlerden :)
Ooo çok güzelmiş masal gibi :)Kızlaar sonunda balayımızıda ayarlayabildik. Kapadokyada karar kıldık hidden cave butik otel balayı odasında 4 gece 5 gün kalıcaz inşaAllah. Uçak biletlerimizi de aldık
Otel burası :)
http://www.hiddencavehotel.com/oda-112.php
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?