• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink Mrs Pink Hepsi ayrı ayrı çok güzeller canımm herşeyin harika olmuş , hayırlısı olsun hakkında :)

Auralee Auralee Maşallah senin resimlerede baktım çok güzel hepsi güle güle kullan çeyizlik eşyalarını :)

Mrs Pink Mrs Pink Hepsi ayrı ayrı çok güzeller canımm herşeyin harika olmuş , hayırlısı olsun hakkında :)

Auralee Auralee Maşallah senin resimlerede baktım çok güzel hepsi güle güle kullan çeyizlik eşyalarını :)
Teşekkür ederim canımm :) Baya bir şeyler olmuş gibi ya ben hiç eşyam yok sanıyordum :D Zaman daralıyor yavaştan bu işleri halletmek lazım artık.

Teşekkür ederim canımm :) Baya bir şeyler olmuş gibi ya ben hiç eşyam yok sanıyordum :KK70: Zaman daralıyor yavaştan bu işleri halletmek lazım artık.

Bence herşey harika ve tamam :) yani eksiklikler evlendiğinde bile olur dert etme :)

Canım teşekkür ederiiim :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşallah! :)

Ne demek canım amin İnşallah :)

275 gün kalmış :KK57:

Benim hala tabağım yok ama :KK70: Ne günlük ne misafir :KK70: Kısmetse girişimciliğim sayesinde kazandıklarımla bu ay tamamlarım ben onları :p

Az kalmışş :)) biraz daha heyecanlandırıyım seni heehehehhe :)
Hadi inşallah parasız çeyiz olmuyo maleseff :)
Bizim düğün inşallah seneye canım tam bi tarihimiz yok şimdilik nişanı atlatalım da düğün yeri için araştırcaz o sırada tarihe karar vericez :)

Az kalmışş :)) biraz daha heyecanlandırıyım seni heehehehhe :)
Hadi inşallah parasız çeyiz olmuyo maleseff :)
Bizim düğün inşallah seneye canım tam bi tarihimiz yok şimdilik nişanı atlatalım da düğün yeri için araştırcaz o sırada tarihe karar vericez :)
Belki daha da az kalmış olabilir :P Ay sonu yer tutucaz o zaman netleşicek :) Sizin önümüzdeki ay değil mi nişan? Çok güzel heyecanlar ya insan bir garip oluyor :)

Belki daha da az kalmış olabilir :p Ay sonu yer tutucaz o zaman netleşicek :) Sizin önümüzdeki ay değil mi nişan? Çok güzel heyecanlar ya insan bir garip oluyor :)

Sizin de tam net değil yani :) Hayırlısı olsun canım ya geç olsun da güç olmasın aceleye gerek yok sindire sindire :))
Evet bizde 6 eylül inşallah aslında çok var gibi ama bende ehliyet işlerine girdim hafta içi işteyim haftasonu kursta hemencik geçicek yani o yüzden sanki her gün yarın nişanım varmış gibiyim :)

Beklediğine değicek eminim :))
İnşallah canımm
kızlar gelin arabalarınız nasıl olacak az önce konu içinde geçince merak ettim :KK70:
IMG_4908.webp bu olacak canım bizim ki
Kızlar sarılı sahanlarımı da görebilirsiniz albümde :KK70:
Amaa çok tatlıı bu ya bunun bile sarısını nasıl buldun :D

Back