2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok sevindim canım yıldönümü hediyesi olucak çekim :) Dövmeler de çok hoş görünür :)
Bir de ben senin fotolarını göremiyorum ya bişiler varsa orda bakiim :)
Ayy takibe almamışmıyım ben seni Artık görebilirsin canım :)

Mrs Pink Hepsi ayrı ayrı çok güzeller canımm herşeyin harika olmuş , hayırlısı olsun hakkında :)

Auralee Maşallah senin resimlerede baktım çok güzel hepsi güle güle kullan çeyizlik eşyalarını :)

Teşekkür ederim canımm :) Baya bir şeyler olmuş gibi ya ben hiç eşyam yok sanıyordum Zaman daralıyor yavaştan bu işleri halletmek lazım artık.

Teşekkür ederim canımm :) Baya bir şeyler olmuş gibi ya ben hiç eşyam yok sanıyordum Zaman daralıyor yavaştan bu işleri halletmek lazım artık.

Bence herşey harika ve tamam :) yani eksiklikler evlendiğinde bile olur dert etme :)

Canım teşekkür ederiiim :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşallah! :)

Ne demek canım amin İnşallah :)

275 gün kalmış

Benim hala tabağım yok ama Ne günlük ne misafir Kısmetse girişimciliğim sayesinde kazandıklarımla bu ay tamamlarım ben onları

Az kalmışş :)) biraz daha heyecanlandırıyım seni heehehehhe :)
Hadi inşallah parasız çeyiz olmuyo maleseff :)
Bizim düğün inşallah seneye canım tam bi tarihimiz yok şimdilik nişanı atlatalım da düğün yeri için araştırcaz o sırada tarihe karar vericez :)

Belki daha da az kalmış olabilir Ay sonu yer tutucaz o zaman netleşicek :) Sizin önümüzdeki ay değil mi nişan? Çok güzel heyecanlar ya insan bir garip oluyor :)

Belki daha da az kalmış olabilir Ay sonu yer tutucaz o zaman netleşicek :) Sizin önümüzdeki ay değil mi nişan? Çok güzel heyecanlar ya insan bir garip oluyor :)

Sizin de tam net değil yani :) Hayırlısı olsun canım ya geç olsun da güç olmasın aceleye gerek yok sindire sindire :))
Evet bizde 6 eylül inşallah aslında çok var gibi ama bende ehliyet işlerine girdim hafta içi işteyim haftasonu kursta hemencik geçicek yani o yüzden sanki her gün yarın nişanım varmış gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…